DUALARI YAZARSAK BİLMEYENLER İÇİN NASIL OLUR ARKADAŞLAR BEN KENDİ ADIMA KONUŞAYIM BİLMEDİĞİM ÇOK DUA VAR BAŞKA YERLERE YÖNELMEDEN DİREK KENDİ SAYFAMIZDA BULAMAMIZ DAHA İYİ OLUR BENCE DUALARINIZI BEKLİYORUM
DULARI YAZARSAK BİLMEYENLER İÇİN
(4 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Evden çıkarken okuyan her işinde muvaffak olur ve hayırlı işleri başarır. Evine gelince okursan iki Ayet-el Kûrsi arasındaki işlerin hayırlı olur ve fakirliğin önlenir.
Bir kimse evinden çıkarken Ayet-el Kûrsi'yi okursa, Hakk Teâlâ yetmiş Meleğe emreder, o kimse evine gelinceye kadar ona dua ile istiğfar ederler.
BEN BU DUAYA ÇOK İNANIRIM BENİ BELADAN SIKINTIDAN DARLIKTAN KURTARDIĞINA EMİNİM VE HER BOŞ KALDIĞIMDA YÜRÜRKEN UYUMAYA GİDERKEN YOLDAYKEN DİLİMDE HEP AYET-EL KÜRSİ VARAyet-el Kûrsi'yi okuyan kimse yedi kalenin içine girmiş gibi muhafaza edilir. Ayet-el Kûrsi, Kur'ân-ı Kerimin dörtte biridir.
18 yıl önce gönderildi # -
BENDE BU DUA SAYESİNDE YAŞIYORUM KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi # -
pınar kardeşim,
dua hakkında yazılar, peygamberimiz, dualar ve aminler bölümlerimizde istediğiniz bilgiler var fakat özel bir başlık altında toplanmadığı için biraz arama yapmak gerekebilir
mesela Kurandaki dualar, Peygamberimizin duaları, Peygamberlerin duaları gibi...
ayrıca farklı kaynaklarda görülen İslami kurallara aykırı olmayan duaları da dostlarımız zaman zaman yayınlıyorlar
buralardan araştırma yapabilirsiniz inşallah
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.