değerli dostlarım
isim belirtme ya da bazı dostlarımızı hedef alma gibi bir gayem olmadığı için kilitlediğim yazıları tekrar açtım
ama
bence her dua dostumuz kişisel gayret göstermeli kurallar konusunda
""sitede msn yasakmış ama sen yaz msn adresini"" tarzındaki mesajlar ister istemez dikkat çekiyor.
lütfen kurallarımız konusunda hassas olalım
birbirimize dua etmek, sade dillerle "Allah yardımcın olsun" deyip gerçekten kendi içinde "Allahım bu kuluna yardımcı ol" diye dua geçirmek, ALLAH'IN İZNİYLE belki de bir çok sıkıntılar için derman vesilesidir.
ısrarla msn paylaşımı, özel sorunların ardarda yazılması, ayrıntılara girilmesi bence hiçbir dostumuza birşey kazandırmaz
aksine sitedeki üsluba olumsuz katkısı olur
anlayışınız için teşekkür ediyorum
selam ve dua ile...
kurallar sitemizin devamı içindir......(cihan)
(7 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH RAZI OLSUN CİHAN ABİ
18 yıl önce gönderildi # -
sağolun farklı niyetlerde olmadığımızı anladığınız için nihayetinde biz dua adına dostça paylaşıyoruz amaç budur saygılar.
SAĞOL CİHAN BAİ ALLAH RAZI OLSUN BEN YENİ SAYILIRIM TAM OLARAK BİLMİYORUM SİTENİN BAZI ÖZELLLİKLERİNİ İNSALLAH YANLIŞ BİR YAZMAMIŞIMDIR MAC BELLİ MÜMİN KARDEŞİNE DUA ETMESİ DİLEKLER İÇTE GİZLİ AMA DUALAR DOSTANA BİR SEKİLDE PAYLASILIYOR MEVAL ZATEN KULUN İÇİNDEKİLERİDE DIŞINDAKİLERİDE MEVAL BİLİR ALLLAH RAZI OLSUN
yeni dualarımıza yer açmak için eski konu dualarımızı silebiyormuyuz iyi çalışmalar saygılar dua selam ile.
HASSASİYETİNİZE TEŞEKKÜRLER.BURASI ÇET SAYFASI DEĞİL .SİTENİN AMACI DOSTÇA DUALAŞMAK.İNŞAALLAH ÖZÜ BOZULMADAN DEVAM EDER.TERTEMİZ...
18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.