DOSTLARIM DUALARIMIZ KABUL OLUYOR . BAKIN BENİM UZUN BİR SÜREDİR ÇÖZÜLMEYEN BİR PROBLEMİM VARDI . BİRÇOĞUNUZDA BU GÖNÜL DURUMUNU BİLİYORSUNUZ . BURADA BU KÖRDÜĞÜMÜN ÇÖZÜLMESİ İÇİN O KADAR ÇOK DUA ETTİKKİ. BELKİ DÜĞÜM TAM OLARAK ÇÖZÜLMESEDE BİR ADIM İLERİYE GİTTİK DÜN AKŞAM . GÖNÜL VERDİĞİM BENİMLE GÖRÜŞMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ. TÜM TEHTİTLERE TÜM RİSKLERE RAĞMEN VE OTURUP BİRLİKTE KONUŞTUK . YILDIZLARIN ALTINDA İSKELEDE . O ANLATIRKEN GÖKYÜZÜNE BAKTIM SİZLER AKLIMA GELDİNİZ DUALARINIZ DİLEKLERİNİZ BANA SAHİP ÇIKMANIZ .. O KADAR ÜMİTSİZDİMKİ ONU BİR DAHA GÖREMEYECEĞİM DİYE.İÇİMİ ÖYLE BİR FERAHLIK KAPLADIKİ. BEN ARTIK BU DÜĞÜM NASIL ÇÖZÜLÜR DİYE DÜŞÜNMEYECEĞİM . ALLAH SEVENLERİ BULUŞTURDU . EN AZINDAN BİRİLERİ BOZMAK İSTESEDE BİZLERİN GÖNLÜNDE BİRŞEYLERİN BOZULMADIĞINI DAHADA BÜYÜDÜĞÜNÜ GÖRDÜM . HİÇBİR ZAMAN ÜMİTSİZLİĞE KAPILMAYIN . HİÇBİR ZAMAN . İSTEDİĞİNİZ SİZE VERİLDİ DİYEDE VAZGEÇMEYİN . ŞÜKREDELİM . BEN ARTIK BİLİYORUM Kİ MEVLAM HAYIRLI BİR ADIM ATMAMIZI İÇİMİZDEKİ DELİ YANGINI SÖNDÜRMEMİZİ SAĞLADI . BANA SÖYLEDİĞİ İKİ LAFI SİZE AKTARACAĞIM . SENDEN TEK İSTEDİĞİM BOL BOL DUA ETMEN . VE SABIRLI OLMAN . BİLKİ BEN VARIM BİLKİ BEN SENİNLEYİM .BİLKİ BEN SABIRLA DUA EDİYORUM . BEN BUNLARI DUYDUKTAN SONRA NASIL DERİM DUAM KABUL OLMUYOR DİYE . BENİM SİZE MÜJDEM BUYDU . ÜMİTSİZLİK YOK . HEP ÜMİT VAR . İSTEYEN BİZ VEREN MEVLAM . VEREN MEVLAM ! BANA GÖSTERDİĞİNİZ DESTEKTEN DOLAYI HEPİNİZDEN HELALLİK İSTERİM .
HAYIRLI BİR HABERİM VAR . DUASININ KABUL OLMADIĞINI DÜŞÜNENLERDE OKUMALI
(42 mesaj) (30 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Kardeşim Fatih Çok güzel bir konuyu düşünerek çözmüşsün. Allah razı olsun bizimle paylaştığın için.
19 yıl önce gönderildi # -
eger benim hakkım varsa sende helal olsun Fatih abi..senin adına çok çok ama çok mutlu oldum...
Nuray kardeşim duaların kabul oldu oluyor işte. Allah razı olsun kardeşim senden .
canım fatih krdeşim inan o kadar mutlu oldumki anlatamam.allahım ne büyüksün yarabbim..
kendi oğlumun mutluluğu na sevinircesine sevindim bütün samimiyetimle söylüyorum..RABBİM seni iki cihandada mutlu etsin hep gül..sen bunları hakediyorsun..sabrın sonu selamet..19 yıl önce gönderildi # -
Mukadder Ablam diken diken ettin beni. Ağlatacaksın ablam . Allah senden razı olsun . Allah Cümle Celalden razı olsun . O kadar iyisinizki o kadar gönüldensinizki . Bende sevindim ablam bende sevindim . Ancak sevgim çizgimi değiştirmeyecek asla. asla bu sefer nefsime yenilmeyeceğim . Mevlam ışığı gösterdi ya . KURBAN OLDUĞUM ALLAHIM .
CANIMSIN ALLAHIM YOLUNAN AYIRMASIN SENİ.....
AMİN ECMAİN ABLAM . CÜMLEMİZİ AYIRMASIN İNŞALLAH .
SİZİN ADINIZA ÇOOOK ÇOOOK AMA ÇOOK SEVİNDİM inşallh hayırlısıyla kavuşur ve mutlu olursunuz ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
ÇÖZÜLMEYECEK GİBİ GÖRÜNEN BİZİMDE DÜĞMLERİMİZİ RABBİM ÇÖZMEMİZE YARDIMCI OLSUN.AMİN A
AMİN AMİN .ÇOK SEVİNDİM FATİH.ARKASI GELİR BUNUN MERAK ETME ÇÜNKÜ SENİN YANINDA ÖYLE BİR DOST VARKİ ODA SENİ GÖREN BİLEN RABBİM.
çok şükür çok sevindim inşallah daha güzel gelişmeler en kısa zamanda olur kavuşur mutlu olursunuz inşallah. çok güzel bir şey bu. maaşallah diyelim nazar değmesin.
fatih kardeşim benim çok sevindim hayırlısı neyse senin için hep onu istedim rabbimden hayırlısı buymuş kardeşim eğer hakımız varsa helal olsun sana 1 AYETEL KÜRSİ HEDİYEM 2KİNİZE KABUL EDİN LÜTFEN
DAHA DOĞRUSU BENİM BİR HAKKIM VARSA KENDİ ADIMA HELAL OLSUN
Cok sevindim Fatih kardesim,
seni hic gormesem de hic yakindan tanimasam da ne kadar iyi kalpli ne kadar iyi niyetli oldugunu burdan gorebiliyorum. Hep insanlarin dua dostlarinin yardimina kosmaya calisiyorsun, dualarinla destekliyorsun... Iste duanin gucu bu diyorum ben...Insaallah devami gelir hayirlisi ile ve en kisa zamanda sevdigine kavusur ve mutlu olursun... Cunku sen bu mutlulugu hakediyorsun...
Allahim hepimizin duasini kabul eder insaallah en kisa zamanda...
Amin amin amin19 yıl önce gönderildi # -
fatih abi ben bir msj inşallah birgün bize müjdeyi verirsin demiştim sonunuda bu müjdeyi verdin yemin ederim çok ama çok seevindim rbbbim bu mutluluğunu daim etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnn
SABAH VE İLK OKUDUĞUM HABER
ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN
FATİH KARDEŞ HAYIRLISIYLA OLUR İNŞALLAH19 yıl önce gönderildi # -
fatih abi okadar çok mutlu oldumki benim duam kabul olsaydı belki bu kadar sevinmezdim sen bu mutluluğu çoktan hakketmiştin rabbim bozmasın
fatih abi inan çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah dualarımız seninle bekle az kaldı mutlu sona ...rabbim bir daha hiç ayırmasın sizleri amin amin amin
SİZİNLE İÇİMDEKİLERİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM.AYNI ŞEYLERİ SİZİN DE HİSSEDİP HİSSETMEDİĞİNİZİ MERAK EDİYORUM.DUA ETMEYE BAŞLAMADAN ÖNCE KÖTÜ İNSANLARA ÖFKE DUYUP CEZALARINI BULMALARINI İSTİYORDUM.AMA ŞİMDİ ONLARA ACIYORUM VE ONLARIN DA PİŞMANLIK DUYUP DÖNMELERİ İÇİN ALLAHA DUA EDİYORUM.KÖTÜ İNSANLARIN HAYATTA ASLA İŞLERİNİN RAST GİTMEYECEĞİNİN FARKINDAYIM VE BU YÜZDEN ONLARIN ACABA NİYE BÖYLE DİYE KENDİLERİNE BİR KEZ OLSUN SORMALARI VE DOĞRU YOLU BULMALARI İÇİN ALLAHTAN VESİLELER YARATMASINI DİLİYORUM.
Fatih abicim hakkım dualarım sonuna kadar helal olsun. Nasıl sevindim anlatama, evet dualar kabul oluyo allahın izniylr herkes birbir müjde verecek inşallah. Fatih Abi inşallah tez zamanda sizlerde çok daha fazla üzülmeden yıpranmadan bu iş tatlıya bağlanır, o güzel hayırlı yuvayı kurarsınız inşallah.
Bu haberine çok sevindim inan fatih kardeşim yaşını bilmiyorum ama dualarımızda istediğimiz istemeği bildiğimiz sürece Allah hep yanımızda ne varki bazen ümitsizliklere kapılıyoruz işte sevdiğinle Allah dünyanızı ahiretinizi aydınlık etsin inşallah
Birkaç gündür sitede dolaşıp sizin yazdıklarınızı okuyordum. Dualarınıza bende kendi çapımda ortak olmaya çalışıyordum. Bugün Fatih arkadaşımızın ve sizin yazdıklarınızı ağlayarak okudum. Ve inanın çok sevindim. Benide dua dostunuz olarak kabul ederseniz gerçekten çok sevinirim.
Allah bütün dualarınızı kabul etsin...19 yıl önce gönderildi # -
okadar sevindim ki fatih Allaha şükürler olsun inşallah en kısa sürede tamamına erer ve mutlu olursunuz hayırlısıyla.ben bir kitapta okumuştum her dua zamanını bekler diye çok doğru değil mi:)
RABBIM MUTLULUĞUNU HUZURUNU ARTTIRARAK DAIM ETSIN KARDEŞİM. ELLERINI ACIP DUA EDEN VE SABIRLA BEKLEYEN TUM KARDEŞLERIMIN DUALARI KABUL OLUR İNŞALLAH. O KADAR IMRENDIM O KADAR SEVINDIM KI ANLATAMAM GOZLERIM YAŞLARLA DOLU YAZIYORUM SANA BUNLARI
ÇOK SEVİNDİM İNAN BANA ALLAH SEVENLERİ AYIRMASIN DUALARIMIZI KABUL ETSİN BENİDE SEVDİĞİME KAVUŞTURSUN UMARIM BENDE SENİN GİBİ MÜJDELELİ HABERİM BURAYA YAZABİLİRİM AMİN AMİN AMİN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH VE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUK VERSİN
fatih kardeşim ben en son duyanlardanım
banada yazacak yer kalmamış içimden geleni söylüyorum
çok güzel haber verdin RABBİM dahada gönlüne göre versin mutluluğunu kat kat artırsın amin amin..
çok şükür içimize ferahlık verdin hadi hayırlısı olsun bakalım..19 yıl önce gönderildi # -
Çok sevindim Fatih kardeşim, Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş. AMİN AMİN AMİN
VERDİĞİN HABER ÇOK GÜZEL SENİN ADINA HAYIRLI OLAMSINI DİLİYORUM HAR ZAMAN DUA EDİYORUM BU SİTEDEKİ HERKEZ İÇİN İNŞALLAH ÇOK MUTLU MESUT OLURSUN RABBİM DUALARINI TEZ ZAMNADA KBUL EDER GÖNLÜNE GÖRE VERİR.
FATİH KARDEŞİM İNAN BANA ÇOK SEVİNDİM RABBİM HAYIRLI HABERLERİNİN DEVAMINI GETİRSİN İNŞALLAH
Öncelikle herkeze merhaba...bende Fatih kardeşimi tebrik ediyorum ve bundan sonra yapacağı tüm dualarının kabul olmasını diliyorum RABBİM den.Bu haberi ümitsiz bir durumdayken okudm ve çok etkilendim Sanki ALLAHIMIM bana ümitsiz olma ben herkezin dasını kabul ederim işte sana ispatı gibi oldu.Ben de birini çok seviyorum ve ona kavuşmak için ALLAH a dua ediyorum gerçi benim ki biraz zor bir durum ama ALLAH için zor diye bişi yok bunuda biliyorum...burda herkezin en kısa zaman da dualarının kabululünü yüce RABBİM den diliyorum hayırlı haberler almak dileğiyle...
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.