dualarınızı eksik etmeyin ne olur şu an bugün çok ihtiyacımvar
NE OLUR DUA EDİN ÇOK KÖTÜYÜM(sudemeral)
(20 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
3 ihlas 1 fatiha okudum senin için Allah yardımcın olsun
18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim, ALLAH yar ve yardımcın olsun, duan kabul olana kadarda sabır versin inşllah en kısa zamanda yüzün güler,bu gece duamda senin adına dua edeceğim üzülme sen yeterki
YA AZİZ YA ALİM YA SEMİ YA BASİR YA KADİR YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
CANIM RABBİM YARDIMCIN OLSUN, SENİ YANLIZ BIRAKMASIN KALBİNİ RAHMETLE DOLDULSUN...
YA ALLAH YA KERİM YA RAHİM YA ALLAH YA ALLAH
SUDE MERAL KARDEŞİM BAK BU DAUAYI SAN YOLLUYORUM ALLAHIM SENDEN GUVEN İMAN SELAMET RIZIK BİGİ VE HİÇ BİR GÜNAH BIRAKMAYCAK RAHMET İSTİYORUM ALLAHIM SENDEN HİDAYET TAKVA İFFET VE ZENGİNLİK İSTİYORUM MUHAMMEDE VE ONUN EVLAD VE ÜMMETİEN SELAT ET EY SESLENİLDİĞİ CEVAP VERENLERİN EN İYİSİ EY DUA EDİLDİĞİ ZAMAN KABUL EDENLERİN EN İYİSİ EY İTAAT EDİLDİĞİ ZAMAN MÜKAFAT VERENLERİN EN İYİSİ EY SENİ BİRLEYENLERİN ARKADAŞI EY SENİNLE YANLIZ KALACAK DERECEDE DE YAKLAŞANLARIN EN İYİSİ EY KEREM SAHİBİ EVE EY KEREM OLAN BENİ KORU BENİ ATEŞ AZABINDAN UZAK TUT BENİ İYİLERİN SOHBETİNE ERDİR DOĞRUSU SEN MELİKSİN CEBBARSIN AZİZSİN ĞAFFARSIN KERİMSİN SETTAAARSIN ALLAHIM CEHENNEMDEN KURTULMAK İSTİYORUM BENİ ONDAN UZAK TUT SANA SIĞINIYORUM BANA YARDIM ET SENDEN KURTULUŞ DİLİYORUM BENİ KURTAR SENDEN YARDIM DİLİYORUM BAN YARDIM ET SENDEN İRŞAD DİLİYORUM BENİ İRŞAD ET BENİ KORU SENDEN YETERLİK GEÇİM İSTİYORUM BANA YETERLİK GEÇİM VER SENDEN MERHAMET İSTİYORUM BANA MERHAMET ET SENDEN AF DİLİYORUM BENİ AFFET SANA TEVBE EDİYORUM TEVBENMİ KABUL BUYUR BENİ BAĞIŞLA ZİRA GÜNAHLARI ANCAK SEN BAĞIŞLARSIN EY GÜNAHLAR KENDİSİEN ZARAR VERMEYEN MAĞFİRET KENDİSİNDEN BİR ŞEY EKSİLTMEYEN BENİ BAĞIŞLA SANA ZARAR VERMEZ BAN VERİRİ SENDEN BİR SEY EKSİLTMEZ SÜPHESİZ SEN VERİCİSİN MERHAMETLİSİSN MUHAMMEDE EVLAT VE ÜMMETİNE SELAT VE SELAM ET TA DİN DİN GÜNÜNE KADAR ONA ESENLİK İHSANEYLE HAMD ALEMLERİN RABBİNE MAHSUSUTUR
sudemeral kardeşim size şimdi dua ediyorum ve Ayetel kürs-i okuyorum.
Allahımızın izni ile ferahlığa erişin ve kalbiniz huzurla dolsun.18 yıl önce gönderildi # -
BENDE HEMEN SENİN İÇİN DUA EDİYORUM ŞİMDİ.
PAMUK KALPLİ KARDEŞİM,YAZINI YENİ OKUDUM;
SENİN İÇİN AKŞAM DUALAR OKUYACAĞIM,ŞİMDİ 3 İHLAS,3FELAK,3 NAS OKUYORUM.HEP DUALARIMDASIN.18 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas 1 fatiha da ben okuduum.Allah yar ve yardımcın olsun.Sukur olsun yaradanım Allah bu gununu aratmasın.Amin Amin Amin
RABBİM yardımcın olsun
RABBİM HEP YANINDA YARDIMCIN OLSUN NE İSTEĞİN VARSA KABUL ETSİN
sıkıntılarına vesile olur inşallah
7 nas
7 felak
1 ayetel kürsü
3 ihlas
1 fatiha18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
Rabbim hepinizden razı olsun. Tüm sıkıntılarınızı gidersin iki cihanda yüzünüzü güldürsün inşaallah. AMİN AMİN AMİNDualarınızı eksik etmeyin inşaallah.
Bol bol okudum kardeşim için rahat olsun,Allah tüm dualarımızı kabul etsin,tez zamanda dileklerine hacetlerine muradlarına kavuşmayı nasip etsin
SUDE MERAL KARDEŞİM HAIRLI CUMALAR ALLAH EMANET OL
AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim tez saate feraha çıkarsın inşallah 100 Lahavle yolluyorum ferahlatır imşallah.
Rabbim tez saate feraha çıkarsın inşallah 100 Lahavle yolluyorum ferahlatır imşallah.
yüreğini ferah tut allaha sığın dua et.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.