DİLARA KARDEŞ YAZMIŞKİ;
Değerli kardeşlerim, 4 aylık romatoid artrit (iltihaplı eklem romatizması) hastasıyım. Rahatsızlığım derime vurdu. Rabbim beterinden saklasın..Bundan aşağı etmesin..Allah her sağlığı bozulmuş kula yardımlarını şifasını eksik etmesin...Halimize binlerce kere şükür.Sizlerin dualarınızı istiyorum. Demin googlea ağlarken Allahım yardım et yazdım bu site çıktı. Siteyi görünce hemen üye olmak istedim. Hani konuşursunuz da bazen insanlar sadece merakları için dinlerler sizi...Sonra da bizde öyle bişey yok deyip şükürsüz bi halde sevinen mimiklerini görürsünüz...İnsan kendini anlayan teselliyat verecek birilerine veya yazılara sığınıyor bu anlarda.. tek sığınağımız Mevla.. yalnızca Allah'tan yardım el aman dilenir...dualarınızı eksik etmeyin. tam evlenmeyi canı gönülden arzu ettiğim bir anda rahatsızlandım.. hayırlısı Allah'tan dua etmek bizden..( can sıkıntısı ruh sıkıntısı olan arkadaşlara sesleniyorum, en önemli sermayemiz sıhhatimiz, ömür sermayesini de sıhhati bozacak kadar ruhu sıkarak harcamamalı, üzüntülerin sonu malesef hastalık... kalp Allah ile olmalı yoksa kalbin içinde olanlar malesef ruhu sıkıyor sağlık da arkasından gidiyor.) Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun...
500 YA ŞAFİ OKUYORUM RABBİM ŞİFALAR VERSİN İNSALLAH.