sevgili dua dostları, daha arnıza katılalı çok kısa bir zaman geçti ama kocaman yeni bir ailem olmuş gibi hissediyorum. salı günü çok önemli bir sınava gireceğim. benim için hayati önem taşıyan bir sınav.7 yıldır emek verdiğim bir sınav..daha evvel başvurup büyük bir haksızlığa uğrayıp emeklerimin heba edildiği bir sınav. dua edeseniz çok mutlu olurum. Allah cc hepinizden razı olsun..
sınavım için dua edermisiniz?
(14 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Ey Rabbim deva82 nin göğsüne genişlik ve rahatlık ver. İşini kolaylaştır. Dilinin Bağını çözki sözünü anlasınlar. Rabbim anlamasini ve ilmini arttır.AMIN.
Allah yar ve yardimcin olsun kardesim.18 yıl önce gönderildi # -
5fatiha 10ihlas 15yunus Peygamberimizin duasını okudum deva kardeşime,Allah beraberinde olsun dileklerin hacetlerin tez zamanda hayırlı olsun kardeşim
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SANA ZiHiN ACIKLIGI VERSiN. DiLERiM HAKKINDA HAYIRLI OLAN SEYi BÜYÜK BiR KOLAYLIKLA BASARIRSIN. UNUTMA YÜCE RABBiMiZ EN SIKINTILI OLDUGUMUZ ANDA, EN ZOR DÖNEMiMiZDE BiLE BiZiMLEDiR. ONUN iSMiNi ANMAYI UNUTMA. ALLAH SANA KOLAYLIKLAR iCiNDE BASARMAK NASiP EYLESiN iNSALLAH. Amin!
Rabbim cümlenizden razı olsun..daima dularımda olacaksınız..
ÖZEL BİR 19'LU
HACET DUASI
Bu duâyı tatbik eden pek çok kişi 19 güne kalmadan arzularına nâil oldular, bunlara yakından şahidim!..
Yanlız şunu kesinlikle ifâde edeyim. Haksız yere, başkalarına zulûm için, ya da kötü amaçlı olarak bu formül tatbik edilirse; bunu yapanın aslâ başı belâdan kurtulmaz; ettiği ters dönüp kendisini vurur.
Şimdi duâ şeklini yazıyorum.
Önce şu altı Allâh ismini iyice ezberleyelim:
-FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN."
Beş vakit namazın farzının arkasından 19 harfli bu altı isim her gün okunacak, 19’ar defa. Evvelinde 10 defa "ALLAHÛEKBER" denildikten sonra!..
19. günden sonra, herhangi bir şekilde sıkıntın olduğu takdirde bu isimlere ilâveten şu âyet-i okuyacaksın her defasında. Yani şöyle:
-Ferdün, Hayyun, Kayyumun, Hakemun, Adlun, Kuddûsun. Seyec'alullâhu bâ'de usrin yusra."
Bu metin 19 defa tekrar edilecek, beş vakit namazın farzının arkasından, 19 gün süre ile.
Ayetin manâsı da şudur:
-ALLAH, her güçlüğün arkasından bir kolaylık verir!.." (65-7)
Eğer talebiniz, sıkıntıdan kurtulmak değil de daha başka ise, o takdirde, yukarıda yazdığım âyet-i kerîme yerine yine 19’ar harfli olan, konusuna göre, şu âyet-i kerîmeleri okuyabilirsiniz:
İlim için:
Yuallimeküm kitabe vel hikmete
Fetih için:
İnnâ fetâhnaleke fethan mübiyna
Asâallâhu en ye’ti bilfethi
Vec’âllena min ledünke nasiyraDüşmanına gâlib gelmek için:
İnne hızbALLAHi hümül gâlibûn
El hükmü lillahil âliyyül kebîrDüşmanından korunmak için:
Hasbiyallâhu lâ ilâhe illâ HU
Hasbünallâhu veni’mel vekîl
Ni’mel mevlâ veni’men nasıyrRızık genişliği için:
Ve terzuku men teşâ bigayri hisab
Ve â'tednâ leha rızkan kerîma
İnnallâhe huvel ganiyyül HamîdALLAHû Teâlâ, hepimizi bu verilen DUA nimetini değerlendirebilenlerden eylesin. Amin.
Elhamdulıllah Elhamdulıllah Elhamdulıllah Allahım yar ve yardımcın olsun inşakllah bekledıgınde daha guzel netıcler elde edersin.Alalh zihin açıklıgı versin Allah bildiklerini unuttrmasın Allah sınav anında kolaylık rahtlık versinkı yapabılesın.Allah inşallah hayırlı bır sekılde bu sınavın cok guel netıcelrele bıtırımek nasıp eylesın.Allah bu dualrımı banda nasıp eyler ınsallah ebnımd esınavım var.allah duarımızı kabul eyler inşallah.Amin Amin Amin.
Allahım kardeşimizin emeklerinin zayi olmasına izin verme. Rabbim hayırlısı ile sınavını atlatmana yardımcı olsun. Amin.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
10ihlas 3fatiha okudum Allah kalbine göre versin kardeşim
canım kardeşlerim Allah cc hepi
nizden razı olsun. hala inanamıyorum ama bir mucize gerçekleşti imkansız olan o sınavı beş kişi arasından birinci olarak geçtim. bu sevincimi sizle paylaşmak istedim. allah cc razı olsun hepinizden..18 yıl önce gönderildi # -
elhamdulillah kardeşim hayırlı uğurlu olsun inşallah
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ÖNLERE ÇIKARSIN RABBİ YA MUKADDİM ÇEK KARDEŞİM AMİN.
dilerim rabbim güzel yürekli dua dostlarımın hepsinin tüm dileklerini hayırlısıyla kabul etsin amin. amin amin..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.