slm kardeslerim zr durumda olan bir tanidigim kamile tekbas icin dua bekliyorum tüm okuyanlardan ihlas ve yasin salavat arkadasim bunalimda ve ruhsal dengesi iyi degil Allaha emanet olun tüm dualarimiz beraber olsun saygilar amiin
slm
(13 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah yardımcısı olsun 3 ihlas 1 fatiha okudum kabul edersen, allah hepimize iyilik sağlık versin
18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardım etsin kardeşim.
3 ihlas 1 fatiha okudum hasret kardeşim Allah acil şifalar akıl fikir saglık sıhhat versin dileklerine muradlarına hacetlerine tez zamanda kavuşmayı nasip etsin..
3 tefriciye okudum Allah cc kabul etsin inşallah..
Aleyküm selam
Yarabbim kamile kardeşimize beden ve ruh sağlığı ver. Tüm sıkıntılarını gider Allahım. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
3 ihlas 1 fatiha okudum. Rabbim acil şifalar versin inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
Bismillâhirrahmânirrahîm ve lâ havle ve lâ-kuvvete illâ billâhil' aliyyil'azîm okumak, sinir hastalığına ve bütün hastalıklara iyi gelir. Peygamber efendimiz, sıkıntıyı gidermek için, (Lâ ilâhe illallâhül'azîm-ül-halîm lâ ilâhe illallâhü Rabbül-Arş-il'azîm lâ ilâhe illallâhü Rabbüs, semâvâti ve Rabbül-Erdı Rabbül Arşil-kerîm) okurdu. (Müslim)
3 ihlas 1 fatiha okudum.rabbim acil şifalar versin.
ya GAFFAR ya GAFFAR ya GAFFAR....kamile kardesimize merhamet göster...sıkıntılarını gider Rabbim.
ALLAH YARDIMCISI OLSUN İNSALLAH.
1 FATIHA ve 3 IHLAS okudum.
Insallah iyi gelir.
ALLAHIM SEN BIZIM AKLIMIZI KORU YARABBiM18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞALLAH YA ŞAFİ YA ŞAFİ 1 FATİHA 3 İHLAS OKUDUM
ya şafi bu kuluna şifalar ver
21 besmele benden size vesile kılsın Rabbim amin18 yıl önce gönderildi # -
slm kardeslerim okudugunuz dua icin tsk Allah razi olsun hepinizden. Agziniza saglik bütün dualar hepimize tüm müslüman kardeslerimize olsun Rabbim ResUlüllah yüzü görenlerden eylesin kendi nurundan ayirmasin saptirmasin amiin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.