Bismillahirrahmanirrahim
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala al-i Muhammed
Allah'ım
bütün açları doyur, bütün evsizlere,işsizlere,fakirlere,sermayesizlere,borçlulara, cümle dua dostlarımıza ummadıkları yerlerden yardımlarla bol rızıklar gönder
ve bize verdiğin nimetlerin şükrünü nasib et
amin amin amin
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala al-i Muhammed
Allah'ım bütün açları doyur......(cihan)
(10 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin amin amin amin......
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala al-i Muhammed18 yıl önce gönderildi # -
47. Onlara, "Allah'ın sizi rızıklandırdığı şeylerden Allah yolunda harcayın" denildiği zaman, inkar edenler iman edenlere, "Allah'ın, dilemiş olsa kendilerini doyurabileceği kimselere mi yedireceğiz? Siz ancak apaçık bir sapıklık içindesiniz" derler. (yasin suresi 47.ayet)
18 yıl önce gönderildi # -
Dedi ki: "Rabbim, benim göğsümü aç. Bana işimi kolaylaştır. Dilimden düğümü çöz; ki söyleyeceklerimi kavrasınlar. Ailemden bana bir yardımcı kıl, kardeşim Harun'u. Onunla arkamı kuvvetlendir. Onu işimde ortak kıl, Böylece Seni çok tesbih edelim. Ve Seni çok zikredelim. Şüphesiz Sen bizi görüyorsun." (Taha Suresi, 25-35)
amin..amin..amin..amin..amin..amin..Allah'ım.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve Al Al'i Muhammet.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN ALLAH KABUL ETSİN ALLAH RAZI OLSUN AMİN
AMİN AMİN AMİN .....
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala al-i Muhammed18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA AL-İ MUHAMMED
allahümme salli ala seyyidina muhammed kabul eyle rabbim sen müslüman kardeşlerimin sıkıntılarına koş
AMİN LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH RABBİM DERTLİLERE DEVA BORÇLULARA EDA VER HASTALARA ŞİFA VER RABBİM AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.