Dilara kardeşim cuman hayırlı olsun hayırlara vesile olsun inşallah. Kardeşim şifana tez kavuşmayı ve arzuladığın dileklerine kavuşmanı Rabbim nasip eylesin.Rabbimin merhameti selamı,rahmeti üzerine olsun .İnşallah Rabbim tüm dua dostlarımızla beraber seninde dualarını katında makbul eylesin.Amin.
DİLARA KARDEŞİME
(14 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN.ALLAH DUALARIMIZI KABUL EYLESİN.DİLARA'YA TEZ ZAMANDA ŞİFA VERSIN...
18 yıl önce gönderildi # -
AMİNç.Allah CC. razı olsun, çok sevindim, sizler sayesinde Rabbim moralimi yükseltti. İyi ki bu site tevavuk etti. Çok şükür Rabbime. Allah'ım dertlilere deva hastalara şifa ver Ya Rabbim. Rabianur ve Yusra kardeşlerime her iki cihanda af ve afiyet ver, tüm müşkülatlarını kolaylığa çevir Yüce rabbim. AMİN.
Bol bol okudum kardeşim için rahat olsun,Allah tüm dualarımızı kabul etsin,tez zamanda dileklerine hacetlerine muradlarına kavuşmayı nasip etsin
Ya Şafi Ya Şafi Ya Şafi....dilara icin ve diger hasta kardeslerim ve hasta meleklerimiz icin zikir yapiyorum 1000 adet Ya Şafi Ya Şafi Ya Şafi..zamani olan katilsin ve cogaltalim.
allah şifa versin tüm kardeşlerimize belki az ama 100 ya şafi de benden kabul ederseniz
Namaz sonralari ve firsat buldukca tüm hasta kardeslerim , hasta meleklerimiz ve dilara icin Ya Şafi Ya Şafi Ya Şafi....cekiyorum firsati olan esirgemesin ...tüm hastalarimiza Ya Şafi Ya Şafi Ya Şafi....
Allah CC. razı olsun değerli kardeşim. O kadar memnun oldum ki anlatamam. Zaten bu siteye girdim gireli dualarınızın ruhumdaki tesiri çok büyük. Ömrünüz boyunca Allah CC. sevdiklerinden olun, sevdikleriyle olursunuz inşallah. Amin.
DILARA
YÜCE RABBIM sagligina bi an önce kavusmani nasip etsin insallah. AminSaglik sorunun oldugu halde bizlerede moral vermekten geri kalmiyorsun
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN.Insan kötü durumdayken karsisindakinden yinede yardimini esirgemiyorsa, ne mutlu ona
O zaten Allah´in sevgili kuludur bence!
Senin cok iyi bir insan oldugunu hissedebiliyorum.
Dilerim ALLAH gönlüne göre verir ve seni sagligina kavusturur.
Okudugum tüm dualar sanada gitsin.
ALLAH´IM sen kabul eyle ya Rabbim. Amin18 yıl önce gönderildi # -
sevgili dilara siteye bugun girdim hastalıgın neyse Allahım sana ve nicelerine acil şifalar versin o güzel dualarını bbizlerdende esirgeme Alah sizlerden razı olsun
ŞAFİİ ISMININ HURMETINE YA RABBI
YA RAB HASTALIKLARA SIFA VEREN SENSIN
SENIN ISMIN ŞAFİİ
YA RAB YARATTIGIN ZERRAT ADEDINCE SENI TESBIH EDENLERIN HURMETINE SIFA VER YA RABBI********************************
Ya Rauf Ya Şafi
Ya Rab! Nasıl büyük bir sarayın kapısını çalan bir adam, açılmadığı vakit, o sarayın kapısını, diğer makbûl bir zâtın sarayca me'nus sadasıyla çalar; tâ ona açılsın... Öyle de: Bîçare biz dahi, senin dergâh-ı rahmetini, mahbub abdin olan Üveys-el Karanî'nin nidasıyla ve münâcâtıyla şöyle çalıyorum. O dergâhını ona açtığın gibi, rahmetinle bizede da aç.Amin! Elhamdu lillahi rabbi’l-alemin, ve’l-akibetu lil-muttekin va’s-salatu ve’s-selamu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabi ecmain
Ekülli kema kale.....
ilahi ente rabbi ve ente abdü---Ve ente halikü ve enel malikü
Ve enter-ra eguve enal erzugu---Ve entel malkü ve enal lemlükü
Ve entel azizü ve ena üzalilü---VE enel febitü ve enal fekirü
Ve enel hakkü ve enal meyyiyü---Ve entel bagi ve enel fazi
Ve entel kayyimü ve enelle i-mü---Ve entel musinü ve enal musi-u
Ve entel ve guru ve enal lüzlibü---Ve entel azimü ve ena hakirün
Ve entel gavigü ena üzati-tü---Ve ente muhyi ve ena üsai-tü
Ve entel racavedü ve enal mskinü---Ve entel mügyi-bi ve na ez za-i
Ve entaş şafi-i ve enal lerizzü
Fegfirli zünubi ve teca ve zayyı veşfi ehrazı ya Allahu, ya Kafi,ya Rabbü ya Vef-i ,ya Raimü, ya Şafi ya Kaliyü,gamühafi fegfi Amimün killüan-bi ve afin-i min külli daivetza enni eba Rabbira Rahmanike Ya Erhamür Rahimine
Ve azirüde deg vahisü-n rusi sarabbil Alemine... Suphakele la ilmelane illame alemtena inneke entel alimül hakim amin bi rahmetike ya
erhemürraimin...Amin! Elhamdu lillahi rabbi’l-alemin, ve’l-akibetu lil-muttekin va’s-salatu ve’s-selamu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabi ecmain
(risale i nur külliyatından 32.sözün en sonunda yer alan veysel
karani hz.nin çok büyük bir duasıdır okunması çok sevapdır eğer
arapça bilen arkadaşlar varsa kelmi hatası olmuş yerleri düzelte bilirler ..allah acil sifalar versin..18 yıl önce gönderildi # -
http://dogalsaglik.blogspot.com/2007/11/sarimsak-ve-limonun-mucizesi.html
belki sifa olur sana bi oku.Dilara.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim selam ve dua ile. Hayatın boyunca hep seni düşünenler senin için bir şeyler yapmak isteyenler seninle olsun.Amin
la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzâlimin.....Ya Şafi ŞAFİİ ISMININ HURMETINE YA RABBI
YA RAB HASTALIKLARA SIFA VEREN SENSIN
Amin amin amin......Allah her derdin caresini mutlak vermistir insallah vesile olur...insallah sifa olur güzel kardesim.Allah yar ve yardimcin olsun.Güzel duana tesekkür ederim.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.