Arkadaşlar ankarada cezaevinde çok sevdigim melek gibi kız arkadaşım var bi talihsizlik oldu 6,5 sene yatıcak daha dört ay oldu,istanbula sevk gelmesi biranönce birbirimize kavuşmamız bir af çıkması cezasının inmesi hayırlısıyla evlenmemiz için sizden Allah rızası için bir duada ben isterim hepinizden Allah razı olsun..
BEN ( DERİN ) DUA DOSTLARIM
(14 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
İNSALLAH SU MÜBAREK CUMA GÜNÜ ARKADASIN AF OLUR TEZ VAKİTTE KAVUSUR COOOOOOOOOOK MUTLU HAYIRLI YUVALAR KURARSINIZ ALLAH SABIR VERSİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun güzel kardeşim candan yürekten dileklerin için,Rabbim seninde dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda hayırlısıyla versin
BİLMİYORUM YANLIŞMI AMA BEN MAALESEF MERAK ETTİM NE SEBEPLE YATTIĞINI.AFFINIZA SIĞINARAK YAZDIM.
ALLAH KURTARSIN TEZ VAKİTTE İNSALLAH HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN. AF ÇIKMASI İÇİN DUA ETMEK DEMEK GERÇEKTEN SUÇLU OLANLARINDA SALIVERİLMESİ DEMEK YANİ BUNUN İÇİNDE AZILI ALLAHI OLMAYAN KATİLLER SEVİMSİZ İNSANLARDA VAR. AF ÇIKMASI İÇİN DUA EDERKEN BASKA SEYLERİDE DÜŞÜNMELİYİZ :(( MAALESEF..GENEL AF DEĞİLDE ŞAHSİ BİR AF ÇIKAR İNSALLAH. EN KISA ZAMANDADA KURTULUR..6 SENE YEMESİNE NE SEBEP OLDU AMA :((
İNSALLAH ALLAH HAKKINIZDA EN HAYIRLI OLANI VERİR.
CEZANIN İNMESİ MUHMETELSE HİÇ OLMAZSA O OLUR İNSALLAH ALLAH DÜŞÜRMESİN BÖYLE DURUMLARA İNSALLAH HEPİMİZİN BASINA GELEBİLİR. :((
Yok kardeşim yanlış diil anlatıyım,2001de bir cinayette benim kızın yanındaki çocuk başka bi çocugu öldürüyo benim kızında arkadaşı o zamanlar benim kızda 17 18 yaşında,kaçalım elif diyo kız korkudan 4 5 gün eve gidemiyo babasıda polis kızın neyse sonra eve gidiyo babasına anlatıyo durumu,babasıda hemen çocugu kendi eliyle yakalıyo öldüren çocugu, mahkemeye çıkıyo benim kızla,ve benim kızada yardım yataklıktan 6.5 sene veriyolar iki kere beraat ediyo sonra tekrar ceza veriyolar ve hiç delil kanıt bişey yokken,şimdi boş yere 6,5 sene yatıcaz beş vakit namazında ve cezaevindede herkese kuran okuyo dua dagatıyo böyle melek bi kız :(...
:((( ÇOK ÜZÜLDÜM :((
ALLAHIM KURTAR İNSALLAH. :((
AMA HERSEYDE Bİ HAYR VARDIR RABBİM O KIZIN YARDIMCISI OLSUN İNSALLAH..
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYÜL AZİYM
Amin kardeşim.
Rabbim kavuştursun.İnşaallah en kısa sürede hayırlı bir sonuç ile sevinenlerden olursunuz.
abi s.a kayıt oldum yorumları okudum allah hepsine sabır sğlık versin tez vakte hayırlara vesile olsun
Rabbim hayırlısı ile kurtarsın inşallah duana devam ediyorum bitince haber veririm aminleriz.selam ve dua ile.Arkadaşına selam söyle bizlerde dua etsin sıkıntıda olanın duası kabul olurmuş.benim sıkıntım işlerimin kötü gitmesi ve büyük bir borcun altında olmam.Hayırlısı ile borçlardan kurtulmam için bana dua etsin lütfen.
Allah razı olsun kardeşlerim ilginize teşekkür ederim,cezaevindende kız arkadaşım tüm dua edenlere duasını gönderdi,Rabbim hepinizi dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin
Allahım tez zamanda bu sıkıntıdan onu kurtarsın. Rabbim yaşamış olduğu bu haksızlıktan ötürü cennette yerini hazırlasın. İnşallah sabrının mükafatını ziyadesi ile görecektir. Allah yar ve yardımcısı olsun. Dünyada ve ahirette görüp göreceği en kötü şey bu olsun. Her iki dünyada da yüzü gülsün. İnşallah tez zamanda hayırlı sevinçli haberlerini duyarız.Amin.
Rabbim senden razı olsun gönülden içten dileklerin için dilara kardeşim çok saol,Allah seninde gönlünün dilegini tez zamanda versin tüm işlerin rast gitsin inşallah
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.