CANIM İNSALLAH. ALLAH YANINIZDA OLSUN RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN.. İNSALLAH YAA.. HERSEY YOLUNA GİRER. AMA GÜÇLÜ DUR KARSISINDA NE OLURSA OLSUN.. BEN TEK BASIMA HAYATLA MÜCADELE EDEBİLİRİM BANA ALLAH YETER DÜŞÜNCENİ HERKESE HİSSETTİREBİLMEN DİLEĞİYLE..ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
1GÜN SONRA ESKİ NİŞANLIMLA GÖRÜSCEM BENİM İCİN DUA EDİN (GÜL YÜZLÜ)
(48 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi # -
Hepinizin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda gönlüne göre hayırlısını versin Rabbim bol bol dua okudum kardeşlerim..
BENİM İCİN DUA EDEN HERKEZDEN ALLAH RAZI OLSUN
Canım kardeşim cok sevindim Rabbim görüsme esnasında aranıza muhabbet versin insallah.Onunlayken Vedud ismini zikret bol bol.Allah sizi hayırlısıyla kavustursun.Amin.
Allahım nişanlım yarın antalyaya gelicek insallah görüsür mutlu oluruz barısırız neolur bana dua edin allah hepinizden razı olsun amin
su mübarek günün yüzüsu hürmetine benim icin dua edin nişanlım yarın görüselim diyor iyi ollım dua edin allah razı olsun
ıns nısanlınla eskısınden daha ıyı olursun arkadasım ınan su cuma gunu hurmetıne ıns gonlundekı tum guzellıkler karsına cıksın benımde senınkıne benzer bı sorunum var banada dua eder mısınız allah razı olsun
İNŞALLAH NİŞANLINLA ESKİSİNDEN ÇOK ÇOK DAHA İYİ OLURSUN VE ÖMÜR BOYU ONUNLA MUTLU OLURSUN İNŞALLAH
HAKKINDA HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH. YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
allah herşeyi gönlüne göre versin arkadaşım ve her zaman hayırlısını iste
Allah hepinizden razı olsun cuma günü ettiginiz dualar kabul olur insallah muradlarınıza erersiniz insallah amin
allah yardımcın olsun arkadas umarın gonlune gore olur ıns sonucundan bızıde haberdar edersın umarım allah yar ve yardımcın olusn
Bol bol okudum kardeşim için rahat olsun,Allah tüm dualarımızı kabul etsin,tez zamanda dileklerine hacetlerine muradlarına kavuşmayı nasip etsin
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ALLAH SİZİ SEVDİKLERİNİZDEN AYIRMASIN AMİN
İNSALLAH ESKİSİNDEN DAHA MUTLU OLURSUN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH HAYIRLI Bİ YUVA NASİP ETSİN İJİNİZE.AMİN AMİN AMİN
ALLAH SİZLEREDE MUTLU HUZURLU YUVA KURMAYI NASİP ETSİN AMİN
YARABBİ YARABBİ YARABBİ NEOLURSUN ALLAHIM BABAMA YARDIM ET ONUN YANINDA OL AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.