kardeşimizin mahkemesine çok az kaldı kardeşlerim durumunu ii kötü çoğumuz biliyoruz kendisi çok zor durumda . eşiyle birleşmeleri için dua edelim dualarımıza katalım rabbim hayırlıysa döndürsün inş. mahkeme kapılarına gitmeden . allah rızası için arkadaşlar dua edelimmi?
Sevde333 için Allah İçin Dua eklermisiniz
(16 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH YARDIMCISI OLSUN
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Rabbim günahsız dille ettiğiniz duları kabul eylesin.Allahım ne olur yardım et.Amin
Rabbim yar ve yardımcısı olsun.
Hangi gün kardeşim mahkemeniz,dualarımızla o saatte yanında olalım inşallah.
inşallah o mahkelere düşmeden rabbim eşler,imize hidayet verir de yuvamız kurtulur . insallah sevdem inş. kardeşim rabbim yardımcın olsun
Amiin.İnsallah dualarımız kabul olur.
rabbim yar ve yardımcın olsun dostlarım destek verelim kalben allah için
10ihlas 3fatiha okudum Allah kalbine göre versin kardeşim
Allahım yar ve yardımcısı olsun sabrını versin inşallah. Amin.
allahın adaleti tecelli eder inşallah bol bol YA ADL zikrini tesbih olarak çek kardeşim allahın hikmetli isimlerinden biri rabbim bu güzel ismin yüzü suyu hürmetine hakkunda ne Hayırlısıysa o olur inşallah 100 ya adl okudum rabbim kabul eder inşallah
ALLAH yardımcısı olsun inşallah
ALLAHIN İZNİYLE TÜM İSTEK VE DİLEKLERİN İÇİN,DUALARININ MAKBUL OLMASI İÇİN
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdü lillahi rabbil alemiyn,Errahmanirrahiym Maliki yevmiddin iyyake na'büdü ve iyyakenesteıyn kadar oku,peşinden ihlas suresini oku,peşinden
Allahümmemecma beyni ve beyne haceti kema cemate beyne esmaike ve sıfatike ya zel celali vel ikram
duasını 3 kere oku
BEN OKUDUM..ALLAH YARDIMCISI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
EY YUCE RABBIM HERKESE GÖNLÜNE GÖRE VER.MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN YUVALARINI KORU VE DAGILMAKTAN KURTAR.SEN HAKİM VE HABİRSİN...
ALLAH YARDIMCISI OLSUN İNSALLAH.RABBİM HAYIRLARA ERDİRSİN SELAMETE ÇIKARSIN İNSALLAH
Allah razı olsun hepinizden.Rabbim yardımcımız olsun.Hakkınızı helal edin.Amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.