dostlarım, aranıza yeni katıldım. şeytanın sürekli benimle uğraştığı, beni Rabbimin verdiği cana kıymaya telkin etmeye çalıştığı çok zor günler geçiriyorum. lütfen dularınızda bana da yer verin, günahlarımızın affı için, cümlemizin dularının kabulü, gönüllerimizin muradlarının gerçeğe dönmesi için hep birlikte amin diyelim nolur..
günahlarım.. :"(
(24 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
yüce rabbim seni doğru yoldan ve duadan ayırmasın allah her kulunu dener rabbim seni korusunb
18 yıl önce gönderildi # -
Hoşgeldin. Rabbimin ihsanı boldur seni doğru yoldan ayırmasın O dertlere deva gönüllere şifadır. Yar ve yardımcımız, Rabbim muradını verir inşallah. 3 ihlas 1 Fatiha okudum. Allah kabul etsin, Amin.
sakın uyma o şeytana....sakın...allahde rabbine sığın....cenabı allah görceksn o sıkıntılarını alıp atıcak....tövbe istiğfar cek...bolca....dualar oku....burda bir sürü dua var kardşm...dua dostlarının zor durumda kalındığında icsıkıntısından kurtulmak icin...oku bolca oku..gece kalk namaz kıl...allaha sığın,,,ondan başka yakaracğın sığınacağın liman yokkk......allaha sığın rabba sığınn kardşm....grcksn bakkk...nasıl yoluna girckk...hersıkıntının sonrası baldan tatlıdır..sabırrrr birazdaha sabırr..rabbime sğın sabrett ..feraha cıkacaksn
bismillahirrahmanirrahim..
VE LA HAVLE VE LA KUVVETE İLLA BİLLA HÜLALLİYYÜLAZİM.ALLAHÜMME İNNİ ESELUKE YA KADİMU YA DAİMU YA FERDU YA VİTRU YA EHADU YA SAMEDÜ YA HAYYU YA KAYYUMU YA ZELCELALİ VEL İKRAM.FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYALLAHU LA İLAHE İLLAHU ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HUVE RABBÜL ARŞIL AZİM..
ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN..
ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHHAMMED..KAD DAKAT HIYLETİY EDRİKNİY YA RESULULLAH..
ALLAHIM..ALLAHIM..ALLAHIM.. GÜNAHLARIMIZI BAĞIŞLA..TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİ VE BENİ AFFET..BAĞIŞLA BİZLERİ RABBİM. CEHENNEM AZABINDAN, KABİR AZABINDAN, ŞEYTANIN VESVESELERİNDEN, NEFİSLERİMİZİN KÖTÜ ARZULARINDAN,İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIN ŞERRİNDEN KORU BİZLERİ..AFFET EY BAĞIŞLAMASI BOL RABBİM.PİŞMAN VE PERİŞANIM ALLAHIM.İŞLEDİĞİM GÜNAHLAR YÜZÜNDEN BENİ ANAMI BABAMI KARDEŞLERİMİ NE BU DÜNYADA NE DE AHİRETTE REZİL RÜSVAY EYLEME..EY HALLERİ DÜZELTEN RABBİM..BENİ İÇİNE DÜŞTÜĞÜM DURUMDAN KURTAR..SANA SÖZ VERİYORUM AYNI HATALARI TEKRARLAMAYACAĞIM.NOLUR AFFET ALLAHIM BAĞIŞLA BENİ PİŞMAN VE PERİŞANIM..SENİ UNUTTUĞUM HERAN İÇİN SENİN RAZI OLACAĞIN SAYIDA TEVBELER OLSUN.DÖKTÜĞÜM GÖZYAŞLARI PİŞMANLIĞIMIN ŞAHİTİ OLSUN RABBİM..DUALARIMIN KABULUNU ENGELLEYEN, BENİ GİTTİKÇE CEHENNEM ÇUKURLARINA SÜRÜKLEYEN GÜNAHLARIMI AFFET..KİME GİDEYİM RABBİM?KİME SIĞINAYIM?SENDEN BAŞKA İLAH YOK.. SENDEN BAŞKA GÜNAHLARIMI AFFEDECEK YOK..SANA SIĞINIYORUM, YAPTIĞIM YANLIŞLARIN ŞERRİNDEN, DAHA ÇOK YANLIŞA DÜŞMEKTEN SANA SIĞINIYORUM.KURTAR BENİ YA RABBİ..KURTAR BENİ YA RABBİ..KURTAR BENİ YA RABBİ..SENİN İZZETİN, SENİN İHSANIN,SENİN SIRRIN HÜRMETİ İÇİN BAĞIŞLA BENİ..ALLAHIM BİZLER YALNIZCA SANA İBADET EDER YALNIZCA SENDEN MEDET UMARIZ..AÇTIĞIMIZ ACİZ ELLERİMİZİ BOŞ GERİ ÇEVİRME, HÜSRANA UĞRAYANLARDAN EYLEME, KABUL ET TEVBELERİMİZİ, KABUL ET DUALARIMIZI..RABBİM İŞLEDİĞİM GÜNAHIN BENİM BİR YUVA KURMAMA ANNE OLMAMA MANİ OLMASINA İZİN VERME..GÖNLÜMÜN MURADINI HAKKIMDA HAYIRLI KIL VE NASİP ET..SANA SIĞINIYORUM, SENDEN YARDIM DİLİYORUM, BANA VE BENİM GİBİ MURADLARINA ERİŞEMEYEN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİME YARDIM ET..DULARIMIZI KABUL BUYUR GÜNAHLARIMIZI BAĞIŞLA EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ..
ALLAHÜMME SALLİ VE SELLİM VE BARİK ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ VE SELLİM..AMİN AMİN AMİN YA RABBEL ARŞIL AZİM..18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN..BENİM İÇİN ETTİĞİNİZ DUALAR HÜRMETİ İÇİN İNŞALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN..
amin... amin...amin ...
Rabbim sana güç kuvvet versinn doğru yoldan ayırmasın amin..
Hoşgeldin kardeşim.
Yarabbim kardeşimizin tümsıkıntılarını gider. Hakkında hayırlı olanı nasip et. Her türlü kötülükten muhafaza eyle. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
HOSGELDİN KARDESİM ALLAH GÜNAHLARINI BAĞIŞLASIN SIKINTI VE DERTTEN KURTARSIN İNSALLAH. SAKIN YAŞAMAKTAN VAZGEÇME SEN GÜÇLÜ OLMASAN BURAYI BİLE BULAMAZDIN .. ALLAHA EMANET OL HERSEYİN ÜSTESİNDEN GELİNEBİLİR ALLAH HEP YANINDA OLSUN SEN EL AÇIP DUA ETTİKÇEDE YANINDADIR İNSALLAH BİLESİN
Bol bol okudum kardeşim için rahat olsun,Allah tüm dualarımızı kabul etsin,tez zamanda dileklerine hacetlerine muradlarına kavuşmayı nasip etsin
kardeşim sakın nefsien yenilme hele mevalanın verdiği canı alama y eletenme bu vesvese felak ve nas surelerini bol bol oku kardeşim mevlam sana huzur ve umutla dolu bir yuva nasip etsin insallah bazen öye anlar olurki insan kendi canına biel kıymayı düşünür ama kalpler mevlayı zikredikce rabbim bu vesvesenin senden bir an önce gitmesini sağlar bizlerin rabden baskası kimsesi yok o kuluna asla kötü olanı vermez sabret bacım bnm
RABBİM NEFSİMİZE VE ŞEYTANA UYDURMASIN
FARK EDİPTE DOĞRUYU DİLEDİĞİN İÇİN MEVLA GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarını kabul etsin.Sıkıntılarını feraha dönüştürsün inşallah.Selam ve dua ile.
senin ne durumda oldugunu en iyi ben biliyorum galiba. Benimde basimdan gecti böylesi kötü birsey. Dilerim ALLAH aklini korur ve seni dogru yoldan ayirmaz (amin). Ben burayla daha dün tanistim, yani cok kötü oldugum anlarda hep yanlizdim ve kimsem yoktu. Gerci ALLAH hep yanimizda ama öylesi anlarda bunu anlamakta zorluk cekeriz! BENCE SEN COK SANSLISIN. Bak burada MELEK gibi bir sürü insan var. Yaninda olmasalar bile kalben seninleler bunu unutma. Onlarin her duasi sanada iyi gelecektir. Buda insani inanilmaz derecede rahatlatir. DILERIM YÜCE RABBIM SANA YARDIM ELINI UZATIR (amin)
ALLAH GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN DUALARIMIZI KABULETSİN İNSALLAH AMİN.
Estağfirullah min külli mâ kerihallah...............................
La havle vela kuvvete illa billah-il-aliyyilazim........................
Estağfirullahelazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh..........
lütfen yazdiklarimi SIK SIK elinden geldigince bolca oku bende okuyacagim giyabina bu gece..lütfennnnnnnnnnnnn oku devacigim lütfen Allah yar ve yardimcin olsun...hayatta gecmeyen aci cile ve sorun inan yok....yillar sonra arkana bakinca ne kadar yanlis seylere yenilmisim zamanainda diyeceksin insalalh...yasamda herseye hazir ve güclü olmak zorundayiz...VE TEK VEKiL BÜYÜK YARADANA SIGINMAK....Topla kendini dualarimdasin kardesim....kimse icin ...ama hic kimse icin ölünmez tek Yaradan icin ölürüz oda o nezaman takdir ederse onun emri ile zamanimiz gelince bizim kendi canimizi almak gibi bir lüksümüz yok bu yasamda...inancliysan bunun ne oldugunu bilyiorsundur...ne olursa olsun her acida her caresizlikte YARADANA yaklastigin bir sans var....aman lütfen inancini koru ve kuvvetlen kardesim güzel yüregine ve aklina aklahim biraz kuvvet versin diye dua edecegim senin icin....yanliz degilsin.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim hepinizden razı olsun.. hepinizi tek tek yanımda hissettim, benim için dilediğiniz tüm güzelliklerin fazlasını sizler için diliyorum..
Rabbim dualarını kabul etsin.Sıkıntıları üzerinden alsın.
deva kardesim benim sornumu biliyorsun ben defalarca intarların eşiğinden döndüm neler yapmadım ama hepsinden vaz geçtim korktuğumdan değil allahın verdiği canı allah alır ben alamam o düşünce beni vaz gecirdi ama şimdi biraz olsun ortalık duruldu ama hala catlakların izi var ama bu sadece aileler arasında diyeceğim şu sen allaha sığın allah yar ve yardımcın olur
RABBİMMM YARR WEE YARDIMCINN OLSUNNN
ALLAHIMIZZ KİMSEYE TAŞIYAMADIĞII DERDİİ YÜKLEMZMİŞŞ
SABRETT DÜZELECEKK HERŞEYYYYALLAHIMIZINN İZNİ İLEE
DUALAR SENİNLEEEE18 yıl önce gönderildi # -
dün akşam çok değer verdiğim bir abim, yaşadıklarımı bilen beni sürekli dinleyip öğütler veren bir abim bana dediki, "mevlana ney için ne söylemiş biliyormusun? ney o güzel sesi çıkarana kadar önce sazlıkta kızgın güneşin altında kesileceği günü bekler. sonra kesilip işlenir ve kızgın fırınlarda yanarak tavına gelir.." bazen düşünüyorum, son üç aydır hayatımda öyle çok şey değiştiki. kalbim bu kadar yanmasaydı acaba dua ederken böylesi bir içtenliği hayatım boyunca yakalayabilirmiydim diyorum.hepsi bir imtihan biliyorum ve ben Rabbimin izniyle bu sefer kaybeden olmayacağım, bu sefer O na sığınıp isyana düşmeyeceğim. bana yaşadığım kötü şeylerden, uğradığım büyük haksızlıklardan sonra Allah cc çok müthiş bir şey bahşetti. hayatımda ilk kez namaz kılarken aslında ne kadar büyük bir gaflet içinde olduğumu anladım.son bir kaç aydır secdeye alnım her dokunduğunda öyle farklı şeyler hissediyorum ki sizlere bunu kelimelerle ifade etmem imkansız.dua ederken kendimden geçiyorum sanki. istemsiz olarak ağlamaya başlıyorum, ama nasıl bir ağlama gözlerime hükmedemiyorum.Allah korkusunu ve affedilme ümidini birarada yaşamanın tadı çok başkaymış. hepiniz şahidim olun, dualarım kabul olana kadar ısrarla yüce mevlama sığınıp O ndan istemeye devam edeceğim.inşallah sabrımın mükafatı halimin düzeltilmesi olur. ve inşallah Rabbim hiç birimizi hiç bir zaman yolundan ayırmaz.inşallah bana ve benim durumumda olan derdi sıkıntısı olan tüm kardeşlerime yar ve yardımcı olur bizi yaradan..
Öncelikle hoşgeldin kardeşim.Lütfen şeytana ve nefsine yenilme.Her kulun zaman zaman gaflete düştüğü,taa ciğerinin yandığı anlar oluyor.Lütfen canım kardeşim Allaha sığın.Her şerrin ardında bir hayır vardır denirya bizim göremediğimiz,bilemediğimiz bir hikmet vardır mutlaka.Sen zaten sığınacağın yeri bulmuşsun o yoldan şaşma.Allah herşeyin hayırlısını verir inşallah.Allah seni sevdiklerine bağışlasın ve tez zamanda sıkıntılarından feraha erdirir inşallah.Selam ve dua ile.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... Ney olmak bile zor...ki bizler .......
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.