Yüce Rabbimiz olacak birsey için kuluna dua ettirir , olmayacaksa dua ettirmezmiş diye bir yazı okumuştum.Bu ne kadar doğrudur arkadaşlar.? Sabır ve şükür bizlerin muhakkak yapması gerekenler.Şu an için sabretmem gereken bir dönemdeyim ama yukarıda yazdığım şeye takıldım.Ve tam da ara sıra hacetim için içimden dua etmek gelmeyen bir dönemde hem de.Bu nasıl olsa olmayacak diye değil.Nasip değilmiş diye Rabbim kulu için en iyisin verir dediğim için.Ben de dua ettim ettim olmadı demiyorum bu dünyada olmasa bile ahirette duam kabul olacak diye dua ediyorum.Bu arada dinimizi tam anlamıyla öğrenmek için bana kitap isimleri önerir misiniz?Şu an da aysel , mümin kimdir , peygamberimizin hadisleri kitablarını okuyorum.Rabbimin bizleri insaallah çook sevdiği bizim çok sevdiğimiz çok korktuğumuz kullarından eder.Rabbim hepimizi sevgili peygamberimizin (a.s.) şefaat ettiği kullarından eder.Rabbim insaallah hepimizi dinizmizde da sabit kılar.Dualarınıza beni de ekleyin olur mu?Dinim için ahiretim için dünyam için hayırlısıyla gönlümden geceni bana geri döndürsün.Duasız olmaz hiiiç olmazz.Allaha emanet olun.
DUA KABULU HAKKINDA
(2 mesaj) (2 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
Sorularla İslamiyet
Tereke.org
değerli kardeşim öncelikle Allah yardımcınız olsun işlerinizi kolaylaştırsın,
sitemiz dini bilgi verme amaçlı olmadığı için biz sadece dua paylaşımlarına giriyoruz bu ortamda
yukarıda verdiğimiz adreslerden sorularınızı araştırabilirsiniz
selam ve dua ile....17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.