bugün pazar evde olduğum için bana dua edcek ve benim dua edceciğim bi dua dostu arıyorum bizim birbirimize duamız makbul olandır dua dostlarım benim çok ihtiyacım var ihtiyacı olanada dua ederim
duaya ihtiyacı olan karşılklı dua edebileceğim dua dostu arıyorum
(42 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun canım benim senin için kenzül arş okuyacağım dileğin ne bilmiyorum ama gönlündeki hayırlı olsun diye okuyacağım
ben de çoook acı çekiyorum hep şükür Rabbime diyorum ama zaferi çok seviyorum oysa beni hiçç bana o gözle bakmamış ne olur Rabbim beni de ona sevdirsin bizi birbirimize hayırlı eylesin sevgime karşılık versin
dualarına vesile edersen çok mutlu olurum canım Allah razı olsun amin18 yıl önce gönderildi # -
bak canım kardeşim böle şeyler için hakkında hayırlısnı iste ve eğer hayrılısı değilse gönlünden çıkarsın rabbim onu
18 yıl önce gönderildi # -
sevdacım nasılsın öncelikle duaların için rabbim senden razı olsun senin için dua edeceğim inşallah ancak akşam olabilir güzel kardeşim şimdi kursdayım çünkü...ne okurum ne kadar okurum bilemiyorum sayı ve dua için söz veremiyeceğim beni affet kardeşim ama senin için dua edicem inşallah .
sende benim için dua edebilirsen çok sevinirim işsizim ve iş arıyorum kurs üçretimin ödemesini yapabilmem için çalışmam lazım ve eğitimini aldığım bu kursla ilgili bir işte caşılmam için bana dua eder misin ? allah senden razı olsun dua ile kal18 yıl önce gönderildi # -
ben de senin için kenzül arş okuycam öğlen namazımdan sonra benim isteğim
beladan korunmak ve işlerimde yükselmek hayrılısıyla yoolumdan şaşmadan elegüne karşı rezil olmadan işlerimde başarılı olmak18 yıl önce gönderildi # -
peki ben sana nasıl dua edeyim sende iste kendin için öle dua edeyim
bend esaan ederim derya kardeş senin içinde 1 kenzül arş notunu aldım
canım benim gönlünden ne gecerse onu oku benim için şu duayı okurmusun demiyeceğim ben onu senin güzel yüreğine bırakıyorum biliyorum o anda okuyacağın dua benim için en güzel olan duadır kardeşim
allah razı olsun kardeşim rabbim ne muradın varsa sana versin ve içinddeki tüm sıkıntıları güzelliklere çevirsin amin
merak etme okuycam senin için bende gittim kurslara zamanında para yetiştiremiyodum sana bol bol dua edicem sende benim için hayırlı bi eş isteyebilirsin hakkımda hayırlı olacak biri beni sevecek kalbinde alalh korkusu olan
merve kardeşim ne istedğini sordum ona göre istiycem senin için rabimden
derya kardeşim ben de senin gibiydim bu kenzül arşı okudum rabim heemn hayır kapılarını açtı bana sanada okuycam
tamam sevdacım senin için dua edeceğim canım not aldım
mervecim seninde rabbim hakkında hayırlı olanı sana nasip etsin kardeşim üzülme emi ...18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun sevdacım
sevda kardeşim dediğin gibi zaten hep hayırlı olmasını diliyorum ama gönül bu vazgeçemiyor ben 4 yıldır sabrediyorum yaradan onu çıkarmadı yüreğimden hep bi umut koydu içime
ben şöyle diliyorum
MEVLAM ZAFERİ HAKKIMDA HAYIRLI KIL VE BENİ DE ONA SEVDİR BENİM ONA BAKTIĞIM GÖZLE SEVSİN BENİ BİZİ BİRBİRİMİZE HAYIRLI EYLE
ALLAH RAZI OLSUN CNM SENİ BANA VESİLE ETSİN İNŞALLAH İKİ CİHANDA MUTLU OL AMİN18 yıl önce gönderildi # -
tamma canım aynne istedğini isticem rabimden inşalalh olur duanı mutlaka böyle edeceğim
rabbim kabul eylesin18 yıl önce gönderildi # -
sevda güzel yüreğin ne istiyosa Rabbim versin inşallah
her dert yakıcıdır biliyorum ve hiç bir zaman şükretmeyi bırakmadım
ama karşılıksız aşk çok acıymış Allah kabul etsin dularımızı inşallah
benim de dualarımdasın huzur bul feraha kavuş diye amin18 yıl önce gönderildi # -
deryacım senden de Allah razı olsun Mevla hepimizi güldürsün inşallah
duayla ...18 yıl önce gönderildi # -
amin iyiki varsınız hep beraber birbirimize destek olalım
inşallah 'birbirinize dua edin çünkü ne sen onun ne de o senin dilinle günah işlemediniz' Resulullah efendimizin hadisi var
mevla kabul eder tez vakitte inşallah amin18 yıl önce gönderildi # -
ikinizde ettim dualarınızı rabbim kabul eylesin amin
RABBİM dualarımızı kabul etsin
Allah razı olsun sevdacım Allah kabul etsin bende şimdi sizin için okuyorum inşallah
amin rabbim açılan eleri geri çevirmez
Rabbim karşılıklı dua eden kalplerinizin tez zamanda hayırlısı ile muradlarını versin inşallah.İnşallah her işiniz hayr olsun ,ömrünüz nur olsun.Allahım Yüceler yücesi Rabbim sizi darda koymasın.İnşallah birbirinize ettiğiniz o içten dualarınızı Rabbim karşılıksız bırakmasın,katında hayırlısı ile kabul eylesin.Amin.
Allah razı olsun seni de dualarımızdan bizi de senin dualarından nasiplenenlerden eylesin inşallah dostum amin
Allahım bu sıkıntılı kullarının sıkıntılarına son ver, Allahım onları dünya fitnelerinden, fasık ve münafıkların hilelerinden, aldatmalarından koru. Onları her daim sevdiklerine yakın eyle. Sevdiklerinle eyle, sevdiklerinden eyle. Kalplerine huzur, gönül hoşluğu doğsun, dünyada af ve afiyet içinde yaşasınlar. Ömür sermayesini tüketirken her zaman imtihanları başarı ile atlatan kullarından olsunlar. Rabbim onlara sabır ver ve tüm inananları koru. Yaradan sizleri hiçbir zaman bırakmasın.Amin.
amin amin allah razı olsun
Rabbim seni bütün belalardan korusun , korktuklarından emin kılsın inşallah.
Rabbim seni hayırlı mertebelere ulaştırsın ,DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH.
AMİN AMİN AMİN
selam ve dua ile.18 yıl önce gönderildi # -
3ihlas 1fatiha okudum Allah tez zamanda dileklerine hacetlerine muradlarına kavuşmayı nasip etsin sevda kardeşim
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.