değerli dostlarım
aşura günü, hicri aylardan Muharremin onuncu günüdür. hicri takvim her yıl ortalama 10 gün geriye gittiği için miladi hesaba göre,
aşura günü bu yıl 19 0cak gününe denk gelmektedir.
yarın(10 ocak2008) muharremin birinci günü
haftaya cumartesi(19 ocak2008) muharremin onuncu günüdür, yani aşura günü
selam ve dua ile...
aşuranın tarihi190cak2008dir..........(cihan)
(4 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
NOT :
RIZIK İSTEYENLER
bu gece 4 rekat allah rızası için namaz kılınır 1000 defa'da duha süresi okunur.YARABBİ bu seneyi peygamber efendimizin s.a.v yüzü suyu hürmetine benim ve ailem için mubarek ve mesud kıl diye dua eden.o sene boyunca sıkıntı çekmez rızkı artar.18 yıl önce gönderildi # -
Değerli kardeşim, bu gece dediğin perşembe gecesi mi, birde duha suresinin türkçe yazılış şeklini verebilirsen sevinirim. Hayırlı günler dileklerimle.
18 yıl önce gönderildi # -
Muharrem ayının ilk gecesi, gece yarısı, 4 rekat Allah rızası için namaz kılıp, ardından 1000 defa Duha Suresini okuyup," Ya Rabbi bu surenin hürmetine, Peygamber Efendimizin S.A.V. hürmetine, bu seneyi benim ve ailem için mübarek ve mesud kıl" diyerek dua eden, o sene boyunca sıkıntı çekmez, rızkı artar.
ben bu gece diye biliyorum hatta bu gece sahura kalkıp oruça niyetleneceğiz.
kurandan okuyabilirsin türkçeyi buraya yazarsam yanlışda olabilir (bunun vebali var)en güzeli arapçadan okumak türkçe yazılar yanlış oluyor.gooleden arayıp bulabilirsin evde yasin cüz kitaplardan'da bulabilirsin türkçe yazısını.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.