3 İhlas,1 Fatiha,1 Ayet El-Kürsi okudum kardeşim.Allah senin ve tüm dua dostlarının gönlündekini versin.Selam ve dua ile.
duaya ihtiyacı olan karşılklı dua edebileceğim dua dostu arıyorum
(42 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razı olsun kardeşlerim sizler içinde dua edicem raabim sizinde gönlünüze göre versin.
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim iki cihanda yar ve yardımcın olsun sevdacım.
Eve gidince senin için dua okuyacağım inşaallah.
Benim ailem ve özellikle kızkardeşim için maddi ve manevi sıkıntılarımız için çok duaya ihtiyacımız var. Edersen sevinirim. Etmezsende rabbim razı olsun. Tüm sıkıntılarını feraha çıkarsın inşaallah. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
bu siteye girdiğimden beri tüm dua dostlarıma dua ediyorum Allah tez zamanda herkesi korkularından emin kılsın,şifalar afiyetler versin,sevdiklerini haklarımızda hayırlı eylesin,borçlulara edalar ihsan eylesin ve kimin ne sıkıntısı var ise yüreği feraha kavuşsun inşallah
herkes eğlencede iken burada sana inanan sana yakaran kullarının dualarını hayırlı eyle sen kabul eyle yaradanımız
amin amin amin ecmain18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin canım kardeşim rabbim kabul eylesin
sevdacım bu güzel yüreğini Rabbim vesile kılsın bana inşallah
senin için ayrıca dua ettim canım Rabbim seni emin kılsın yar ve yardımcın olsun en tez zamanda inşallah amin18 yıl önce gönderildi # -
merve'cim seni çok iyi anlıyorum ve ben de senin gibi ayrılık acısı çekiyorum.Rabbim tez zamanda bizi güldürür inşallah ve gönlümüzdeki muradımıza kavuşturur.Senin için 3 ihlas 1 Fatiha okuyacağım Allah yar ve yardımcımız olsun amin amin amin.
sevda'cım senin de Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah herşey tez zamanda düzelir senin için de 3 ihlas 1 fatiha okuyacağım.
10ihlas 3fatiha okudum Allah kalbine göre versin kardeşim
Allah razı olsun dostlarım ekremar kardeşim senin de Mevlam muradını versin inşallah amin amin amin ecmain
AMİNN..KARDŞLERİM AMİN...SİZ İSTEYİN SİZ YAKARIN SİZ YALVARIN..RABBİM HAYIRLI OLANI SİZİN İCİN İMANININZ İCİN AHİRETİNİZ İCİN AİLENİZ İCİN GÖNLÜNÜZ VE KALBİNİZ İCİN RABBİM HAYIRLI OLANI SİZE VERCEKTR..BİZLER UFACIK AKLIMIZDA ZAVALLIYZ..İLİM SAHİBİ OLAN GÖRÜNMEYENİ GÖREN RABBİM....HAYIRLISINI İSTEYİN ARKADAŞLAR HAYIRLISINI..SİZİN HAYIR BİLDİKLERİNZ BELKİ ŞER ŞER BİLDİKLERİNİZDE BELKİ HAYIR VARDIR..NE GÜZEL BUYURYR RABBİM...ALLAHKALBİNİZDEKİNİ HAYIRLISI İSE VERSİN...BANADA DUA EDİN..BENİMDE HERKES GİBİ KALBİMDE OLAN VAR..AMA MEVLAMHAYIRLISINI EYLESİN...AMİN.
allah razı olsun rabim size daha çok versin iyiki varsınız
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.