Arkadaşlar ankarada cezaevinde çok sevdigim melek gibi kız arkadaşım var bi talihsizlik oldu 6,5 sene yatıcak daha dört ay oldu,istanbula sevk gelmesi biranönce birbirimize kavuşmamız bir af çıkması cezasının inmesi hayırlısıyla evlenmemiz için sizden Allah rızası için bir duada ben isterim hepinizden Allah razı olsun..
BEN DERİN KIZ ARKADAŞIM İÇİN BİR DUADA BANA EDERMİSİNİZ
(7 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
kardeşim ALLAH inşallah sevdanla evlenmeyi tez zamanda kavuşmanızı nasip eyler inşallah ALLAH yar ve yardımcın olsun
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim tüm duaların kabul olsun amin
Rabbim yüceler yücesi Allahım kardeşimin duasını bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine kabul eyle,Tez zamanda hayırlısı ile sevdiğine kavuşmayı ,tez zamanda hayırlı bir yuva kurmayı naip eyle.Amin.Amin.Amin.Rabbim ikinizede sabırlar versin inşallah.Rabbim yüreğinize serinlikler ,acınıza dayanma gücü versin inşallah.
Kara gün kararıp kalmaz
dayan ALLAH de ALLAH de
hangi akşam sabah olmaz
inan ALLAH de ALLAH deKardeşim üzülme bugünlerde geçer,Ya Sabır Ya sabır
Rabbim dermansız dert vermesin,inşallah.İnşallah duan Rabbimizin katında makbul olsun.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim Kurban oldugum Rabbim seninde dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN,GÖNLÜNÜZÜN MURADINI VERSİN.
Allah razı olsun kardeşim mutlu ettin,seninde dileklerini Rabbim hayırlısıyla versin çok saol
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.