Kardeşlerim,
Sağlığıma kavuşmam için dua eder misiniz? Allah cümle kullarının dert ve sıkıntılarına, hastalıklarına yar ve yardımcı olsun. Selam ve dua ile..
yeni üye oldum .......(dilara)
(21 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SELAMUN ALEYKUM KARDESIM
ARAMIZA HOSGELDIN
KARDESIM INSALLAH SAGLIGINA KAVUSURSUN.RABBIM ACIL SIFA VERIR INSALLAH
EGER MUMKUNSE SAGLIK PROBLEMINI OGRENEBILIRMIYIM18 yıl önce gönderildi # -
HOSGELDİN Dİ,LARA. SELAMUN ALEYKÜM.ALLAH ŞAFİ İSMİYLE ŞİFALAR VERSİN İNSALLAH.AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
Hoşgeldiniz.
ALLAH'ım herşeyin sahibi sensin.Dilara kulunu ve Bizleri sağlıklı kıl.Şüphe yokki sen merhametlilerin en merhametlisi,yarattıklarının koruyucusu ve gözeticisisin.Sen buyurmuşsun senden istememizi bizde Dilara kulun ve tüm islam alemi için sağlık diliyoruz YARABBİM sen nasib eyle.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH
Allah şifa ve afiyet nasib etsin kardeşim amin amin
Allah tez zamanda şifanı versın.amin.
ALLAH SU MÜBAREK GÜNLERDE İNSALLAH SAGLIGINA KAVUSTURUR GÜL YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR İNSALLAH AMİN...
DİLARA,HANGİ İLDE YAŞIYORSUN,RAHATSIZLIĞINLA İLGİLİ TEDAVİ İÇİN SORDUM.
Hepinizin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda gönlüne göre hayırlısını versin Rabbim bol bol dua okudum kardeşlerim..
dilar kardeşim hoş geldin bende yeni sayılırım tam olarak bende bilmiyorum kendi bilgilerinin altında cevap yazıyor sanrım ordan bende öyle yapıyorum yuce mevlam ne sıkıntın varsa alsın seni bu mübarel günde aydınlığa cıkarsın
dilara arkadaşım hoşgeldin aramıza
Amin bilmukabele, Allah razı olsun kardeşlerim, çok mutlu oldum. Selam ve dua ile.
RABBİM şifa versin yez vakitte sağlığına kavuşursun inş amin
sitedeki arkadaslarim benim icin sizden 3 ihlas ve bir elham okumanizi istiyorum bu gece hürmetine bazi niyetim icin Allaha emanet olun ve duaniz kabul olsun dilerim amiin
canım kardeşim,Dilerim Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun seni..amin amin amin ya Şafi..
ALLAH şafi adıyla şifanı tez zamanda versin inş allaha emanet ol kardeşim allah cumalar hürmetine cümlemizin dualarını kabul etsin
RABBİM sana acil şifalar versin kardeşim RABBİM yardımcın olsun kimseye dert verip derman aratmasın RABBİM amin amin amin..
ALLAH ŞİFANI TEZ ZAMANDA VERSİN....RABBİME SIĞINNN..DERDİVERENDE O ALACAK OLANDA OOOOOOO....ALLAH ŞİFANI TEZZAMANDA VERİR İŞALLAH AMİN
SELAMUN ALEYKÜM DUA DOSTU ALLAH İNŞALLAH SANA HASTALIĞINA KAVUŞMAN İİÇİN ŞİFA VERİR SEN DİLİNDEN DUAYI KALBİNDEN ALLAH (C.C.) DÜŞÜRMESİN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
Bol bol okudum kardeşim için rahat olsun,Allah tüm dualarımızı kabul etsin,tez zamanda dileklerine hacetlerine muradlarına kavuşmayı nasip etsin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.