CİHAN KARDEŞİM ÜYE SAYIMIZIN 1004'e ULAŞTIĞINI YAZMIŞ,NE BÜYÜK MUTLULUK,RABBİM DAHA ÇOK ARTIRSIN.BENDE MUBAREK GECEDE 1004 ADET İHLAS OKUYACAĞIM HERBİRİMİZİN YÜREĞİ İÇİN.ALLAH KABUL ETSİN.DUAYLA KALIN,ALLAHA EMANET OLUN.
1004 KERE.............(meral)
(20 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIGIM.
RABBİM DUALARINIZI KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN MERAL ABLAM ALLAHA EMANET OLUN BU GÜZEL MÜBAREK GECENİN HÜRMETİNE DUALARINIZ HAYIRLISIYLA KABUL OLSUN İNSALLAH.ALLAH RIZASI İÇİN SİZİN DUALARINIZA ORTAK OLSUN DİYE 1 FATİHA OKUYORUM
ABLACIM BANADA DUA ET COK SEVİYORUM ODA BENİ SEVDİ AMA AİLELER KARISTI KAVGA BÜYÜDÜ ARAMIZ NİŞANLIMLA DÜZELSİN GÖRÜSCEZ GİBİYİZ ALLAH RIZASI İCİN BANADA DUA ET ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN ALLAH EVİNİ DÜNYANI AHİRETİNİ CENNET CİCEKLERİYLE BEZESİN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN DUALARIN KABUL OLSUN AMİN.
RABBİM TÜM ZOR İŞLERİNİ KOAYLAŞTIRSIN DİYE 10 FATİHA YÜREĞİNE.NİŞANLINI ÇOK SEVİYORSUN BELLİ AMA N'OLUR AİLENİ ÜZME VE EZDİRME.ALLAHA EMANET OL,DUALARIMDASIN.
Hepinizin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda gönlüne göre hayırlısını versin Rabbim bol bol dua okudum kardeşlerim..
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN ALLAH TÜM DUALARINIZI KABUL ETSİN AMİN
allah razı olsun gönlüe göre versin yüce rabbim bende allah rızası için işlerinin rast gitmesine vesile olması için rabbim kabul eder inşallah 11 tane okudum
bende yeni üye oldum bugün. Lütfen dualarinizin arasinda banada yer verin. Cok ihtiyacim var :(
:)) allah ebeden razı olsun ablacım bendende sana 3 duha suresi hediye olsun inşallah
Allah razı olsun ablacığım
size bu mesajı yazarken 1028 olmuştu üye sayımız
24 tane de ben okuyacağım inşaallah
Rabbim cümlemiz için selamet ve afiyet vesilesi kılsın amin amin
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
ABLACIM ALLAH RAZI OLSUN ....SELAMLAR.
Allah razi olsun bende 21 tane okuyum hepimiz icin...dualarimizin kabulü hem bu dünyada hem ötekindeki huzurumuz icin....amin .
ALLAH razı olsun ablacım...
ne güzel düşünmüşsünüz.Rabbim razı olsun.
Rabbim! sen de kardeşimizi sevindir.
Amin!18 yıl önce gönderildi # -
bende yeni üyeyim çok sevdiğim bir arkadaşım dostum kardeşim tavsiye etti burayı çokda mutluyum burda olmaktan hepinizden Allah razı olsun derdimi paylaştım sizinle dualarınızı eksik etmediniz Rabbim tüm inananların yanında olsun inşallah..
Bol bol okudum bende kardeşim,Allah tüm dualarımızı kabul etsin,tez zamanda dileklerimize hacetlerimize muradlarımıza kavuşmayı nasip etsin
Allah razı olsun canım ablam.
Allah razı olsun arkadaşım Rabbim dualarını kabul etsin inşallah.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.