DUA DOSTLARI SEVDİĞİM FİLİZİM HASTA ALLAH RIZASI İÇÜN DUA EDERMİSİNİZ
arkadaşlar sevdiğim hasta dua edermisiniz
(24 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN.
18 yıl önce gönderildi # -
Eve gidiyorum şimdi okuycam kardeşim Allah acil şifasınıversin tez zamanda kardeşim
Allah cc. Şafi olan adıyla acil şifalar versin inşallah. Amin
Allah şifa versin
ALLAH dua edenden de etmeyendende razı olsun rabbim bütün hasta kullarına şifa versin dua dostlarım
Rabbim Şafi ismiyle muamele etsin inşallah, Allah ım en güzel isimlerin hürmeti için, dostumuzun sevdiğine acil şifalar ver..amin amin amin..
Bol bol okudum kardeşim için rahat olsun,Allah tüm dualarımızı kabul etsin,tez zamanda dileklerine hacetlerine muradlarına kavuşmayı nasip etsin
ALLAH ŞİFA VERSİN İNSALLAH NE GÜZEL :) KESKE BENİM NİŞANLIMDA BÖYLE DUA BASLATSA BANA BEN HASTA OLUNCA :( AMA O HEP İŞ PEŞİNDE... :( NEYSE
RABBİM ŞİFALAR VERSİN
Rabbim acil şifalar versin.3 ihlas hediyemdir.Rabbim kabul buyursun.
Rabbim acil şifalar versin inşallah.Aradaşınızın sağlığna kavuşması için 100 YA ŞAFİ çekiyorum şifa olur inşallah.Selam ve dua ile.
dua dostları allah herkesten razı olsun rabbim cümlenizi korusun rabbim sizi kapısından ayırmasın
rabbim herkesin hastasına , sakatına, ve sağlamına ALLAH kuvvet versin iman gücünü yükseltsin
Rabbim şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah. 1 fatiha 3 ihlas okudum.deva bulur inşallah.
RABBİM ŞİFA VERSİN VE SEVDİĞİNE KAVUŞTURSUN SENİ
ALLAH ŞİFA VERSİN İNSALLAH AMIN AMIN AMIN.....
arkadaşlar sevdiğim sağlığına kavuştu YÜCE rabbim hepinizden razı olsun ALLAH bütün dileklerinizi ve dualarınızı kabul eyler inşallah
ELHAMDÜLİLLAH.
ALLAHIM SEVDİKLERİMİZİ KORU ,SEVDİKLERİMİZİN DE SEVDİKLERİNİ KORU.BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER.BÜTÜN SEVELERİN SEVGİLERİNİ DAİMİ EYLE.SEVGİMİZİ MÜBAREK EYLE.
MERHAMET ET.KEREM ET . AFFET ALLAHIM.
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
mertebesindeki bir duayı sizlerle paylaşmak istedik (Bu duanın çok darda kalındığı zaman vesile yapılması önerilmektedir)
“Subhâne Rabbike Rabbil ızzeti ammâ yesifûn ve selâmûn alel murselîn vel hamdulillâhi Rabbil âlemîn”
“Er-rahmânirrahîm. Mâliki yevmiddîn. İyyâke nağbudu ve iyyâke nestaîyn”
“Kul huvallâhu ehad. Allâhus-Samed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekullehû kufuven ehad”
“İnnâ eğtaynâ kel kevser. Fesalli li Rabbike venhar”
“Tenzîl-el azîzir-Rahîm. Selâmun kavlen min Rabbir-Rahîm”
“Elif, Lâm, Mim. Allâhu lâ ilâhe illâ huvel Hayyul Kayyûm”
“Yâ Erhamerrahimîn.Yâ Rabbî, Ya Rabbî, Ya Rabbi. Lâ ilâhe illâ ente. Yâ Hannânu Yâ Mennânu.Ya Bedî-us-semâvâtu vel ard. Yâ Zul Celâli vel İkrâm”
“İhtinâs sırât-el müstakîm. Sırat ellezîne en'amte aleyhim. Ğayril mağdûbi aleyhim veleddâllîn. Amennâ ve saddaknâ”
Ya Habibi! Senin rızan için, Peygamberimizin (Sallallahu aleyhi ve sellem) şefaati için, ………….( Baba adı ). olma, ………….(anne adı) . doğma, Muhammed (Sallallahu aleyhi ve sellem) ümmetinden …………(isim)…………………. olarak, senin……(esmaül hünsadan)…………… .…. (Rezzak sıfatına, Hadi sıfatına, Şafi sıfatına vs.) sıfatına sığınıyorum ve seni vekil tayin ediyorum.
“Hasbunallâhu ve niğmel vekîl, Hasbunallâhu ve niğmel vekîl, Hasbunallâhu ve niğmel vekîl”
Ya Habibi! Sana ……….. için yapılan duaların kabulü için vesileler göster ya Rabbî!
“La ilâhe illallâh, Muhammedun abduhû Ya Resûlallah”
“Allahume salli alâ seyyidinâ Muhammedun ve alâ âli seyyidinâ ve nebiyyinâ Muhammed”
“Subhâne Rabbike Rabbil ızzeti ammâ yesifûn. Ve selâmun alel murselîn. Velhamdulillâhi Rabbil âlemîn”(inşaallah bu dua sıkıntılarımızdan kurtulmamıza vesile olur)
ARKADAŞLAR ALLAH HEPİNİZDEN BİNKERE RAZI OLSUN RABBİM SİZİ DUALARDAN AYIRMASIN ALLAH DUALARINIZI KABUL EYLESİN ALLAHA EMANET OLUN
33 ya şafi
filiz kuluna şifa ya Rabbi ...18 yıl önce gönderildi # -
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
Yarabbim kardeşimize şafi isminle muamele et acil şifalar ver. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
100 YA ŞAFİ KARDEŞİMİZE ŞİFASI İÇİN OKUDUM, RABBİM BU HASTAMIZA ŞAFİ ADINLA ŞİFASINI VER YA RABBİM.AMİN.
5ihlas 1fatiha okudum,Allah sevdiginin tez zamanda acil şifasını versin kardeşim amin..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.