Ne yapicami bilemiyorum,kime deger verdiysem cok canimi yakti,artik cok ümitsizim ,ne yapicam bilmiyorum
Cok kötü bir ruh halindeyim
(9 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım kardeşim hiç kimse için canını sıkmaya değmez değmez değmez
18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun.
Ne yapacağın belli güzel kardeşim dua edip Rabbime sığınacaksın bizde dua edice üstesinden geleceksin inşallah Allah yardımcın olsun 1000 Lahavle vela çekicem .sıkma canını
İŞTE BU SİTENİN GÜZELLİGİ.BİRAZ EVEL KENDİ SIKINTISIYLA BUNALAN ŞİMDİ BU ARKADAŞIMIZA YARDIM ETMEYE ÇALIŞIYOR.ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN...
Kardeşim Allah sana yardım etsin. Namaza, duaya, ibadetlere devam et kardeşim. Bak göreceksin ki hayatın daha güzel olacak.
Hep yazarız hatırlatırız bizede aynı şekilde hatırlatılır . Mevlam taşıyamayacağımız yük vermez. Herşeyde bir hayır aramak ne güzel bişi. Hayır arayın . İyi olacak sandığımız şeyler kötü , kötü olur diye düşündüğümüz şeyler iyi olabilir. Hiçbişeyi bilemeyiz . Sadece O bilir. Güzel imtihanlardan geçiyorsunuz kanımca. Allah Yar sizleri korusun .
senin için bütün sıkıntılara iyi gelen "la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimiyn" okuyorum. inşalah herşey düzelir düzelecek de. ümitsiz olma sakın Allah derdine çare olacaktır inşallah.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.