bu akşam cuma akşamı dua edeceğim dua dostu arıyorum şu anda evde değilim evdeki bilgisayar bozuk saat 6ya kadar yazarsanız notunuzu alıcam hep beraber birbirimize dua edelim ayrıca tüm sitedeki kardeşlerim için dua edicem özel isteynler içinde zaten not alıcam
mübarek akşam size bol dua edecğm karşılıklı dua edeceğim dua dostları arıyorum
(19 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hepimiz birbirimize dua edelim sitede ihtiyacı olupta dua edlimeyen kimse kalmsqaın
18 yıl önce gönderildi # -
bende dua ıstıyorum sevde benıde sana edıcem ıns saat onda dua saatınde ıns varmı ozel bı duaann
bend eistişyorum kardeşim ibş. rabbimin izniyle
evet arkadaşlar bende duaya ihtiyacım var ben size her zaman duacıyım sizde bana dua ederseniz çok mutlu olurum allah razı olsun
BENİM İÇİN DE EDERSEN ÇOK MUTLU OLURUM.DUALARIMDASIN....A.E.O.
EWET KARDEŞİM BU GECEDE HERKES DUALARDA BİR ARAYA GELSİN.BEN HERKESE DU EDECEĞİM SİZLERDE BENİ UNUTMAYIN LÜTFEN
hepinizi not etim benim için de aile huzurm ve işlerimn iyi olup kazanç sağlamam için dua ederseniz sevinirim rabbim bize hayırlı kısmetlerde versin
bende saat 10 gibi oturucam duaya hep beraber bir gönül dua edelim bu günler geri gelemz
sitedeki bütün dostlarım için dua edicem özel isteyenler içinde edicem
bende bütün dostlarıma dua edicem bu gece beni unutmayın dostlarım ne olur banada dua edin bu gece allah rızası için
slm kardsim benim oglum icinde dua et bugecenin hayri bereketine benimde dualarim sizlerle slm
bende her vakitte dua ediyorum allah rahmetini bizden ayırmasın dostlarım
TUM DUA DOSLARIMA DUACIYIM SIZLERDE NE OLUR BENDEN DUALARINIZI ESIRGEMEYIN BUNA COK IHTIYACIM VAR ALLAHA EMANET OLUN
hepiniz için akşam bol bo l dua ettim rabbim kabul eylesin en sıkıntınız varsa alsın sizden
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
slm hasta ola ogluma sizden dua bekliyorum dualariniz kabul olsun dilerim amin
benide unutmayın duanızda çok ihtiyaçım var icralık olmuşuz
selin allahın iyiliği şefkati üstünde olsun dua ettim sana hepimize hayırlı cumalar
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.