Bir hadis-i şerifte de buyuruluyor ki:
Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir. [Deylemi]
Bir hadis-i şerifte de buyuruluyor ki:
Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir. [Deylemi]
Allahım zez kardeşimize bu dünyada da iyilik ver, ahirette de iyilik ver.
amin amin amin
sevgili sevgi kardesim ve recep1 kardesim evet bu hadisi serifi yazdiktan sonra dua eklemeyi unutmusum....
Allah hepimizin GIYABEN ettigi dulari hayra cikartsin...dostlugumuzu ve dostlugumuzdan gelecek nefes sifasini dua sifasini bizlere daimi kilsin...Allah hepimizi sevsin ,korusun ve BU FANI DÜNYA SINAVINDAN SEREFIMIZLE GECMEYI NASiP EYLESIN insallah.
Allah hepimizin GIYABEN ettigi dulari hayra cikartsin...dostlugumuzu ve dostlugumuzdan gelecek nefes sifasini dua sifasini bizlere daimi kilsin...Allah hepimizi sevsin ,korusun ve BU FANI DÜNYA SINAVINDAN SEREFIMIZLE GECMEYI NASiP EYLESIN insallah.
AMİN
Sözlükten gıyabında kelimesini aradım en doğru anlamını öğrenmek için:
"Kendi yokken,ortada olmaksızın,adını sözünü başkalarından duyarak, görmeden..."diyor.
çok şükür Elhamdülillah...
Ne mutlu bize ki bu Hadis-i Şerife uyuyor yaptığımız diye düşünüyorum...
sevgili Peygamberimiz "kişi müslüman kardeşini severse, onu sevdiğini kendisine bildirsin "de buyuruyor.
bunun için de çok şükür elhamdülillah ki; sevgimizin bir göstergesi,birbirimiz için ettiğimiz dualardan, birbirimizi haberdar edip,iyi bir şey yapıyoruz inşallah... ümit ederizki Rahmânın katında da bu böyledir.
ve bunun asıl vesilesi olan kardeşimiz, "YASİN KARDEŞİMİZ" ki; Rabbim ondan hep Razı olsun ve ona gönlünün olanca muradını versin inşallah...
Özellikle de bir şey için bu aralar bu duygu ve düşüncelerim çok yoğunlaştı. İçimden hep ayrı bir başlık açıp bunu hepinizle paylaşmak geldi ama, o kardeşim öyle bir kardeş ki...(O kendisi bu kadar alçak gönüllü oldukça, rabbim onu yüceltecektir inşallah )bundan bile sıkıntıya düşeceğini düşünerek, nedense buraya yazmayı uygun gördüm şu an ve tam da zamanı gelmişken, içimden de böylesine gelmişken...
Yasin kardeşimin bir özelliği daha var ki,her türlü tanıdığımız,anladığımız,hissettiğimi özellikleri hariç,
O,ÇOOK HALDEN ANLIYOR ARKADAŞLAR!
(HERHALDE BÖYLE DENİR...)
BEN ŞAHİDİM...
BU YAŞINDA BU HASLETE NASIL SAHİP OLMUŞTUR BİLMEM ...
BİR KONUYU PAYLAŞTIM İLETİŞİM SAYFASINDAN ONUNLA,
BELKİ DE YANLIŞ ANLAŞILMAMA SEBEP VERECEK BİR KONUYU...
NEDEN Mİ ONUNLA, BU SİTENİN KURUCUSU OLMASINDAN DA ÖTE,
EN KISA ŞEKLİYLE,O KADAR AKLIBAŞINDAKİ "O" :))BEN ÖYLE TANIDIM...
VE ÖYLE BİR KARDEŞTİR Kİ O,
FERAHLATTI YÜREĞİMİ,,
SEVİNDİRDİ BENİ,,
RABBİM DE SEVİNDİRSİN ONU...
AKILLI BİR KARDEŞTER O,,
HEM DE NE KADAR HALDEN ANLAYAN...
ALLAH RAZI OLSUN ONDAN...
İTİRAF ETMELİYİM Kİ BU ARALAR ÇOK DUA EDİYORUM ONA:)
Şimdi yazdım ve rahatladım işte:))
Bu site sayesinde bir sürü gönül dostu edindim. Herbirinin yeri bir başka...
Her biri gönlüme giriverdi...
Tanımasak da şimdi birbirimizi, Rabbim gerçek alemde buluştursun inşallah bizleri...
Onun huzuruna yüzü kara çıkmamak dileğiyle...Sağolasın ZEZ kardeşim. Gıyaben,ya da açıkça hep dualarla kalalım inşallah...
Amin!
Amin kardeslerim amin..Yasin kardesimizede tesekkürler bu güzel dostluk ortamina vesile oldugu icin...Allah Yasin kardesimizi her iki cihandada sevsin..bizi burdaki dualar zirh gibi sariyor..Allah bizleri hep salih kullarla karsilastirsin Amin.Duayla kalin Allahin hikmeti ve rahmeti üstünüzde olsun insallah.
allahıma şükürler olsun vesile olanlardanda allah razı olsun rabbim !!! kalbinde allah sevgisi korkusu olanlardan eyle bizleri onlarla karşılaştır sana şükürler olsun dostlugumuzu iki cihanda daim eyle bizleri sevdigin kulların arasına kat amin .. allah razı olsun hepinizden bütün kalbimle.... ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.