selamın aleyküm arkadaşlar bende dualarınıza muhtaç bir arkadaşınız olarak arnıza yeni katıldım.dualarınızda beni unutmaz iseniz çoksevinirim.şimdiden göstereceğiniz değerli katkılarınız için hepinize müteşekim olduğumu belirterek hepinizi ALLAHA EMANET EDİYORUM. SAYGILARIMLA...
DUALARINIZA MUHTAÇIM
(10 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH DUALARINI ALLAH MURADINI TEZ VAKİTTE KABUL ETSİN ALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN SEVDİGİNLE MUTLU OLMANI NASİP ETSİN ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN
18 yıl önce gönderildi # -
HOŞLUKLARLA GELDİNİZ,UMARIM HOŞLUK BULURSUNUZ.
21 BESMELE GÜNÜNÜZ BEREKETLİ OLSUN DİYE.ALLAHA EMANET OLUN.18 yıl önce gönderildi # -
h. geldiniz kardeşim dualarımdasınız rabbim sizin dualarınızdanda bizleri nasiplendirir inşallah selam ve dua ile..
ALLAH RAZI OLSUN GÖNLÜNÜZE SAĞLIK
ŞİMDİDEN DUALARINIZIN FAYDASINI GÖRMEYE BAŞLADIM ALLAH RAZI OLSUN.SADECE ALLAH RIZASI İÇİN YAPILAN VE KARŞILIĞI ONDAN BEKLENENE RABBİM HİÇ BEKLEMEDEN CEVAP VERİYOR.KARŞILIKSIZ VE ÇIKARSIZ BİR YERDE OLMANIN VERDİĞİ HUZURU YAŞATTIĞI İÇİN RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN KARDEŞLERİM ALLAH HER HAYIRLI DUANIZI KABUL ETSİN. TEMİZ GÖNÜLLERİNİZ HEP HUZURLU VE MUTLU OLSUN.... SAYGILIMLA...
allah yardımcınız olsun dualarınız kabul olsun ihlas süresini okuyun her bunaldığınızda yasin her cuma iyi gelecektir saygılar
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN HOSGELDİNİZ SELAM VE DUA İLE...ALLAHA EMANET OLUN İNSALLAH.
HOŞ GELDİNİZ DUA DOSTU DUALARIM HER ZAMAN İÇİ YÜREGİ ALLAH SEVGİSİ İLE DOLANLARLA ALLAHA EMANET OLUN
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.DUALARINIZI BEKLİYORUM.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.