arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.şuan çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istiyorum.bugüne kadar çok sıkıntı çekmiştim.yaşamaktan yorulmuştum.ilk kez kendimi huzurlu hissediyorum çünkü beni seven,düşünen,bana değer veren biri var artık.onun varlığı bana huzur veriyor.böyle devam etmesi için allaha sürekli dua ediyorum.onunla birlikte ölene dek hiç sevgimiz eksilmesin istiyorum.ne olur siz de benim için dua edin.tekrar eski halime dönmeye cesaretim yok çünkü.yoksa tamamen yıkılırım.ölene dek hayır kapılarının bize açık olmasını diliyorum.dualarım sizinle.lütfen dualarınıza bana da yer verin.
lütfen mutluluğumun devamı için dua
(10 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah.Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
allah mutluluğunuzu daim etsin kardeşim.inş bizlerede nasib olur.
rabbim mutluluğunu kat kat artırıp daim etsin.hep yüzünü güldürsün rabbim amin
size nekadar teşekkür etsem azdır benimle paylaştınız.allah size de mutluluk getirsin.allah sizin de yüzünüzü güldürsün.huzurla kalın inşallah.benim de istediğim tek şey sevdiklerimle birlikte huzurlu olmak sonsuza dek.başka hiçbirşeyde gözüm yok.
rabbim iki cihanda da mutlu, mesut eylesin.korktuklarından emin kılsın inşallah.
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
allah hepinizin yardımcısı olsun.hayırlara vesile olması dileğiyle
COK SEVINDIM INS HEP BOYLE GIDER RABBIM GULEN YUZUNU HIC SOLDURMASIN INS BIZIMDE SIKINTILARIMIZDAN TEZ VAKITTE KURTARSIN AMINNNNNNN DUANINZ KABUL OLMASINI ISTIYOSANIZ DAR GUNUNUZ KADAR GENIS GUNUNUZDE DUALARINIAZA DEVAM EDIN DIYOOOO SENDE BIRAKMA DUANI BENIDE UNUTMA LUTFENNNNNN
selamun aleykum kardeşim RABBİM mutluluğunu daim etsin.İNŞALLAH bizlerede nasip olur.seni sevenlerle karşılaştır RABBİMMM...AEO
NE MUTLU SANA RABBİM DERTLİLERE DEVA HASTALARA ŞİFA SIKINTIDA OLAN BÜTÜN İNSANLARA YARDIM ETSİN SENİN DE MUTLULUĞUN DAİM OLSUN ARKADAŞIM.....
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.