sen ki kalbimin en ince sızılarını bilirsin.acıları tatlı eyleyen sensin.sen ki en gizli yakarışlarımı işitirsin.suskunlukları yakarış diye duyan sensin.senki her nefeste bize can bahşedersin.teni can eyleyen sensin.senki kalbimin incecik kıpıtrılarını duyarsın.kalpleri elinde çeviren sensin.dünyayı ahırete çevir bize cenneti nasip et. sonumuzu sonsuzluğa çevir bize ebediyeti nasip et. yüzümüzü hayra çevir bize cemalini nasip et Rabbim. amin amin amin
RABBİM !!!
(7 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM KALBİMİN EN İNCE SIZILARINI BİLENSİN. ONU KALBİME KOYAN SENSİN HALA UMUDUMU TÜKENDİRMEYİP ONU HALA SEVDİREN DE SENSİN. AMA NE OLUR ARTIK HAYRA ÇEVİR VE BENİ DE ONA SEVDİR MEVLAM. UMUTLARIMI GERÇEĞE ÇEVİR MEVLAM
BANA İMKANSIZ GELEN SANA ZOR GELMEZ BİLİRİM
SEN Kİ KALPLERİ ELİNDE ÇEVİRENSİN
MURADLARIMIZI HAYR EYLE TEZ VAKİTTE MEVLAM AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Ami,amin,amin............
18 yıl önce gönderildi # -
Amin Amin Amin.Hamd olsun yaradana.Ya vedud Ya vedud Ya vedud
Hepinizin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda gönlüne göre hayırlısını versin Rabbim bol bol dua okudum kardeşlerim..
Hepinizin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda gönlüne göre hayırlısını versin Rabbim bol bol dua okudum kardeşlerim..
amin amin amin binlerle amin inşallah
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.