selam dua dostlarım sizlerden bir ricam olacak karşı komşum için 4444 dua okuyorum çok zor durumdalar şuan borç yüzünden nolur hep beraber onlara yardım edelim borclarından kurtulsunlar sıkıntılarını gidersinler güzel yüreklerinize güveniyorum bende sizler için ve tüm dua dostlarım için
290 er rahman
184 ya Hayy ya Kayyum okuyorum dileklerimiz ve dualarımız için ALLAH hepinizden razı olsun,,,
4444 dua salat-ı tefriciye okuyorum yardım edin arkadaşlar
(20 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bugün yorgunum biraz 50 tane alıyorum yarın okuyup bitince akşam yazarım kardeşim
18 yıl önce gönderildi # -
sağolasın dua dostum allah senin de gönlünün muradını versin inşallah
Allah razı olsun kardeşim,ben başlık attım dua seferberligi için hepimiz için orayada dua ekleyebilirsin aklında olsun kardeşim
slm kardesim insallah yarin 100 tane okurum Allah dualarinizi kabul etsin en kisa zamanda amin
ben şimdilik 11 tane alıyorum...
Kardeşim 50 adet okudum Allah kabul etsin,komşunuzun borcunu tez zamanda ödemeyi nasip etsin Yüce Rabbim amin..
50 TANE BEN ALIYORUM.İNŞALLAH RABBİM HAYIRLI KAPILAR AÇAR İŞLERİN YOLUNA GİRER EN KISA ZAMANDA ÖDERSİN BORÇLARINI...
arkadaşlar çok sağolun ne kadar sevindim bilemezsiniz allah ne muradınız varsa versin ummadığınız yerden hayır kapıları açsın inş amin
slm senin cin 100 tane okudum Allah kabul etsin duandn eksiketme
allah senden razı olsun kardeşim ne muradın varsa versin rabbim hep yanında yar ve yardımcın olsun duaya başlıyıcam birazdan sana da dua edicem
1000 tanesini ben okuyayım Rabbimin izniyle.Rabbim tez zamanda darlıklarını bolluğa çevirsin inşallah.Amin.
iş yerindeyim 7 tane okuyabildim. cuma günü hürmeti için allah ım kabul eder inşallah..
11 er rahman
11 ya Hayy ya Kayyum daha okudum..18 yıl önce gönderildi # -
arkadaşlar çok sağolun bende onlar için okuyorum yardımlarınızla 2300 oldu allah sizin de ne muradınız varsa versin rabbim sizleri de hiç darda bırakmasın
slm borcu olan kardesim ve cumaniz mubarek olsu bu günlerde sabah namazinda vakia süresini hersabah 40 gün oku insallah hersey gönlünce olur 1000 besmele insallah okuyacagim Allaha emanet olun
sağol kardeşim allah razı olsun sizdende bende sizler icçin dua edicem
arkadaşlar bu arada salatı tefriciye duası yardımlarınız la bitti duasını yapıcaz perşembe günü inşallah hepinizden allah razı olsun duayla kalın
Dilek bittikten sonra duası nasıl yapılıyor arkadaşım ben bilmiyordum anlatırmısın rica etsem...
33 ADET ALIYORUM CANIM ŞİMDİLİK ALLAH KABUL ETSİN İNSALLAH
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.