aranıza katılalı çok olmadı.tesadüfen buldum sizi aranıza katıldım ama bana dua ediyomusunuz bilmiyorum.eşim iş kurdu 1 buçuk seneyi geçti ama hala toparlayamadılar
zor günler geçiriyoruz bana dua ederseniz çok sevinirim.şimdiden allah razı olsun.
aslında başka bi sorunum daha var ama onu yazamıyorum eşimin tepkisinden korkuyorum
onun içinde dua istesem çok oluyosun dermisiniz....
bana dua eden yokmu....................................
(16 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
DÖNE KARDES TABİKİ DUA ETMEZMİYİZ.. RABBİM DUASIZ BIRAKMASIN DUA EDENLERİNİZ ÇOK OLSUN.İNSALLAH İŞLERİNİZ HAYIRLISIYLA YOLUNA GİRER NE MURADINIZ VARSA HAYIRLISIYLA GERÇEKLEŞİR MERAK ETME KİMSE UNUTULMUYO AD AD İSİM İSİM HER KESE BAZEN AYRI AYRI DUA EDİLMESEDE HERKES BURDA HERKES İÇİN DUA EDİYOR MERAK ETME UNUTULMUYOSUN BİZ DUA EDELİM RABBİM İHTİYACI OLNALARA ULAŞTIRSIN SESİMİZİ DUYSUN İNSALLAH.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH seni tüm sıkıntılarından kurtarsın dualarım seninle
Allah yardımcınız olsun kardeşim amin amin
allah tum sıkıntılarından tez vakıtte kurtarsın ıns
Rabbim hayır dualarınızı kabul etsin.Hayırlı rızıklar versin.Hayatınızın hep mutlu,huzurlu olmasını sağlasın.
Allah'ım kardeşimizin yardımcısı ol.hayatına huzur mutluluk ve ferahlık kat,merhametini ve şefkatini göster.amin..amin.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
Allah yar ve yardımcınız olsun, kısmet kapılarınızı açık etsin. Bol bol başarı ve rızık yağdırsın Rabbim sizlere. O sıkıntınız ne ise Allah önünüzden kaldırsın. Amin
Bol bol okudum kardeşim için rahat olsun,Allah tüm dualarımızı kabul etsin,tez zamanda dileklerine hacetlerine muradlarına kavuşmayı nasip etsin
Hoşgeldin kardeşim.
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
Yarabbim kardeşimizin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. İki cihanda yar ve yardımcıları ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
GÜZEL KARDEŞİM ALLAH HAYIRLI İŞLER VERSİN CÜMLEMİZE......
Rabbim en kısa sürede sizleri feraha eriştirsin.
dua dostum herkesi isim isim saymak mümkün olmuyor ama tüm dua dostları olarak dualarımdasınız inşallah Rabbim kabul etsin amin
Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın inşallah.
"kabul olması açısından en çabuk dua,gaibin gaibe yaptığı duadır."
abu bekir sıddık(r) şöyle demiştir:
"allah için,mümin bir kardeşin yaptığı dua kabul edilir."
allah hepinizden razı olsun inanıyorumki daha güzel günler görecem sayenizde.
allaha emanet olun...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.