rabbım baskalarına dua edenlerın duasını kabul edermıs bızlerde baskarına dua etgımızde meleklerde bızlere dua ederlermıs ve melekler gunahsız olduklarından duaları kabul olurmus sımdı sızlerden kendım ıcın dua ıstıyorum bende sızler ıcın duacıyım aılem sevdıgım ınsana vermıyor gerekcelerı ıse koylu olmayısımız ve kulakdan dolma yalan yanlıs sozler ve baskasıyla evlenmem ıcın sureklı baskı goruyorum ve huzursuz zamanlar yasıyorum ne olur eger hayırlı ıse rabbım bana sevdıgımle hayırlı ve mutlu bır yuva kurnmak nasıp etsın dualrınızı beklıyorum
cok sıkıntılı ve zor gunler yasıyorum ne olur dua edın bana dua doslarım
(11 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
insallah hakkınızda hayırlısı olur gönlünüzdekide hakkınızda hayırlı olandır insallah ALLAH YARDIMCIN OLSUN ZELİHA KARDEŞİM.
18 yıl önce gönderildi # -
"La havle ve la kuvvete illa billah " diyorum 100 defa senin icin gönlün ferahlasin...gönlünün dilegi olsun kardesim....Amin.
Allah dedim kale yaptım
La ilahe illallah dedim kilit vurdum
Muhammeder rasulullah dedim mühür bastım
Ya Latif Ya Vedud la ilahe illallah Ya Hayrel Halas
İmdadına yetiş zelihanin... HIZIR İLYAS18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun rabbim ailenin katı yüregini yumuşatsın inşallah 1 fatiha 3 ihlas okudum..
"La havle ve la kuvvete illa billah
"La havle ve la kuvvete illa billah"La havle ve la kuvvete illa billah
"La havle ve la kuvvete illa billah18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHÜMME YA KUDDÜS 170 kere(işlerin iyiye çevrilir)
ALLAHÜMME YA MÜHEYMİNU 140 kere(muhafaza edici koruyan,kötülüklerden korur,şerefin artar)
HER YERDE İŞİNİN GÖRÜLMESİ İÇİNDE:
(SÖZÜNÜN GEÇMESİ İÇİN)ALLAHÜMME YA HAYYU -18
ALLAHÜMME YA HABİYRUN- 812
ALLAHÜMME YA MÜİZZÜN -117
ALLAHÜMME YA HALİKUN -731
boş kaldıkca bunları çekersin
Her sıkıntınıın sonunda bir ferahlık vardır... Bunu düşünerek gönlünüzü ferah tutunuz... Sevgili kardeşim dua edinizz.. İsteyiniz.. Yalvarınız... Allah çok Yüce dir.. O kerem sahibidir... Kullarını asla darda bırakmaz... Eğer bir darlık söz konusu ise bu mutlaka sizin hayrınızadır... Allah gönlünüze göre olanı en hayırlı şekilde nasip etsin.. Bu sıkıntıdan almanız gereken bir ders var ise en hayırlı şekilde dersinizi almanızı ve feraha çıkmanızı nasip etsin...
Allah yardımcınız olsun ,kolaylıklar nasib etsin kardeşim amin amin
allah yardımcın olsun..
rabbim sanada yardım etsin aynı durumdayız sanırım allahım sen yardım et bize
3ihlas 1 fatiha okudum,Allah dileklerinizi hacetlerinizi muradlarınızı tez zamanda versin inşallah amin..
sevgılı arkadaslar bu sıteye cok kısa bır zaman once ekledım kendımı ama ınanın cok mutluyum sızlerın destegını bımek ve bır suru ınsanın dualarında olmak benı cok sevındrdı bugun butun dua dostlugu sıtesındekı arkadaslarım ve kendım ıcın dunya sıkıntısından kalkıp gonulere yumusaklık vermesı ıcın 298 kere ya rahman gam ve keder gormemek,ve ahırette murada erebılmek ıcın 258 kere ya rahim cektim rabbim kabul eylesın hepınıze tesekkurler ıyıkı varsınız
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.