merhaba arkadaşlar.. ben derdimi sizinle paylaşmak istiyorum benim bi erkek arkadaşım var ve birbirimizi çok seviyoruz;ama mezheplerimiz farklı o alevi mezhebinden olduğu için babam izin vermiyo görüşmemize ne olursunuz benim için dua edin dualarınıza çok ihtiyacım var dualarınızı eksik etmeyin.ALLAH razı olsun..
banada dua edermisiniz?
(15 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim öyle bir sevgi koysunki içine rabbimin sevdigi ve onun için sevdiğin biri olsun.
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YARDIM CIN OLSUN KARDEŞİM MESHEP FARKIAN GELİNCE EYER KARSINDAKİ İNSAN RABBİNİ RESULUNU BİLİYOR VE KURANA HAMDOLSUN HİDAYET ALLAHTAN KARDEŞİM İNSALLAH HAKKINA HAYRILI OLUCAKSA RABBİM SZİ KAVUŞTURSUN
kardeşim çok zor bir durum bana göre, senin için ilerde problem olabilir mi bir düşün.nacizane fikrim.ALLAHIM sana hayırlısı neyse onu nasip etsin, onuda kalbin kabul etsin inş.
NUR KARDEŞİM SELAMÜN ALYKÜM
VE ALEYKÜM SELAM, ŞİMDİ GÖRDÜM KARDEŞİM VEDE HAYIRLI GECELER
çok saolun kardeşlerim RABBİM dualarınızı kabul eder inş.ALLAh razı olsun..
allah hakkında hayırlısıysa nasip etsin inşallah
ALLAH yardımcın olsun senin için 3 fatiha 1 ihlas okuyorum gönlündeki sevgiyi kaybetmessin inş
ALLAH razı olsun kardeşlerim bu cumalar yüzü suyu hürmetine RABBİM dualarımızı kabul etsin...
RABBİM SEVGİNİZDEN PİŞMAN ETTİRMESİN.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
Hakkında hayırlı ise Allah yardımcın olsun inşallah. Hidayet ve kısmet Allah'tan. Dua etmek bizden.
Bol bol okudum kardeşim için rahat olsun,Allah tüm dualarımızı kabul etsin,tez zamanda dileklerine hacetlerine muradlarına kavuşmayı nasip etsin
bence çok zor bir durum ama sevgi bu önüne de geçilemez
Allah babana merhamet duygusunu çok çok versin inşallh şu mubarek cuma akşamı hürmetine ..... allh ah hayırlı yarınlar yazsın cümlemize....18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razı olsun kardeşlerim çok saolun..beni çok mutlu ettiniz RABBİM yardımız olsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.