selamün aleyküm gönül dostlarım,bugün dualrınıza ihtiyacım var dediğime bakmayın.benim herzaman dualarınıza ihtiyaacım var.bugün iş başvurularına gidecem.lütfen bana dua edin.hayırlısı nereyse oraya başlıyım,allahım lütfen bana yardım et.çok zor durumdayım.allahım biliyorum sabrımı deniyosun ve imtihanım bu benim ama lütfen yardım et ve sevdiğimin bana dönmesine izin ver.onunla mutlu bir yuva kurmama izin ver.ve bunun için bir vesile yarat allahım.senin herşeye gücün yeter.sen yalnız ol dersin.ve o şey olur.allahım neolur yardım et.dayanacak gücüm kalmıyo bazen.sen herşeyi en iyi bilensin.tez zamanda dualrımı kabul et.ve burdaki bütün dua kardeşlerimin her ne sıkıntıları var ise tez vakiitte ferahlara erdir.peygamber efenedimizin (s.a.v)yüzü suyu hürmetine dualrımızı kabul et ve dualarımızın kabulunu önleyecek günahlarımızı affet.aminn.erhamerrahimin..
bugün dualarınıza ihtiyacım var
(12 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin Yasemincim, inşallah hayırlı bir işe girersin. İnşallah sevdiğin eğer hayırlıysa sana döner, eğer Allah hayırlı kılmıyorsada tez zamanda daha hayırlı bir yuva kurmanı nasip etsin inşallah.
18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim Allah sana hayırlara vesile olacak iş versin.
allah razı olsun.dualarınızda olayım
DEĞERLİ KÜÇÜĞÜM ALLAH İŞ YOLLARINI AÇSIN SANA İNŞALLAH.HAKKINDA EN HAYIRLI RIZIK KAPILARINI KOLAYLAŞTIRSIN SANA.
41.LA HAVLE HEDİYE ETTİM SANA İŞLERİN HAYIRLISI İLE KOLAYLAŞSIN DİYE.LÜTFEN KABUL ET.
SELAMETLE...18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kadir babacım
Allah yolunu açık etsin Rabbim hakkında hayırlısını tez günde nasip etsin 100 inna fetahna çekicem senin niyetine
ALLAH İŞİNİ RASGETİRSİN.100 FATİHA ÇEKMİŞTİM SANA NASİPMİŞ..
HAYIRLI İSE HAKKINDA RABBİM ELİNİ BOŞ DÖNDÜRMESİN.RIZKINI BOL VERSİN
Allah hakkinda en hayirli olanini versin kardesim insaallah
Amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Bismillahirrahmanirrahim.
Rabbena Atina Minledünke Rahmeten ve Heyyi lena min emrina raşeda. Rabbişrah li sadri . ve yessirli emri .
Manası :
Ey Rabbimiz ! Bize kendi katından bir rahmet ver. Ve bu işimizde bize doğruluk ver , bizim için muvaffakiyet ( başarı ) hazırla . Rabbim göğsümü aç ve işimi kolaylaştır .
Yeni işe başlama duasıydı bu .
--------------------------------------------------------------------------------------
Bismillahirrahmanirrahim .
Allahümme hırli vahterli .
Manası : Allahım ( bu yapacağım işte ) bana hayırlısını ver . Benim için hayırlı olanı seç , en hayırlısını nasib eyle . demektir.
Yeni bir işe giren teşebbüs eden okur.
fatih abicim allah razı olsun sendende.hala bi sonuç yok ama yarın tekar gideceğim görüşmeye.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.