sevgili dua dostlarım burdan sizlerle kardeşim şengülün panik atak olduğunu ve 1 ayda 45 kiloya düştüğünü söylemiştim sizlere doktordan randevü almış yarın erzuruma gidiyor doktora bu gün okuduğum bir haber beni çok duygulandırdı amerikada bir araştırma yapılmış ameliyata girmeden önce hastaya dualar okunarak alınmışlar ve bunlar imkansız denecek kadar kötü hastalıklarda olan hastalar düzelmeleri mümkün değil gibi görünen hastalıklar ve sonuçları çok şaşırtıcı olmuş olumlu yönden dua nın gücünü bir kez daha anladım şimi sizden ricam eğer sizi yormazsam canım kardeşim şengülüme dua edermisiniz başka kötü bir hastalık çaresi olmayan hastalık çıkar diye çok tedirginim
kardeşim doktora gidiyor
(20 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SEN HİÇ MERAK ETME DEĞERLİ DOSTUM.
KADİR BABADAN KARDEŞİNE 41.FATİHA HEDİYE ETTİK.ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLACAKTIR ŞÜPHESİZ.DUALARIMIZ ONLA VE TÜM HASTALARIMIZLA.
HAYIRLI HABERLERLE DÖNERSİNİZ İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
DEĞERLİ DOSTUM AKLIMA GELMİŞKEN SENDEN RİCA ETSEM BU GECE KARDEŞİNİN YERİNE BİR YASİN OKUSANDA BİZİM 500 YASİNİN RAHMETİNE KATSAN ONU.BİLMİYORUM BELKİDE DÜŞÜNDÜN UYGULADIN BİLE.
BİR HATIRLATAYIM DEDİM.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM ŞİFALAR VERSİN.100 FATİHA YOLLADIM.İYİ HABERLER DUYARSIN İNŞAALLAH KARDEŞİM...
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM İNŞAALLAH EN KISA ZAMANDA KARDEŞİNE VE TÜM HASTALARA ŞİFA VERİR. AMİN AMİN AMİN.
bilmiyordum kadir baba ama mutlaka 1 yasin okur gönderirim aslında fazlaca okumak isterim ama bengisu bana rahat vermiyor sürekli ilgi istiyor elimden ne var ne yok alıyor benimle ilgilensin diye ama bu gece bir yasin okur burdan haber veririm lütfen burdan bakın formun 500 yasin formu varmı ben bilmiyordum degerli mukadder allah razı olsun 1 ayetel kursi kadir baba ve mukaddere hediyem kabul edin lütfen
amin sudemeral 1 ayetel kursi hediyem
nurgül kardeşim TÜM DUA DOSTLARINA diye yazan forma gir.Ben başlattım Allah razı olsun sizler çoğaltınız.Bir değil Bin kere razı olsun.
İnşallah inşallah nurgül abla çok iyi olur kardeşin. Bu gece onun için 7 ayetel kürsi okuyacağım.Allahım şimdiden kabul etsin
nurgül ablacım..Rabbim şifalar versin..bende 50 Fatiha okuyacagım...Rabbim bu duaların hürmetine kardeşinin yüzünü güldürsün amin amin amin
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN KARDEŞİNİZE.AMİN AMİN AMİN
behnan cennetim nurayım reyhanım 1ayetel kusi hediyem kabul edin hakkınızı helal edin
nurgül ablam allah acil şifa versin inşallah aminnnnnnnnnnnnn
Allah kardesinize sifa versin...
Bu gece dua edecegim kardesiniz icin...
En kisa zamanda dualarimiz kabul olunur insaallah...Amin amin amin
allah acil şifalar versin.inşallah bir mucize olup ta dualarımızla sağlığına kavuşur da bizim için umut ışığı olur.
DUA DOSTUM,PANİK ATAKLA AMELİYATIN NE ALAKASI VAR ANLAMADIM.PANİK ATAK OKADARDA KORKULACAK BİR ŞEYDEĞİL...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.10 TANE FATİHA BENDEN ŞENGÜL'E
ALLAH ŞİFA VERSİN 3 AYETEL KÜRSÜ BENDEN ALLAH KABUL ETSİN TEZ ZAMANDA ŞİFA VERSİN
meral canım dua dostum panik atakla ameliyatın bir bağlantısı yok orda söylemek istediğim amerikada yapılan bir araştırmada duayla ameliyata alınan hastaların daha güzel ve şaşırtıcı sonuçlar verdiği ile ilgili bir konu idi
benim kardeşimde panik atak doktora gidiyor eğer dua edersek allahımın izniyle oda zamanla iyi sonuçlar alacak manasındaydı aklını karıştırmışım bağışla umarım düzeltmişimdir allah razı olsun sizden 1ayetel kursi hediyem18 yıl önce gönderildi # -
canım ben panik atak geçirdim,Allah düşman başına vermesin,doktorum(bu konunun piri)ilaç tedavisi verdi,ilaçlar sadece uyuşturuyor,o an herşey iyi sonra sil baştan.Ben ilactan çok MELİSA ÇAYI,SARI KANTORON ÇAYI VE EN ÖNEMLİSİ DUALAR kendimi toparladım.Bundan sonra Şengül içinde okuyacağım.Allah kabul etsin.
allah razı olsun okadar haklısınki bu kardeşimin 2. panik atağı ilaçlar onu uyuşturuyordu ama şimdi birazdaha iyi çünki hastalığı tanıyor ama çok zayıfladı 45 kilo oldu hepimiz perişan durumdayız hep dua ediyor namaz kılıyor onun içinde rahat biraz daha duaların için çok teşekkür ederim
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.