bu akşam işlerim yolunda gitmiyo diye işten ayrıldım olmadı ypamadım okadar dua eettik dua dostlarım ama ben yapamdım borcumda var kaldım beni böle ortada bıraktı verdği para 200 ytl annemle babam para soruyo elimde kuruş yok rabim baan sabır versin
işten ayrıldım borcum var yolunda gitmiyo işlerim allah rızası için dua
(11 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahım sana Rezzak ismiyle Fettah ismiyle yardımını yetiştirsin inşallah. Sakın ha umutsuz olma, yaşam bir günden bir andan ibaret değil,bunların hepsi geçecek. Zor anlar daha güzel günlerin kıymetini daha iyi bilmen adınadır ve sakın ha duadan bıkkınlık gösterme...Allah yar ve yardımcın olsun.
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim tez zamanda hayırlı rızk kapıları açsın,yar ve yardımcınız olsun inşallah kardeşim.Amin.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNSALLAH Bİ KAPI KAPANIR BASKA Bİ KAPI AÇILIR SEN SABRET VE İSYAN ETME İNSALLAH İNSALLAH HAYIRLI Bİ İŞ ÇIKAR KARSINA
"Allahumme inna nes
elüke-lhüdâ vettukâ vel-afafe vel-ğına\\"ım, Senden hidayet, takva, iffet ve helal yoldan sevda kardesimize ve onun gibi darada olan herkese servet isterim.Amin Rabbim....ya Vekil ya Vekil ya Vekil.....senin icin 500 ya Vekil zikrediyorum sevda....ne olur bu duayi oku..dualarim kabul olmadi deme...herseyin vakti var...Rabbim seni mutlak görüyor demi güzel yürekli kardesim.....
Allah18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHÜMME YA KUDDÜS 170 kere(işlerin iyiye çevrilir)
ALLAHÜMME YA MÜHEYMİNU 140 kere(muhafaza edici koruyan,kötülüklerden korur,şerefin artar)
HER YERDE İŞİNİN GÖRÜLMESİ İÇİNDE:
(SÖZÜNÜN GEÇMESİ İÇİN)ALLAHÜMME YA HAYYU -18
ALLAHÜMME YA HABİYRUN- 812
ALLAHÜMME YA MÜİZZÜN -117
ALLAHÜMME YA HALİKUN -731
boş kaldıkca bunları çekersin
allahim sen kabul et18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun çok dardayım ben ne yapıcam şimdi
RABBİM DARDA KALANAYETİŞİR..RABBİM SENİ GÖRÜYO..DARLIĞINI SIKINTINI İŞİTİYO DUA ET..YAKAR BAŞKA ŞANSIMIZ BAŞKA YOLUMZ YOK..HİC UMMADĞIN YERDEN SANA RABBİM RIZIK KAPISI ACACAKTR..RABBİM RIZKINI BOL VERSİNSIKINTILARINI TEZ ZAMANDA BİTİRSİN AMİN
Rabbim darlığını tez zamanda bolluğa çevirsin kardeşim.İnşallah Rabbim selamete erdirsin.Rabbim dua dostlarımız için okuduğun tüm duaların için sayısız razı olsun,tez zamanda hayr kapılarını açsın sana inşallah.Amin.
allah razı olsun ya borcum var para yok allahım iyice karıştı moralde kalmadı bende rabbim sabır versin baan ve benim giib olan tüm dua dostlarıma
İman gücün var Elhamdülillah,inşallah bu sıkıntılarında geride kalır,üzülme Rabbim tez vakit hayr kapılarını açsın sana inşallah.Ya Sabır,Ya şükür.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.