allahım hayallerim vardı beynimin içinde yaşayan ve karşıma cıktı yıllarca bekledikten sonra aileler arasında sorunlar yaşadık arkadaşlar lütfen allah rızası için bana dua edin hayatta hiç bir şey istemiyorum sadece tek dileğim sevdiğim allahım onun bana yokluğunu gösterme acısını yaşatma bana dua edin arkadaşlar allah rızası için dua edin şimdiden allah razı olsun
allahım onu bana nasip et
(25 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim sizi hayırlı bir şekilde buluştursun.
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN......
Rabbım gonlunuzun guzellıklerını hayırlısı ıle yaşamayı nasıp etsın.
allah razı olsun arkadaşlar hepinizden allahım sizinde dualarınızı kabul etsin
RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH.RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI HAYIRLI EYLESİN VE SANA LÜTFETSİN İNŞALLAH. AMİN AMİN AMİN
eabbim tez zamanda kavuştursun karsdeşim seviyorsan aylelerde olsa bırakam ne olur sevdiğini mücadeel et rabbim yardım cın resulum sefaatcin olsun
ALLAH YAZRDIMCINIZ OLSUN İNSALLAH HAYIRLISIYLA BİR YUVA KURMANIZI NASİP ETSİN AMİN
allah hepinizden razı olsun sonuna kadar canımla kanımla mücadele edecem allah hepinizden razıl olsun tekrar allah sizin dualarınızıda kabul etsin
kısmetinizde varsa rabbim sizi ona yazmışsa hayırlısıyla olur üzülme kardeşim allah kerimdir rahmandır rahimdir
Rabbim tez zamanda muradına erdirsin inşallah.Ben de sizin gibiyim aynı acıları yaşıyorum sevdiğimden ayrıyım ve onunla bir yuva kurmayı çok istiyorum.Rabbimin beni de sevdiğime kavuşturmasını diliyorum.amin amin amin.
güzel kardeşim, tüm kalbimle kavuşmanızı rabbimden diliyorum. bende sizinkine benzer bir olay yaşadım.üstelik çok acı bir şekilde hakarete uğrayarak,yüzüstü bırakılmış oldum. düşünebiliyormusunuz?ailemi onun için karşıma aldım, ve sonra yapayalnız bırakıp gitti beni, hemde çok zor bir durumda bırakarak. hiç gece uykunuzdan ağlayarak uyanıp, sakinleşmek için abdest alıp namaz kılmayı denedinizmi?ben Rabbim güç verdiği sürece yapmaya devam edeceğim inşallah. bazen secdede iken ağlama krizleri tutuyor, kendimi çok zor tutuyorum Rabbim hepimizi korusun..amin amin amin..
faruk44 Kardeşim senin hakkında hayırlısı ise mevla onu sana versin. Ve şunu unutmaki rabbim bazen sevenleri böyle imtihana tabi tutuyor. İnşallah bu imtihanıda kolayca geçer ve sevdiğine kavuşursun. Amin
ah bu gönül dertleri bi tane de bende var tamm 4 yıldır çook defa tükene tükene acı çeke çeke seviyorum zaferi ama o beni sevmiyor çok şeye rağmen hala ondan vazgeçmememin bi sebebi vardır diyorum Rabbim büyük bana da bi mucize verir de belki beni de ona sevdirir ahh Rabbim ah n'olur o gün tez gelsin dayanamıyorum artık :(
AMİNNN AMİNNNN
RABBİMMMMMMM
KIMSEYİİ SEWDİİNDE AYRII KOYMAA
HAYIRLI İSEE AİLELERİN KARŞI ÇIKMASINAA NASİPPP ETMEEEEALLAHIMMM SEEWDİKLRİMİZLEE MUTLU OLURUZZZ
BİZİİ MUTLU ETT ALLAHIMMMMM DUA DOSTLARIMI SEWDİKLERİNE KAWUŞTURRRBENİDE KAWUŞTURR ALLAHIMMM
AMİN AMİN AMİNNN18 yıl önce gönderildi # -
rabbim gönlüne göre versin abicim hayırlı kılıp inşallah isteğini tez vakite sana verir aminnnnn
BENDE SENLE AYNI DURUMDAYIM.ALLAH BÜTÜN SEVENLERİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞ. ALLAHA SIĞINMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK BOL BOL DUA ET. ALLAH YARDIMCIMİZ OLSUN.
allah yardımcın olsun yuregını tez zamanda rahatlatsın ona hayırlıysa kavustursun.amin
allah hepinizden razı olsun kardeşlerim hepinize bende dua ediyorum allahım sevenleri hiç ayırmasın amin amin amin
Amin.Allah sevenlerı kavustursun inşaallah.Rabbim sevdiğini sana hayırlısıyla nasıp etsın.yüreginde gam keder adına hiç bir iz kalmasın.mutlu olursun inşaallah...
amin faruk kardeş bütün kalbimle diliyorumki siz hiç bir sorunla karşılaşmayın ve kavuşun allah bütün sevenleri kavuştursun amiinnn ya bu aileler neden anlaşmıyo hiç anlayamadım yaw en ufak bişeyde tartışıyolar heralde iki tarafta çocuklarını vermek istemiyo:)
rabbim sevdiğine tez zamanda kavuşmayı nasip etsin senin için hayırlı olan neyse onu versin bol bol dua edelim sevenleri kavuşturalım allahın izniyle dualarımdasın
3ihlas 1fatiha okudum,Allah tez zamanda kavuşmayı nasip etsin kardeşim..
allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.inşallah senin içinde o hayırlıdır
arkadaşlar allah hepinizde razı olsun allah sizinde dualarınızı kabul etsin pnarr kardeş dedğin gibi olmadık yerde tartışmalar cıktı seninde dediğin gibi vermek istemiyolar galiba :)
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.