Ey 7 kat göğün ve büyük arşın sahibi olan ALLAHım! Bizim Rabbimiz! Her şeyin Rabbı olan Yüce ALLAH! Ey Tevrat'ı, İncil'i ve Kur'an-ı Kerim'i indiren, taneyi ve çekirdeği yarıp çıkaran Yüce Rabbım! Alnından tutup hesaba çekeceğin her şeyin şerrinden sana sığınırım Ya Rabbi! Sen öyle Evvelsin ki, senden evvel hiç kimse yoktur. Sen öyle Ahirsin ki, senden sonra hiçbir şey yoktur. Sen öylesine açıkta ve görünürsün ki, senin üzerine hiçbir şey yoktur. Sen öylesine sır ve gizlisin ki, senin önünde hiçbir şey yoktur. Ya Rabbi! Benim borcumu ödememi ve fakirliğimi gidermemi nasip eyle! amin... amin... amin...
borçlular için amin deyin
(29 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN AMİN BÜTÜN KALBİMLE AMİN RABBİM NERDE VARSA BİZİDE BERABER FERAHA ÇIKARSIN BORÇLARIMIZI ÖDİYEBİLMEMİZ İÇİN HAYIRLI İŞLER VERSİN İNŞALLAH.RABBİM SENDEN BAŞKASINA MUHTAC ETME BİZLERİ.
18 yıl önce gönderildi # -
Aminnnnnnnnnnnnn........
amin amin amin rabbim bizleri darda bırakma sen heryeye kadirsin
AMİN ECMAİN AMİN AMİN AMİN ALLAH RIZASI İÇİN DUANIN KABULÜ İÇİN 1 FATİHA OKUYORUM
Hayrullah Kardeşim Rabbim borçlarını tez zamanda ödemene yardımcı olsun.Ama sende boş durma.Hergün Vakıa süresini oku.Allahın izniyle borçların biter.
amin amin amin ya rabbel arşıl azim..
hayrullah bey, az önce bir dua yazdım bir başka başlık altında.lütfen deneyin, Rabbim borçlarınızı ödemenizde kolaylık versin..Gani ismiyle muamele etsin..hazinesinde çok fazla mevlamızın, ne verirse versin eksilmez, inşallah tez zamanda sıkıntılarınızı giderir Allah cc. amin amin amin..
AMİM AMİN AMİN
AMİNNNNNNNNNN
AMIN INSALLAH AMIN
aminnnnn
Amin kardeşim.İnşallah...
3 İhlas ile...18 yıl önce gönderildi # -
Amiiin.. Amiiin... Amiiin... Mevlam cümlemizin borçlarını hayırlısıyla ödeyebilmeyi ve maddi manevi zenginliği nasib etsin inşaallah.
AMİN AMİNN
amin amin amin
amin amin amin
amin amin amin
RABBİM BORÇLARIMIZI ÖDEMEMİZİ NASİB EYLESİN İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN
aminnnnnnnnnnnnnnn.Allahım darda kalan kullarına yardım et.
AMİN YARABBİLALAMİN AMİN.
RABBİM SENİ UMMADIĞIN YERLERDEN RIZIKLANDIRSIN.
AMİNNNNNNNNNNN.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.................
Amin...Amin...Amin...
Allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ecmain amin amin amin inşallah
inşallah en kısa zamanda borçlarımızı ödememizi rabbim nasip eder. Amiiiiinnnnnn.
Amin inşaallah.
Ey 7 kat göğün ve büyük arşın sahibi olan ALLAHım! Bizim Rabbimiz! Her şeyin Rabbı olan Yüce ALLAH! Ey Tevrat'ı, İncil'i ve Kur'an-ı Kerim'i indiren, taneyi ve çekirdeği yarıp çıkaran Yüce Rabbım! Alnından tutup hesaba çekeceğin her şeyin şerrinden sana sığınırım Ya Rabbi! Sen öyle Evvelsin ki, senden evvel hiç kimse yoktur. Sen öyle Ahirsin ki, senden sonra hiçbir şey yoktur. Sen öylesine açıkta ve görünürsün ki, senin üzerine hiçbir şey yoktur. Sen öylesine sır ve gizlisin ki, senin önünde hiçbir şey yoktur. Ya Rabbi! Benim borcumu ödememi ve fakirliğimi gidermemi nasip eyle! amin... amin... amin...
amin,amin,amin...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.