YÜZÜNDE BİR TEBESSÜMÜN VARSA HOŞGELDİN.!
YÜREĞİNDE SEVGİ VARSA YİNE HOŞGELDİN.!
BURASI KOCA YÜREKLİ KULLAR KAPISI,
BİR TEBESSÜM,BİRAZ SEVGİ,BİRDE HEYBENDE DUA VARSA SEFA GELDİN.
BİZDEN SANA 41.TEVHİD,GÖNÜL HEYBEMİZDEN.LÜTFEN KABUL ET.
AFFET ALLAHIM AFFET.....
(51 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bak idil buda iyiler iyisi gönlü yüregi kocaman Kadir babamız..biz onu çok seviyoruz sende çok seviceksin..
18 yıl önce gönderildi # -
nuray...dua dostum umudu kaybetmeden .umutsuzca yaşayan ben.....sözlerinle bana huzura giden yolu açan sen o güzel kalbinden dökülenlerin milyarlarca fazlasını mevlam sana lütfetsin.gönül gözüyle dostluk bu herhalde bazen günlerboyu bazen geceler boyu ağlıyorum ama şimdiki gözyaşım çok başka bunlar huzur ve sevinç gözyaşları nuray.yldz
benin içime serin rüzgarları getiren dua dostlarım şu andaki ezan sesiyle şükrediyorum bana size cümlemize bu güzel yolda GÖNÜL GÖNÜLE YÜRÜMEK DİLEĞİYLE18 yıl önce gönderildi # -
NURAY önce rabbimin izni sonra sen ne çok dostum oldu.bu gönül hanelerinin
kadir babası allah razı olsun gönderdiğin 41 tevhide.mevlam neylerse güzel eylermiş.sabredene ne güzel yürekli dostlar verirmiş.hepinizden rabbim razı olsun.kadir baba diyebilirim değilmi yüzümde allah dostunu bulmuşlarun tebessümü.heybemde çıkarsız dualarım alın alın ben bu yolun biçare yolcusuyum katın beni aranıza ona giden yolda selamet bulayım .heybemdeki azık....dualarım paylaşalım18 yıl önce gönderildi # -
hoş geldin tekrar tekrar hoş geldin ..Allah razı olsun...artık bırakmazsın bizi sensiz degilmi :) selametle..
esra hoşbulduk .....kendimi bambaşka bir dünyada hissediyorum kalbim avuçlarımda çarpıyor ve ulu rabbime şükrediyorum bana bu kapıyı açtığı için MUTLUYUM ALLAHIM....HUZUR DOLDURDUN KALBİME ALLAHIM....BİLİYORUM Kİ KULLARINI KAPINDAN GERİ ÇEVİRMEZSİN.ŞÜKÜRLER OLSUN SENİ ANABİLECEĞİM KULLARI DOST EYLEDİN BANA ŞÜKÜRLER OLSUN
İDİL HOŞGELDİN..HEDİYEMİZ 20 AYETEL KÜRSÜ YOLDA OKUMUŞTUM AZÖNCE ODA SENİN NASİBİN.ALLAHA EMANET OL..
NURAYCIM 10 TANE AYETEL KÜRSİ SANA...DAHA İYİSİN DEĞİLMİ?
BİR LOKMA,BİR HIRKA,BİRAZ DERVİŞ KELAMI HEPSİ O,
BİRAZDA DUA OTURUR PAYLAŞIRIZ,
SENDE HEYBENİ BOŞALT EY DOST,
NELER GETİRDİN BİZE BİR GÖRELİM,ONUDA PAYLAŞIRIZ.
GAYRISIYLA İŞİMİZ OLMAZ.!
BİZ SADECE ALLAH KELAMI PAYLAŞIRIZ.
SELAMETELE...18 yıl önce gönderildi # -
NURAY BİR KERE TUTTUNUZ YA GÖNLÜMDEN BIRAKIRMIYIM BU GÖNÜLLERİ...MEVLAM BU CANI YAŞATTIKÇA BEN SİZLEYİM ALLAHA EMANET OLUN DUA DOSTLARIM........
MUKADDER ABLA DİYORLAR BENDE DESEM OLURMU ALLAHRAZI OLSUN GÖNLÜNDEN VERDİĞİNE
iyiyim iyiym çok iyiyim mukadder ablam hemde çok iyiyim..bak gönlü güzel bir dostumuz daha oldu..idil aramıza katıldı iyi olmamak mümkünmü..birde hediyen varmış mukadder ablacım dahada iyi oldum Allah razı olsun sizden...
KADİR BABA size neler getirdim :kendimle savaşımı.gözyaşlarımı.mevlamın ateşiyle kor gb yanan yüreğimi.çaresizliklerimi.rabbime özlemlerimi.uykusuz gecelerimdeki zikirlerimi.yüregimden haykıran tövbelerimi.tükenmiyen inancımı.onca acılara rağmen bitmeyen insan sevgimi.....yaratılanı severim yaradandan ötürü...öğreneceğim çok şey var sizlerden beni dua dostluğunuza kabul ettiğiniz için allah razı olsun cümlenizden
BİZ ZATEN BİLİYORDUK,LATİFE ETTİK KANDIRDIK YENİ DOSTU.!
BAK HERKESİN HEYBESİNE BAKALIM NE GÖRECEKSİN.KENDİNİ.!
dua dostlarım hepinize hayırlı akşamlar bu gece dualrım sizlerle .eminimki bu gece uykusuzluklarımı büyük bir gönül huzuruyla uyutacağım.allaha emanet olun
hayırlı akşamlar idil bundan sonra hep dualarımdasın ..Allaha emanet ol..
BİR RÜYA GÖRDÜM DÜN GECE .GÜLLER DİKENSİZ.YOLLAR KADİFE.BİR DİLİM EKMEK.BİR ESKİ KİLİM
KUL KULUN ARKASINDA DİLLERDEKİ TEK NAĞME ALLAH .KADİR BABA YORUM SENİN .UYANDIM RÜYA İŞTE DEDİM DEDİM AMA DEĞİLMİŞ İŞTE18 yıl önce gönderildi # -
KAİNATTA HİÇBİRŞEY ONDAN HABERSİZ DEĞİLKEN,RÜYA İŞTE DEDİRTİYOR KULUNA.DEĞİL VALLAHİDE DEĞİL BİLLAHİDE DEĞİL.
NAKKAŞ ALMIŞ KUDRET ELİNE NAKIŞI BİR GÜZEL İŞLEMİŞ.BİZİS ACİZ OLAN.BAZEN PARÇALARINI YERİNE KOYARKEN ACELE EDİYORUZ.
RÜYANIN YORUMA İHTİYACI YOK Kİ.ESAS RÜYADA OLAN BİZİS.GERÇEK OLAN O.HEP DERİM,
BİRAZ SABREYLE GEÇ KARŞIYA SEYREYLE.18 yıl önce gönderildi # -
EVET KADİR BABA BİZİZ ACİZ OLAN BİZİZ SABIRSIZ OLAN BİZİZ BİLGİSİZ OLAN .ONU SEVMEMEK NE MÜMKÜN O İNCE GÜZELLİKLERİ GÖREBİLEN BİR GÖZÜN VARSA HELE.KAPATIP ÇIKAMIYORUM BU FEYZİ ALMIŞKEN DOSTLARDAN BIRAKAMIYORUM AMA ÇIKMAM GEREKİYOR .BİR MERDİVEN OLSA TEPEDE RABBİME VARIŞ VAR DESELER VE BEN O MERDİVENDEN HEP ÇIKSAM ÇIKSAM SABIRLA TUTKUYLA BİR GÜN OLURDA VARIRIM DİYE.....HAYIR VE SELAMETLE KALIN .SAYGILARIMLA
idilcim tabiki diyebilirsin.hepinizi kardeş saydım. benim hiç kardeşim yok.
İdilcim tekrar hoş geldin senden şikayetçiyim beni çok ağlattın umarım şakamı hoş karşılarsın Allah yardımcın olsun dualarımızdasın dualarında olucaz inşallah selametle
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.