SARI KAMIŞ ŞEHİTLERİ ANISINA 11 FATİHA OKUYORUM.
ALLAH KABUL ETSİN. ŞEHİTLERİMİZ NUR İÇİNDE YATSIN.
SARI KAMIŞ ŞEHİTLERİ(ozan yunus
(7 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
11 fatihada de ben okuyorum nurlar icinde yatsinlar....Allah sonsuz sevgisiyle kucaklasin sehitlerimizi.
18 yıl önce gönderildi # -
11 Fatiha da ben okudum. Rabbim nur içinde yatırsın.
Karlar üzerinde şehit düşmüşler,,onbinlerce.. Rabbimin üzerlerindeki bembeyaz kar örtüsünü pür nur eylediği günden bu yana nur içinde yatıyorlar inşallah... Onların evlatlarıyız...sevgi ve minnet hislerimizle onlara layık olabilsek keşke...18 yıl önce gönderildi # -
11 adet Fatiha suresi okudum.
Allah kabul etsin.
ALLAHUEKBER DAĞINDA YATAN VATAN ŞEHİTLERİ İÇİN 41.FATİHADA BENDEN...ALLAH BİZLERİ ŞEHİTLERİMİZE LAYIK KILSIN İNŞALLAH.
sarıkamış şehitlerine fatiha okudum.
karsta görevimiz gereği üç yıl yaşadık,ve yine görevim gereği Sarıkamışta, birçok evi ziyaret etmiştim.sarıkamış çok hüzünlü bir yer olarak hafızamda yer etmiştir.her yer karlarla kaplıdır.
ve Sarıkamış ŞEHİTLERİ...
Ruslarla yapılan şavaşta taaruz nedeniyle diğilde çok soğuk hava yüzünden şehit olmaları, lojistik destek olmayışı yada çok yetersiz oluşu askerciklerimizin üstünde kalın giysiler olmayışı ve yetersiz beslenmeleri dahilinde çoğunun pnömoniye yakalanması çok üzücüdür...
Rabbim nurlar içinde yatırsın mekanları cennet olsun.18 yıl önce gönderildi # -
Biz de Ardahan' da bulunduk 3 sene. Oranın güzel insanlarını hâlâ özlerim...Çok çıkarsızca seven insanlardır.Ben öyle tanıdım...
Kimbilir vatan söz konusu olunca o yörenin yiğit insanlarının yürekleri nasıl bir hâl aldı da, bunca şehit verildi...ülkemin her yöresi,o yörelerin her insanı öyledir kuşkusuz...Çoğu zaman tartışma konusu da olsa, inşallah o hasletleri hiç yitirmeyiz, atalarımızdan bize ulaşan, bizi biz yapan özelliklerimiz nesiller boyu sürer gider...
Türk insanı vatan söz konusu olunca,daima birlik olmayı, hep bir yumruk olmayı başarır inşallah.
(Şengül kardeşim Hacı Baba aklımda, geçen seferkini kaçırdım ama, bu Perşembe inşallah Hacı Amcamız için ben de dolu dolu dua edeceğim,Rabbim şifalar versin,hastalık sıkıntılarını gidersin onun.Amin!)18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.