BABAM EMEKLİ AYRI YATTAN BİR SİRKETTE SEF KARDESİMİ OTELE İSE SOKTU 3 AY CALISTI KIS SEZONU OLUNCA İSTEN CIKTI PARASINI VERMEDİLER KARDESİM HAZIR ASKER İSTER İSTEMEZ PARA LAZIM VE ORDA HAKKI VAR OTEL SAHİBİ KİMSEYE PARASINI VERMEDİ ALANLARDA PATRONA AFEDERSİNİZ BICAK CEKEREK ALMISLAR ARADAN BAYAGI ZAMAN GECTİ KARDESİMİ ATLATIYORLAR BUGUN YARIN DİYE BABAMDA KONUSMAYA GİTMİŞ BUGUN TARTISMISLAR PATRON KENDİNE BICAK CEKMİŞ BABAMINDA BİR İKİ YERİNDE HAFİF CİZİK VARMIS BABAMIN ÜSTÜNE ATMIS AMA GERCEKTEN BABAM ÖYLE BİRSEY YAPMAZ BABAM SİKAYETCİ OLMUS PATRON HASTANEDEYMİS BABAMI KARAKOLA ALMISLAR 1 GÜN DURMASI GEREKİYORMUS AMA NEDEN SUCU YOK HAVA COK SOGUK 45 YASINDA COK ÜZÜLÜYORUM BABAM İCİN DUA EDİN ALLAH RIZASI İCİN ALLAH DAYANMA GÜCÜ VERSİN ALLAH BETERİNDEN KORUSUN KİMSENİN BASINA VERMESİN BASIMIZIN GÖZÜMÜZÜN SADAKASI OLSUN BABAMA BİSEY OLMASIN DUA EDİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN HERKEZİN AMİN
CANIM BABAMA DUA EDİN ALLAH İCİN
(18 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim babanızı görüp gözetsin.Yüreğinize ferahlıklar ihsan eyleyip bir an önce hayırlı bir sonuçla sizleri sevindirsin.
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN ALLAH SENİ TEZ VAKİTTE SEVDİGİNE KAVUSTURSUN AYNI DERT BENDEDE VAR NİSANLIMLA AİLLELER YÜZÜNDEN AYRILDIK HALA KONUSUYORUZ AMA BEN EVLENİP MUTLU OLMAK İSTİYORUM BENİM İŞİMDE BİRAZ ZOR BUGÜNDE BU OLAY OLMUS HABER ALDIK ARADA KALDIM TEK BABAM KURTULSUN ALLAH ONA YARDIM ETSİN BASKA SEY İSTEMEM ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN AMİN
Inşallah sorunsuzca kurtulur ıcınde bulundugu durumdan.
Rabbım aılenıze ve sıze guc kuvvet versın.Allah yardımcınız olsun.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ALLAH SEVDİKLERİNİZDEN BİR ÖMÜR AYIRMASIN SİZLERİ AMİN
canım rabim yardım cın olsun ne yaptın nişanlınla görüştünmü
Gülyüzlü kardeşim "mucize" >> http://mucize.net/forum/profile/960 kardeşimle beni karıştırdınız sanırım. :) Nişanlılık mevzusu geçince ilk etapta şaşırdım açıkçası.
Rabbim babanızı tez saatte kurtarsın.sizide sevdiğinize kavuştursun inşallah.Selam ve dua ile.
KUSURA BAKMAYIN KAFAM BABAMDA EVET YANLIS OLDU HAKKINI HELAL ET UZLET KARDESİM NİŞANLIM EMLAKCI COK YOGUN PAZARTESİ GÖRÜSELİM DEDİ BENDE PEKİ DEDİM ALLAH HERKEZDEN RAZI OLSUN DUALARINIZ KABUL MURADLARINIZ TEZ OLSUN AMİN
emin ol cok sevinicem iyi haber alrısam seni cok aam cok iyi anlıyorum insallah bende kısa zamnda kavusurum inan ne zamndır bekliyorum
ALLAH YARDIMCISI OLSUN BABANIZIN İNSALLAH
ALLAH A EMANET OLUN FARUK ARIN GLYZL SİSTEMDE OLAN DİĞER KARDEŞLERİM BEN SİZLERİ N SİİSTEMDE OLUP OLMADINI TAM ANLAMIYORUM RABBİM HEPİNİİZN DUASINI KABUL ETSİN
AMİİİİİİİİİİİİN ALLAH SİZLERİ SEVDİGİNE TEZ VAKİTTE KAVUSTURSUN DUALARINIZ KABUL OLUR İNSALLAH AMİN...
korkma olmaz bisi icini rahat tut..Allah yardincin olsun yüregini ferehlatsin..hak yerini bulur...sen sakin ol.Allahim senin gördügünden daha iyi görüyor üzme kendini.
kardeşim allah yardımcınız olsun rabbim babanı korusun
inan suçsuz olduğu anlaşılır sen kalbini ferah tut18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun allah her zaman haklının doğrunun yanındadır buna inan
allah yardımcınız olsun "ya hakim" 100 adet okudum allaha emanet olun
yalanlar ergerç ortaya çıkar merak etme arkadaşım ALLAHın izniyle çıkar babana kavuşursun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.