BİTTİ BENDE HEVESLER
TÜKENDİ HERŞEY SİLİNDİ...
AFFET ALLAHIM AFFET
ARTIK YAKLAŞTI ÖLÜM
ÇOK GÜNAHKAR BİR KULUM
AFFET ALLAHIM AFFET
VAR GÜCÜMLE PEDALLARI ÇEVRİYORUM DÜŞMEMEK İÇİN...
BU GİDİŞ..
BU GİDİŞ HAKKA GİDİŞ...
BİR CANIM VAR VEREYİM
RAHMETİNE EREYİM
BİÇAREYİM..ÜZGÜNÜM...CANIM ACIYO ALLAHIM
AFFET ALLAHIM AFFET
HUZURUNA GELMEYİ ÇOK İSTİYORUM
AMA YÜZÜM YOK RABBİM..
HUZURUNA GELDİGİM ZAMAN SANA VERECEGİM BİŞEYİM YOK..
BU FAKİR AMA ÇOK FAKİR KULUNU HOŞ GÖRÜRMÜSÜN...
ŞU YANAN YÜREGİME SU SERPERMİSİN...... NURAY
AFFET ALLAHIM AFFET.....
(51 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AĞZINA SAĞLIK.ALLAH RAZI OLSUN.
18 yıl önce gönderildi # -
SENDE KOSKOCA BİR YÜREK VAR.O BİLMİYORMU SANIYORSUN.
ACIYAN NEYİN VARSA DEV YÜREKLİM,
KANAYAN NEYİN VARSA,
ÜZÜLDÜĞÜN NEYİN VARSA,
SIZLANMA TADINDA 11.FATİHA SANA.BABADAN.YÜREKTEN.LÜTFEN KABUL ET.18 yıl önce gönderildi # -
Allahım tertemiz bir melek gibi al bizi huzuruna
Allah razı olsun Kadir babacım...
Rabbim şimdiden duamı kabul etti...
11 Fatiha yüregime su serpti....
bende sana 50 Ayetel kürsi hediye etsem..kabul edersin kırmazsın kızını degilmi :)18 yıl önce gönderildi # -
HEM DE NASIL.
sevgili nuray.kabul edilen duanı lütfen benimle paylaşırmısın?
KARDEŞİM BENİ YİNE AĞLATTIN .SANA 10AYETEL KÜRSÜ 3 HUVALLAHÜLLEZİ GÖNDERİYORUM
edvacım yukardaki yazımda dedim ki..
Allahım şu yanan yüregime su serpermisin...Rabbim burdaki kullarını vesile kıldı..Kadir babadan 11 fatiha
Filiz ablamdan 10 Ayetel kürsi 3 huvallahüllezi..bak hemen kabul etti, Rabbim duamı...
Filiz ablacım Allah senden razı olsun çok mutlu oldum...bende senin için 50 Fatiha çekicem...Allahım kabul etsin...18 yıl önce gönderildi # -
nuraycım nazara mı geldin.10 ayetel kürsi gönderdim sana... cıvıl cıvıl nurayı tekrar hissetmek için........
10 ayetelkürsüde benden
NURAY ABLASI SENANUR SANA
1 FATİHA
1 İHLAS
1 FELAK
1 NAS OKUDU.18 yıl önce gönderildi # -
mukadder ablacım o kadar mutlu oldum aglıyorum şuanda :(:( çok mutlu oldum...
senanurumu öpüyorum keşke yanımda olsaydı ona doya doya sarılıp teşekkür ederim ablacım derdim :( seni ablam gibi çok seviyorum Mukadder ablacım..
Behnan kardeşim Allah sendende razı olsun ne muradınız varsa versin Rabbim...hayırlı geceler...18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim diline kalbine sağlık. Allah razı olsun.
Nuray kardeşim . 50 ayetel kürsim geliyor sana .
Recep abicim Fatih abicim Allah sizden razı olsun..Rabbim her iki cihandada dua dostlarımı mutlu etsin amin amin amin
NURAYYYY NERDESİN ?YİNE CIVILTIN YOK?iyi olmanı istiyorum rabbimdenn........
Mukadder ablacım Allah razı olsun senden ...ben bu ara böyleyim...hey heylerim geldi yine ugruyolar arada bir bana :)hoş görün beni...sizi çok seviyorum..
CANIM NURAYIM
SEN BANA OKADAR DUALAR ETTİNKİ BENDEN SANA 1 YASİN HEDİYE EDİYORUM
İNŞAALLAH RABBİM SANA ÖYLE UMMADIĞIN ANDA MUCİZE VE HEDİYE VERSİN BUTÜN DİLEKLERİN GERÇEKLEŞİR İNŞAALLAH AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Esra abla çok kötü oldum.aglattın beni ben bugün acayipim ya..böyle hem mutlu oluyorum ama bi okadarda hüzünlüyüm...
İNŞAALLAH RABBİM SANA ÖYLE UMMADIĞIN ANDA MUCİZE VE HEDİYE VERSİN BUTÜN DİLEKLERİN GERÇEKLEŞİR İNŞAALLAH AMİN AMİN
amin amin amin inşaallah
Allahım senden razı olsun...Rabbim senin de bütün dualarını kabul etsin amin amin amin
seni çok seviyorum..18 yıl önce gönderildi # -
benide aranıza alın ,alın ki ruhum yüreğinizden dökülen o güzel dualarla huzur
bulsun..tarumar olan dünya ve ahiretim için azığım olsun...rabbim aşkını kalbime işlesin.tutanacak tek dalım.vardığım tek kapım.onun sevgisnden başka dünya sevgısıyle
kalbimi doldurduğum için beni affetsin..gözümden değil yüreğimden akan yaşlarımı silsin.cümlemizi ilahi huzura erdirsin...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeş hoş geldin...güzellikler getirdin bize..yazdıkların çok hoşuma gitti...sen böyle güzel şeyler düşünürsen..Rabbim sana vermezmi bu güzel isteklerini..
ne güzel gönülden aglamak ne güzel gönülden istemek degilmi kardeş...hoş geldin başımın üstünde yerin var..18 yıl önce gönderildi # -
sağol allah dostum sağol .sağa sola çarpan dalından kopmuş biçare bir yaprak gibiyim.
tek sahip olduğum yüreğimdeki o aşkı huşu ile yaşamak ama acemisiyim günahkarım.güçsüzüm.biliyorumki alemlerin rabbi olan ulu allahımdan başka selamet yok.biliyorumki ona tutunan huzura erer.bu sayfalarda bu huzura varıcağımı hissediyorum .bu dostlarla hulusi kalp ile ona secde edip affımı istiyorum.bana dayanma gücünü vermesini niyaz ediyorum.aslında içim dolu hemde çok18 yıl önce gönderildi # -
içini dök o zaman mübarek insanların yaptıgı gibi...sal gözünden yaşları...göz yaşı Rahmettir...sen bunların farkına varmışsın elhamdülillah elhamdülillah..bende acemiyim günahım çokk günahlarımın altında eziliyorumm..onun hzuruna geçip aglıyorum aglıyorumda huzuru buluyorum..
Ey iman edenler! Sabır ve namaz ile Allah'tan yardım isteyin. Çünkü Allah muhakkak sabredenlerle beraberdir.(Bakara-153)
biz Allaha dayandık Allahtan sabır diliyoruz...selametle..18 yıl önce gönderildi # -
Beni ağlattın güzelkardeşim aramıza hoşgeldin ben de pek eski sayımam ama kendimi yeni hissetmiyorum biraz zaman geçsin sen de aynı duyguları yakalayacaksın Allah kalbini ferahlatsın Rabbim hepimizin günahlarını affetsin son nefesimizi imanlı bir kul olarak vermeyi nasip eder inşalllah .21 Ayetel kürsi okuyacam sana.Allah kabul etsin
DOSTUM....sağol.ben hep birileri için yaşadım hep etrafımdaki mutlu etmek için.arkadaşım dostum dediklerim yardıma muhtaç insanlar hep yüzleri gülsün ben nasıl olsa yiyecek ekmeğim aşım var neden paylaşmayayım neden vermiyeyim gizli gizli hep etrafımdakileri mutlu etmeğe çalıştım .veee annemi babamı kardeşimi kaybettim yapayanlız kaldım rabbimin varlığını aklıma bilinçli olarak getirmeden [oysa ona dayanan yanlız olurmuydu]düşüncesizce diyeceğim çünkü kendimi hiç düşünmedim
ve bir gün herşeyimi yitirdim ne elde ne avuçta daha dün yolda beşparasız ayaklarıma derman ver rabbim diyordum.o konuda üzülüyormuyum hayır dostum elimi uzattığım her şey için pişman değilim .ama keşke bilinçli yapsaydım allah rızası için deseydim.maddi hiç karşılık beklemedim bugüne kadar insanlardan ama sırtımdan çok hançerlendim.isyan ettim işte bunlara üzülüyorum isyanlarıma oysa bu dünya yalan gerçek olan ahiretmiş .içimde için için yanan bu alev yoklukta zirveye tırmandı ne olurdu varlıktada bu şükrü bilseydim işte bunun için pişmanım günahkarım bunları konuşabilecek tek dostum yok buna üzülüyorum onu bunu ayşeyi fatmayı yapılanları konuşmayı sevmiyorum ben rabbimi ben peygamberimi konuşmak bu konuşmalarla feyz alıp
ilmimi arttırmak ona giden yolda yürümek istiyorum.noksanım dostum .zaman su gibi akıyor ve ben arpa boyu yol alamıyorum sorularıma cevap arıyorum tıkanıyorum.işta dostum içimden taşanlar ve daha niceleri akşamları hep daha zorda olanları düşünüp rabbime şükrediyorum..ama eksiğim o kadar çok ki içimde dolu dolu yaşayamadığımın eksikliğimin bilincinde olmak beni kavuruyor18 yıl önce gönderildi # -
yldız teşekkür ederim dostluğunu esirgemediğin için .nuray sanada bugün belkide en mutlu olduğum gün .içimi dökebildiğim bu sayfalar bana sizi kazandırdı dilerim rabbim bizleri ve cümlemizi bağışlar .kalbimizi ona itaata yönlendirir.
dua dostum tüylerimi diken diken ettin..şuanda senin o kadar şükretmen gerekiyoki...çünkü sen farkına vardınyani gafletten uyandın 50 60 yaşına gelipte hala gaflette olanlar var ve uyanmadan ebedi olarak uyuyuyanlar var...ben senin adına çok sevindim farkına vardıgın için..
dua dostum...kimse günahsız degildir..bende oturup saatlerce kendi kendime günahlarımı sayıyorum aglıyorumm neden bu yaşıma kadar uyumuşum diyorum...bende eksigim...bende günahlarım için aglıyorum..geçmişime aglıyorum...
ama Allah merhametlilerin en merhametlisi onuda biliyorum ve tövbeler ediyorum geçmişime..
sende Allaha yönelip tövbe etmişsen pişman olmuşsan Allah elbetteki kapısına yönelen kulunu geri çevirmez..
hem artık üzülme dostum yok diye bak birsürü DUA DOSTUN oldu..ben şimdiden seni çok sevmeye başladım bile...18 yıl önce gönderildi # -
yldz allah razı olsun ayetel kürsi için mevlam hepimizi aydınlığa çıkarsın öksüzce duyguların titreştiği kalplerde.sararıpta hülyalar acı bir serap olur.yaralı ceylan gibi mahzunlaşan gözlerde.dostların dualarıyla çağlayan yaş olur......rabbimin rahmeti ve selameti cümlemizin üzerine olsun
İDİLCİM HOŞGELDİN ARAMIZA
BAK NE İYİ KULMUŞSUNDA RABBİM SENİN KARŞINA BİZLERİ ÇIKARDI ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMIZA...
RABBİM SENİNDE GÖNLÜNDEN GEÇEN MURADINI VERSİN TEZ TEZ ZAMANDA AMİN AMİN...18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.