LÜTFEN DUA EDİP TE GERÇEKLEŞEN ANILARINIZ VAR SA BENİMLE PAYLAŞIRMISINIZ.EĞER VARSA İÇİM BİRAZ OLSUN RAHATLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN.İNANCIMI YİTİRDİĞİMİ ZANNETMEYİN.DUA ETMEYE DEVAM EDİYORUM.DİLEĞİM GERÇEKLEŞSE BİLE ASLA DUA ETMEKTEN VAZGEÇMEYECEĞİM.
MUCİZENİZİ PAYLAŞIRMISINIZ
(4 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BU SİTEYİ BULMAK,HİÇ TANIMADIĞIN İNSANLARIN BİZLER İÇİN DUA ETMESİ,SIKINTILARINI PAYLAŞMASI İŞTE BU BİR MUCİZE DEĞİLMİ...
18 yıl önce gönderildi # -
Ben bişey için çok dua ettim, çok istedim, hatta namaza başladım o zaman, ve allahım kabul etti
Herşey istediğim gibiydi, ama sonradan namazı bıraktım , ve dua etmeyi de azalttım, ve sonra hepsi elimden gitti.Ama inanın çok ister ve allah'a dua ederseniz Allahım kabul ediyor.İnanın beninmki çok kolay olabilecek bişey diildi ama çok istemiştim ve Allahım kabul etti, çok da uzun sürmedi. Sadece birkaç ay...
Demek istediğim şu, istediğiniz şey olunca da bu denli allah'a sığının, gaflet uykusuna yatmayın tekrar, çünkü Allah o zaman çok kızıyor:)
Ben birdaha asla ve asla bu hatayı yapmam, Rabbim arşının gölgesinde korusun bizleri hep...18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim edvasevil Kendine bak, insanlara bak, çevreye bak, uzaya bak, Kuran-a bak daha ne mucizesi istiyorsun kardeşim. Her şeyimiz mucize...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.