Sevgili dua dostlarım dün akşam HAKKIN rahmetine ulaşan abimi gördüm rüyamda evimize gelmişti kollarıyla sarılmıştı omuzuma ben abime hörmet ediyorum bir bahar sıcaklığı vardı güneş aydınlık hissedebiliyordum evimiz kalabalıkdı abime yemek getiriyorum bir sürü yemek vardı sofrada abimi o kalabalıkdan uzak tutuyorumdum rahatsız olmasın diye dinlenmesini uyumasını söylüyorum abim yemegini yiyor doyuyor ve uyuyor bence bana sarılması sizlerle biraraya gelmeme sevindi onu düşünerek ona dualar etmemizle dualarımızın kabul olduğunu düşündüm bugün yasin ve dualarımı okudum 10ar tanede salli barik ihlas cc ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH herkez için öncelikle büyüklerimizden başlayarak ahir dünyaya göç etmiş dua bekleyen ölmüşlerimize sonrada sağlık sorunları yaşayan şifa bekleyen hastalarımıza daha sonrada sıkıntıya düşmüş müminlerimize işleri rast gitmesi sıkıntılardan kurtulması için çare istedim CENABI HAKDAN niyaz ettim.İNŞALLAH dualarım kabul olur ve yerini bulunca gökyüzüne bir güvercin atmanın sevincini yaşayacağım hepinize HAYIRLI AKŞAMLAR
DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
(6 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim rahmetini esirgemesin 3 ihlas 1 fatiha inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
:) ne güzel Allah okuduğun yasin ve duaları kabul etsin insallah..
3 ihlas 1 fatiha okudum .rabbim abinize rahmet etsin.Mekanı cennet olsun inşallah
ALLAH RAHMET EYLESİN 1 FAHİHA 3 İHLAS OKUDUM
OKUDUM KARDEŞİM MEVAL PEYGAMBERİMİZE KOMSU ETSİN İNSALLAH
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.