değerli dostlarım
bu gece 10da dua saatimizde buluşalım inşaallah
selam ve dua ile
bu gece 10da dua saatimiz var....(cihan)
(16 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ihşallah bende 10 dua saatinizde bulunmak isterim
18 yıl önce gönderildi # -
BELKİ SİTEYE GİREMEYEBİLİRİM AMA DUALARIMDA OLUCAKSINIZ YÜREK OLARAK SİZLERLE OLUCAM SAAT 10'DA.ALLAHA EMANET OL.
Allah razı olsun, dualarımızdasınız ALLAH'IN İZNİYLE
DUALARDA BULUŞALIM İNŞALLAH BENİ DE EKSİK ETMEYİN DOSTLAR :( ALLAH RAZI OLSUN DUALARIMDASINIZ İNŞALLAH AMİN
Allah razı olsun kardeşim.saat 10 da dualarda buluşalım inşallah.
inşallah ben de olacağım.
dualarda buluşmak üzere,
Rabbimin selamı üzerinize olsun...18 yıl önce gönderildi # -
onda nette olamıcam ama kalbim ruhum ve sizinle birlikte rabbime yakarıxlarımla yanınızda olucuam..nolur benide dualarınıza katın nolur benide unutmayın duadostlarım...allahhepinizdnrazı olsn..rabbim herkesin kalbindekini versin..rabbim hepinizden razı olsn
dostlar ben de akşam nete giremiyorum ama dualarımda olacaksınız ve benim için de dua edermisiniz.Biliyorsunuz ben de aşk acısı çekenlerdenim.Sevdiğim adama Ekrem'e kavuşmayı diliyorum,benim ismim Arzu.hepinizden Allah razı olsun.Rabbim yar ve yardımcımız olsun amin amin amin..
Ayşe ablam ve aleyküm selam.
İnşaallah bende olacağım.
Rabbimizin selamı, rahmeti, bereketi hepimizin üzerine olsun.18 yıl önce gönderildi # -
Aminnnnnnnnnn......insallah
İnşallah. Amin.Allah CC. şimdiden kabul buyursun. Amin.
bende nete giremicem dostlar dualarımdasınız benide unutmayın ne olur dualarınzdan allaha emanet olun. muharrem ayınız mübarek olsun rabbim bu yeni senede ümmeti muhammedi ailelerimizi sevdiklerimizi hidayetine erdirsin günahsız saglıklı ve huzurlu helal bol rızıklı bir sene olmasını rabbimden niyaz ederim rabbim duası kabul olan kullarından eylesin bizleri amin
SEVGILI DUA DOSLARIM BU SITEYE COK KISA BI ZAMAN ONCE TESADUFEN TANISTIM BU GECE SAAT ONDA BENDE DUA SATINIZE KATILMAK ISTERIM AMA NASIL KATILACAGIMI BILMIYORUM NE OLUR BENDEN SONRA GELECEK ARKADASIM NASIL KATILABILECEGIM KONUSUNDA BENI BILGILENDIRSIN EGER BASARAMAZSAM KATILMAYI NE OLUR BANADA DUALRINIZDA YER VERIN RABBIM EGER HAYIRLISI ISE BENI SEVDIGIME KAVUSTURSUN VE BABAMIN KALBINE YUMUSAKLIK VERSIN HAYIRLISI ILE MUTLU BIR YUVADA SEVDIGIMLE YASLANMAYI NASİP ETSİN SIMDIDEN TUM DUA DOSLARININ DUALARINA AMİN DIYORUM MSJ BEKLIYORUM
sevgılı dua doslarım bu gece tum dua doslarıma saat onda dularımı ettım rabbim kabul eylesın bendende dualarını esırgemeyen tum dua doslarımından rabbım razı olsun hayırlı cumalar
tüm dua dostlarıma 3 ihlas 1 fatiha MEVLA GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.