şu anda nişanlıyım birbirimizi çok seviyoruz ama nişanlım bana karşı çok kötü bana inanmıyor güvenmiyor beni kötü görüyor ve ayrılmak istiyor ne ayrılıyoruz ne evleniyoruz ne olur dua edin, bana karşı içindeki bu kötü düşünceler çıksın inşallah.
bana dua eder misiniz?
(22 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ederiz kardeşim etmezmiyiz . 1 ederiz 10 ederiz 50 ederiz . bizler dostuz . bizler dua ordusuyuz . sana sayısı kendime saklı ayetel kürsi okuyacağım . Allah olumsuzlukları alıp huzur versin sizlere.
18 yıl önce gönderildi # -
Fatih kardeşimin sözlerine katılıyorum. Bende size 1 fatiha yolluyorum.
Çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun sizlerden çok mutlu oldum çok duygulandım siteye yeni üe oldum, iyi ki var hala sizin gibi iyi insanlar.
inşallah Alah herkesin derdine çare olur.18 yıl önce gönderildi # -
Allah senden razı olsun kardeşim . Bizlere dua etme sebebi verdiğin için . Keşke hep istesen .
kardeş şimdi okumuştum
41 ayetel kürsi senin kısmetineymiş..
hoşgeldin .....RABBİM TÜM SIKINTILARINI ALSIN İNŞAALLAH...18 yıl önce gönderildi # -
Hoşbulduk kardeşim, buraya girerken çok sıkıntılıydm sıkıntıdan ağlamaklı yazıyordum şimdi de ağlamaklı yazıyorum ama bu sefer mutluluktan herkese Allah güzeli güzelliklerle versin. çok iyisiniz hepiniz inanamıyorum çok mutluyum iyi ki buldum burayı.
Dua O’ nun isteği
Kul olmanın gereği
İste sen O Ganî’ dir
Verir bütün dileği18 yıl önce gönderildi # -
hoş geldin kardeşim..Allah yar ve yardımcın olsun...Rabbim gönlünden ne geçiyosa onu versin amin amin amin
Fatih kardeşim Allah razı olsun. Ne güzel bir vecize.
Abim benim Allah seni başımızdan eksik etmesin . Allah senden razı olsun asıl.
ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN ALLAH yardımcınız olsun
ami amin aminnnnnnnnn
armıza hoş geldin rabbim ne sıkıntın varsa tez zamanda giderir inşallah hayra çevirip mutlu bir yuvaa kurmayı nasip eder inşallah dualarımdasın
SEDEFCİĞİM SENİN İÇİN YARDIM İSTEYECEĞİM İNŞALLAH
Dualarimdasin kardesim
Allah'im en kisa zamanda huzura kavustursun seni
Amin amin amin
Amin cümlemize inşallah. Sizlerle tanıştığımdan beri hepiniz için dua ediyorum ezan vakitleri namaz vakitleri ve duaların kabul olunuacağı vakitler hepinize duacıyım...
Allah herşeyi gönlüne göre verir ihsallah.sevgiyle
Allah razı olsun zehra abla
rabbim kalbinizi kötü düşüncelerle değil birbirinizze olan sewgilerle doldurur inşallah hayırlıysa mutlu bi yuva kurup mutlu olursunuz dualarım seninle
sedefcim canım kardfeşim Allahım sana öyle bir müjde hazırlasınki mutluluktan uçasın nişnlınada güven duygusunu fazlasıyla versin hiç gerksiz yere olmayacak şeyler için böyle yapmasın inş
Allah hakkında hayırlar ihsan etsin
21 lahavle hediyemdir
Allaha emanet ol18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.