Ben bir anneyim,çocuğum ve tüm çocuklar için dualarınızı bekliyorum.Mevlam onları hastalıklardan kazalardan belalardan korusun.Allah yar ve yardımcımız olsun.Allaha emanet olun.
mevlam çocuklarımızı korusun
(7 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah hem bizim cocuklarimizi hem sevdikerlimizin hemde duadostlugundaki tüm kardeslerimin cocuklarini korusun ve unutmayalim birde ailesi olmayan kimsesiz yetimler var Alllah onlarinda yar ve yardimcisi olsun..Rabbim bizlere imkanlar versin insallahki kimsesiz cocuklara yardim edelim....Hem kimsesiz cocuklar icin hem bizim cocuklarimiz icin 3ihlas 1 Fatiha okuyorum....Allahim beladan,kötü niyetli kulundan,kazadan,yangindan,bogulmaktan ,tecavüzden ,dayaktan,eziyetten ve sömürülmekten ve sifasiz hastaliktan koru minik melekleri..en cok onlar senin sevgine muhtac onlara sefaat et onlara veli ol Rabbim.
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN ...
SEN HER DAİM YANLARINDASIN RABBİM MİNİK MELEKLERİMİZİN
Ya rabbi! Yavrularımızı her türlü tehlikelerden,hastalıklardan,gasp,hırsızlık,tecavüz,şerefsizlik,ahlaksızlık,pisliklerden koru.Onlar senin bizlere emanetin.Emanetinin korunmasına yardımcı ol.
YA HAYYUM YA KAYYUM BEDİESSEMAVATİ VELARD YA ZEL CELALİ VEL İKRAM YA RABBİM EVLATLARIMIZA İMAN KURAN NASİP ET HAK YOLUNADAN AYIRMA SEVDİGİN KULLARINDAN EYLE CANLARINA SAGLIKVER ŞEYTANIN ŞERRİNDEN ŞEYTAN KILIGINA GİRMİŞ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN ONLARI MUHAFAZA EYLE ONLARA HAYIRLI İÇLERİNDE ALLAH SEVGİSİ KORKUSU OLAN EŞLER NASİP EYLE SALİH EVLATLAR NASİP EYLE ONLARA EVLAT ACISI GÖSTERME RABBİM ONLARIN ACILARINIDA BANA DÜNYADA VE AHİRETTE YAVRULARIMIZA HİDAYET İMAN KURAN TAKVA SAGLIK İFFET KOLAYLIK VE HELALİNDEN HAYIRLI SINIRSIZ RIZIKLAR NASİP ET YARABBİM SEN HER ŞEYE KADİRSİN AMİN..
Ey Rabb'imiz! Bize göz nuru olacak eşler ve çocuklar bahşet. Bizi muttakiler için örnek ve öncü yap!"(25/Furkan, 74).
ALLAH TÜM DUA DOSTLARINDAN RAZI OLSUN .
ALLAHIM TÜM ÇOCUKLARI KAZADAN BELADAN, HASTALIKLARDAN, ZALİMLERİN ŞERRİNDEN, GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ BÜTÜN VARLIKLARIN ŞERRİNDEN MUHAFAZA BUYUR YA RABBİM AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.