Kardeşlerim 2 gün önce dedem yüz felci geçirdi.ağzı yamuldu çok kötü.bu sabahda lavaboya kalktığında ayağı tutmamış yere düşmüş ve çok kötü o hala yaşlandığını kabullenemiyodu çünkü şimdi bu duruma düşünce çok üzülüyo.hep ağlıyor...yemek filan yiyemiyor.dişleri de takma,ağzı yamulunca dişleri de tutmuyor.eli ayağı uyuşuyor bazen...lütfen dua edin de Rabbim şifasını versin diye,inş bu felç geçicidir...Rabbim herkese hayırlı,güzel ve sağlıklı,mutlu uzun ömürler versin inşallah...Dualarınız için Allah razı olsun sizden.bende hep dua ediyorum ama sizlerin duasıyla birleşirse inşallah Rabbim çabucak kabul eder...Allah'a emanet olun.bütün kötü günlerimi,zorluklarımı sizlerle atlattım bunu da sizlerle atlatacağıma canı gönülden inanıyorum ve burdaki herkesin açtığı konulara cvp yazamasamda herkese hep dua ediyorum gerçekten inanın...slm ve dua ile...ALLAH RAZI OLSUN...
GÖNÜL DOSTLARIM DEDEM FELÇ GEÇİRDİ LÜTFEN DUA EDEBİLİR MİSİNİZ?...CANKUŞ
(18 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim acil sifa versin derdine derman olsun insallah ....:-( ya Safi ya Safi ya Safi...
18 yıl önce gönderildi # -
Allah acil şifalar versin indinden inşallah.amin.
YA ALLAH YA ZÜL CELALI VEL IKRAM CELLE CELALUHU..ALLAH TEZ VAKITTE SIFASINI VERIR INSALLAH
Rabbim tez şifalar versin inşallah.
GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN İNSALLAH AMİN AMİN AMİN.
Geçmiş olsun.Allah CC. acil şifalar versin. Okuduğum salatı tefriciye hürmetine Rabbim şifasını versin inşallah. Allahım denene ve size sabır yağdırsın. Amin.
Yaradan Mevlam dedeciğinize şifalar versin inşallah ben dedemi kaybedeli bi kaç ay oldu Mevla size Onunla sağlıklı günler versin inşallah
Ya şafi şifa veren sensiz dostumuzun dedesine de cümlemize de şifanı ver Ya Rabbi amin18 yıl önce gönderildi # -
çok geçmiş olsun,Rabbim acil şifa versin dedeciğinize.inşallah biran önce iyileşir, dedeciğinizi yalnız bırakmayın hep yanında olmaya özen gösterin bu süreç içersinde kardeşim olurmu..Rabbime emanet olsun inşallah.
Allah acil şifalar ve afiyetler nasib etsin sizlere de güç kuvvet versin kardeşim. inşaallah dedeciğinizin hizmetinde olunuz,hayır duasını almaya çalışınız...
7 fatiha okudum dedenize Rabbim şifa vesilesi kılsın,amin amin
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
Hepinizden Allah razı olsun gönül dostlarım çok tşk ederim dualarınız için.Rabbim kabul etsin inş dualarınızı da bir an önce şifa versin dedeme.bgn öğlen iyiymiş ama akşam çok kötüydü gırtlağı kemikleşme yapmış yemek yiyemiyor,su bile içemiyor bana onu anlattı bgn,bilinci yerinde çok şükür hep anlatıyor,bgn su bile içemedim kızım dedi ben onun için suya dualar okuyup vermiştim onu bile içemiyor,nasıl bu hale geldi hiç birimiz anlayamadık,kafasında bişey böyle atıyormuş sürekli onun için annem doktora götürmüştü,ilaçlarla düzelicekti meğerse damar tıkanıklığı olmuş işte...Rabbim yardım et,yarın tekrar hastaneye götürücekler,inşallah Rabbim şifasını verir,başka doktorlara da götürelim diyorlar bizimkiler hani hastaneden daha iyi ve daha özel ilgilenirler diye düşünüyoruz.Allahım nolur yardım et,hayırlı güzel ve uzun ömürler nasip et cümlemize...BİLİYORMUSUNUZ DEDEM O KDR TEMİZLİĞİNE DÜŞKÜN Kİ O HALDE BİLE BABANNEME DİYORKİ BEN TIRAŞ OLUCAM DİYE TUTTURDU HALBUKİ DAHA SAKALI BİLE ÇIKMAMIŞ,,HERKESE TMİZ VE DÜZENLİ GÖZÜKMEK İSTİYO İŞTE...KARDEŞLERİM DUALARINIZ İÇİN O KDR çok SEVİNDİM Kİ VE DUALARINIZA DEVAM EDERSENİZ DAHA DA COK SEVİNİCEM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN...GÖNLÜNÜZDEKİLERİ KABUL ETSİN.SLM VE DUA İLE...
allah şifasını versin amin
rabbim şifa versin ele ayaga düşürmesin dualarımız hasta olan bütün insanlara rabbim şifa versin sevgili dedenizede inşallah ya şafi ya şafi ya şafi
Rabbim şifa versin insallah.En kısa zamanda sağlığına kavussun insallah.Amin
RABBİM ŞİFASIYLA ŞİFALANDIRSIN DEVASIYLA DEVALANDIRSIN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA ACİL ŞİFALAR VERSİN DEDENİZE AMİNAMİN AMİN
Allah razı olsun hepinizden CANIM GÖNÜL DOSTLARIM.inşallah inşallah dualarınız kabul olsun.Rabbim yardım etsin dedemede bütün hastalara da.Amin...Allahım YA ŞAFİ isminle şifa ver Rabbim...
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN YA ŞAFİ YA ŞAFİ
Sana da tşk ederim merlin kardeşim.gönül dostlarım bgn dedeme söyledim ona dua ettiğinizi çok sevindi ve de hepinize çok tşk ediyor.Allah razı olsun slm ve dua ile...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.