sa.dua kardeşlerim.uzun zamandır kendime bir dost arıyordum ki.sizlerle karşılaştım.adım özgül ama kullanıcı adı zlg olarak çıkıyor.Bazen hayat bana çok ağır geliyor.yüreğimde tarifsiz bir sıkıntı var.Allah rızası için bana da dualarınızla yüreğinizi açın.tek başıma başedemeyeceğimi düşünüyorum.Oğlum bu sene ilköğretim son sınıfta ve oks sınavına girecek.onun için dua istiyorum kardeşlerim.Çünkü onun okuyup kendi ayakları üzerinde durmasını çok istiyorum oğlumu babasız büyütüyorum.Allah rızası için oğluma dua edin
oğlumun sınavı için allah rızsı için banada dua edin
(12 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
YÜREGİNİZDEKİ SIKINTILAR DİLERİM TEZ ZAMANDA DAĞILIR DİYE 21 BESMELE.
ALLAH OĞLUNUZADA ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN.HAKKINDA HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH DİYE 21 İHLAS OKUYACAĞIM.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kardeşim.inşallah yüreğinden geçen bu güzel sözler için rabbim sanada gönlündekileri nasip eder
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.ALLAH RAZI OLSUN.DUA İLE SEVGİYLE KALIN.
3ihlas 1fatiha okudum,Allah dileklerine hacetlerine muradlarına senin ve oglunun tez zamanda kavuşmasını nasip etsin amin..
AMİN.ALLAH RAZI OLSUN
Cümlemizden razı olsun kardeşim
ALLAH OĞLUNUZA ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN HAKKINIZDA HAYIRLAR VERSİN ALLAH İNSALLAH AMİN AMİN AMİN
Allahim özgül kardesimizin,göğsüne genişlik ve rahatlık ver. İşini kolaylaştır.Oglunun zihnini acki sözünü anlasınlar ,derslerinde basarili olsun,hayirli evlat olsun,sinavlarini gecsin.... izin ver Rabbim önce senin icin sonra anacigi icin ilimli ve caliskan olsun. Amin....
Allah zihin açıklığı versin oğlunuza.3 İhlas,1 Fatiha, 1 Ayet El-Kürsi.Kabul edin lütfen.Selam ve dua ile...
allah zihin açıklığı versin 21 besmele okuyorum bende inşallah herşey istediğiniz gibi olur amin
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞLERİM.SİZLERİNDE TÜM DUALARINIZ KABUL OLUR İNŞALLAH
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.