allah dostları ben sizden dua istiyorum sıkıntım çok büyük parasal iken borç istediğim kayınbabamım hakaretleriyle karşılaştım eşime söyleyemedim ne yapacağımı bilmiyorum dua ettin bana allahım borçumuz için yardım et bize kimseye ama kimseye el açtırma yarrabbim
beni unutmayın dua ederken(selin44)
(22 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
:( PES DOĞRUSU.SELİN KARDES ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNSALLAH KISA ZAMANDA SELAMETE ÇIKARSINIZ. VAKIA SURESİNİ OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM HER AKSAM 5 DK AYIRIP OKUYUN ANLAMIYLA BİRLİKTE İNSALLAH.RABBİM TEZ VAKİTTE SIKINTIDAN KURTARSIN KÖTÜLÜLÜKLERDEN BELALARDAN KORUSUN SİZİ İNSALLAH.
18 yıl önce gönderildi # -
sağol guleysa artık ne yapacağımı bilmiyorum vakıa süresi okumaya hemen başlayacagım teşekkür
insallah tez vakitte selamete çıkarsınız..perşembe gecesi cuma günü dualrın en çok kabul olduğu zamanlar bilirisn.insallah okudukların hürmetine en kısa zamanda hayırlı rızık kapıları açılır Allah samimiyle açtığın ellerini boş çevirmez isteğini avuçlarına bırakır insallah.amin
AMİN KARDEŞİM gözdermiş olduğun ilgi beni sevindirdi ALLAHta seni sevindirsin sıkıntıda koymasın amin
,18 yıl önce gönderildi # -
Allah rzı olsun hayırlı geceler
değerli kardeşim mesajınızda bir yeri ben değiştirdim yaşadığınız sıkıntıyı hakarete uğramak olarak yazdım, bu sizin kalbinizdeki yarayı değiştirmez biliyorum biraz sakince düşünürseniz böylesinin daha hayırlı olduğunu kabul edersiniz inşallah siz de.
imtihanınız çok ağır geçiyor, ama imtihan ne kadar ağırsa , sabır ve dua ne kadar güçlüyse Allah'ın yardımı da o kadar büyük olur,
Rabbim ummadığınız yerlerden hayırlı rızıklarla yardım etsin size amin amin18 yıl önce gönderildi # -
aslında doğru cihan kardeşim daha yeni bir olay olduğu için ne yazacağımı bile bilemedim sağol duaların için sağol ALLAH razı olsun
HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR SELİN KARDEŞİM. SABREDİN RABBİMİN KAPILARI ÇOKTUR. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
YA FETTAH YA FETTAH18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun kardeşim Allah size güç kuvvet versin RABBİM kimseye muhtaç etmesin bu cumalar yüzü suyu hürmetine Allah yardımcınız olsun
herkese çok teşekkkür dostlarım
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
Yarabbim Selin kardeşimizin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. Senden başkasına muhtaç etme. Hayırlı bol kazançlar nasip et. Tüm sıkıntılarından kurtar selamete ulaştır. Yüreğine ferahlık ver. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah borçlarından kurtarsın seni...Parasal sıkıntılardan korusun...Maddi huzur nasip etsin...Amin!
1 Fatiha
1 İhlas
1 Sübhaneke
okudum...Allah kabul etsin!
Amin!18 yıl önce gönderildi # -
sağol mert kardeşim
allah yardımcın olsun inş en kısa sürede tüm borcların biter ve rahata kavuşursun kimseye el acma sadece allaha ac o her şeyin hayırlısını verendir
YA FETTAH YA FETTAH ..................
"Hasbiyallahü la ilahe illahü aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabb-ül arşil azim" de kardesim Allah yar ve yardimcin olsun dularimizdasin insallah...Bende inaniyorum her serde bir hayir olduguna ve karanligin yaninda cok büyük aydinliklarinda ardindan gelecegine.......18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL ZEZ SİZLERİN DUALARI OLMAZSA NE YAPARDIM İYİKİ BU SİTEYE ÜYEYİM İYİKİ SİZLER VARSINIZ HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN DOSTLARIM
SAĞOL FARUK VE ZEZ SİZLERİN DUALARI OLMAZSA NE YAPARDIM İYİKİ BU SİTEYE ÜYEYİM İYİKİ SİZLER VARSINIZ HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN DOSTLARIM
sizlerin sayesinde içim biraz ferahladı sağolun.
ALLAHIM DUAMIZI KABUL ETTİN SANA BİNLERCE ŞÜKÜR. DUA EDİM SENDEM KABUL OLMASINI BEKLEYEN DUA DOSTLARIMI GERİ ÇEVİRME AMİN AMİN AMİN
Allah yardım etsin kardeşim.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN RABBİM SIKINTILARINIZDAN BİR ÖNCE KURTARSIN UMUDUNUZU YİTİRMEYİN HER GECENİN BİR SABAHI VAR
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.