slm sitedeki tüm gönül dostlarina yeni kayit oldum benim icin dua istiyorum asik oldum ve yillardir bu dertten kurtulamadim uzun süre hastahanede yattim ve dualar ettim ettirdim ruhsal dengem bozuldu isimden oldum simdi ümreye nasipse besinci ayda niyet ettim Allah rizasi icin ihlas ve elham ayetel kürsü fetih süresi kurandan benim icin okumanizi bekliyorum epinizin duasini Rabbim kabul etsin ve ablam firdes cümen ininde sıkıntılari gitmesi icin dua bekliyorum Allaha emanet olun s.a
s.a
(27 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah. 100 şafi okudum. Şifan olu inşallah. Ablana da bir salatı tefriciye okudum sıkıntılarını alsın inşallah. Amin.Resullullah efendimiz s.a.v '' Duadan bıkkınlık göstermeyiniz. Çünkü dua ile beraber olan hiç kimse helak olmamıştır'' buyurmuştur. Yer gök dua ile ayakta değerli kardeşim.
18 yıl önce gönderildi # -
3ihlas 1fatiha okudum Rabbim senin ve ablanın gönlünüze göre versin
s.a ALLAH SIZERDEN RAZI OLSUN TÜM DUALARINIZ KABUL OLSUN SIZINDE NE NIYETINIZ VARSA EN KISA ZAMANDA NASIP OLSUN AMIIN YAKINDA 4444 sefer salavat tefriciye niyet edecegim bana yardimci olan olursa lütfen yazsin baslangic cuma günü aminn
21 besmele okudum dostum senin için daima da dualarımdasın
Rabbim şifalar versin aşk acına da hayırlar versin nasıl zordur çok iyi anlıyorum seni
dualrımdasın dostum
kendim için tesfriciye okuyorum o bitince senin için de inşallah okuyabilirsem yazarım
duayla kal ...18 yıl önce gönderildi # -
allah hayırlı şifalar versin kardeşim . ümredeki dualarına bizleride nasip eder yüce rabbim inşallah 100 ya şafi 1 ayetel kürsü 3 ihlas 1 fatiha okudum allaha emanet ol selam ve dua ile...
s.a Allah razi olsun kardeslerim ümrede gitmek nasip olursa hepinize dua edecegim Rabbim kuluna sahip cikar hic süphesiz dualarimiz müslüman kardeslerimize aminnnnnn
Allahın selam ve rahmeti senin üzerine olsun hatice kardeşim.aramıza hoşgeldin.Rabbim bütün sıkıntılarını gidersin inşallah.Bu akşam senin için yasin okuyacam inşallah.tefriciye duasındada elimden geldiğince yardım edebilirim inşallah.
Nasip olurda umreye giderbilirsen eğer bu kardesşinide dualarından nasiplendirirsin inşallah.(özellikle hayırlı bi kısmet istiyorum artık.
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.....18 yıl önce gönderildi # -
1 Ayetel kürsi,kabul buyur.Allah bu acıdan tez kurtarsın seni selametle.
hepinizden allah razi olsun allahim herkesi sevdine kavusturur insallah
amin inşallah amin
mevre kardesim sen nerden atiliyorsun buraya bugün dualara baslayacam hepimiz icin dua edeceyim insallah allahim kavusturur bizi
sakaryadan dostum Rabbim yüreğime bi sevgi koydu ama karşılığı yok 4 yıldır duacıyım yaradana Mevla bu siteyle tanıştırdı beni dilerim bi dua dostumu bana vesile eder ve yaradan mevlam sevdiğim de beni sevsin hayırlı eylesin inşallah cümlemizi Allah razı olsun
Rabbim zaferin de yüreğine koy beni hayırlı eyle amin18 yıl önce gönderildi # -
s.a yanlis yazildi biliyorum türkce yazamiyorum harf eksigi oldu yinede tsk allah razi olsun
hatice25 dilerim niyet ettiğin o güzel topraklara gider kabul olan dualarınla dönersin inşallah amin
s.a
merve kardesim ayni aciyi cekiyorus hep dua edecegim senin icin seninle tanismak münkünmü slm18 yıl önce gönderildi # -
çok isterdim ama kurallar gereği chat ortamı yasak siteyi zor durumda bırakmak istemiyorum
dualarda buluşalım oldu mu dua dostum benim de dualarımdasın
Mevlam şu vakitte hayırlısıyla bi kapı açsın ve sevdiğine kavuştursun seni
1 fatiha 3 ihlas okudum senin için Allah muradına vesile etsin18 yıl önce gönderildi # -
s.a
fetih süresi okuyacagim bu gece Allah izin verirse...Allah yollarini acsin..sifa versin,gönlünü ferahlatsin insallah...serri hayir yapsin size.Amin.Kuluna kul etmesin!!18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN HAKKINIZDA HAYIRLAR VERSİN İNSALLAH EN KISA SÜREDE GÜZELLİKLERLE KARSILASIRSINIZ ALLAHIN İZNİYLE.AMİN AMİN AMİN
Allahin selami hepimizden eksik olmain 200 tane salavat tefriciye okudum ve devam edecegim insalllah tüm sikintiniz gider ruhen rahat edersin Allah sifa versin dualarim hepiniz icin a.e.o slm
slm 400 salavat tefriciye yeni okudum Allah kabul etsin devam edecegim nasipse slm
5ihlas 1fatiha okudum Rabbim senin ve ablanın gönlünüze göre versin
3 İhlas,1 Fatiha,1 Ayet El-Kürsi.Kabul edin lütfen.Dualarınızda bulunmak dileği ile.Allah yardımcınız olsun.
selam kardeşim benden de sana 3 ihlas 1 fatiha kabul edersen dualarının kabulu için allah yanında olsun her daim
s.a 3385 tane salavat tevriciye okudum yardim etmek isteyen varsa dua katilsin son duamisi insallah beraber yapariz sepiniz 7 kevser 21 ellham 70 ihlasi okuyacam dualarimiz hep sizinle amin
200 tane okurum ben, allah kabul etsin
BENDE 21 TANE BESMELE OKUDUM.İNŞALLAH GÖNLÜNDEN GEÇEN OLUR.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.