ARKADAŞLAR YARIN EŞİM İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDECEK ALLAH RIZASI İÇİN BİR DUADA BENİM İÇİN EDERMİSİNİZ.
LÜTFEN BENİM İÇİNDE DUA EDERMİSİNİZ
(9 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
DEĞERLİ DOSTUM SANA 1.000.ADET TEVHİD HEDİYE EDİYORUM.ALLAH BU HEDİYEYİ SİZİN İÇİN EŞİNİZE,HAYIRLI RIZIK KAPILARININ AÇILMASI İÇİN VESİLE KILSIN.LÜTFEN KABUL EDİN.
18 yıl önce gönderildi # -
Lâ havle velâ kuvvete illa billah-il-aliyyilazim .okuyorum esiniz ve sizin icin...Allah yar ve yardimcisi olsun Allah darda birakmasin.....duayla insallah
Allah yar ve yarımcınız olsun insallah.
ALLAH yolunuzu açsın,hayırlı rızık kapıları nasib etsin inşALLAH.Gücüm yettiği,Dilim döndüğünce bende bişiler okuyacağım inşALLAH.
YA RAHMAN YA RAHİM YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH....
inşallah hayır haberleri alırsınız kardeşim...18 yıl önce gönderildi # -
Allahım yar ve yardımcın olsun.Allahım sen aslım kardesımıze cok guzel hayırlı bol kaznaclı bır ıs nasıp eyle .Allahım onu ve tum ınanları tembellıkten koru o ıslerı elde ettıkten sonrada sapkınlıktan sasırmıslıktan kıbırden koru.Yaradanım byuudukce kuculmemızı nasıp eyle.Allahım buyudukce yardım elı uzatnalrın ellerıne bızde yardımda bulunamlım .Bencıl olmayalaım ınsallah.Aslım inşallah hayrılısıyal bu ıs yada baska bır ıse sahıp olursun vede bu ıs sana baskalarına yardım etmenee vesıle olur ınsallah.Amin Amin Amin
Hepinizin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda gönlüne göre hayırlısını versin Rabbim bol bol dua okudum kardeşlerim..
İNŞALLAH İŞLERİ YOLUNDA GİDER HAYIRLISI OLUR AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.